Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
Fontos, hogy segítsük egymást a bajban! pic.twitter.com/2XOL5pa7lt
— Des™ (@DesolateHun) October 25, 2022
több mint 3 éve
- Anyu, az iskolában mindenki Rambonak hív...- Beszéljek az igazgatóval?
- Hagyd anya, ez az én harcom!
Gyerek sírva megy haza.
-Anya, anya, az iskolában mindenki Backstreet Boysnak hív!
-Ki hív így?
-Everybooodyyyyy
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Gyerek sírva megy haza. -Anya, anya, az iskolában mindenki Backstreet Boysnak hív!
-Ki hív így?
-Everybooodyyyyy
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
A kis Bill Gates egyszer ezzel a kéréssel fordult a szüleihez:-Anya kinyithatom az összes ablakot?
-Igen, csak ne csinálj belőle rendszert!
több mint 3 éve
Tolls paid by dad today: five.
— Super 70s Sports (@Super70sSports) October 17, 2022
Toll booth attendants who have shit themselves today: also five. pic.twitter.com/eKmanIV8cy
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Én is...Ezért ezt is belájkoltam 😀bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
dugo93
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
nevezzük át a topicot JC által elfogadott humornak ...ez fájt 😊Nekem is fáj, hogy a viccekbe került.
www.facebook.com/watch/?v=2199737296971344
NB2
VICCEK.
jobbágy#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Ezért ezt is belájkoltam 😀bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Oda is ment a lájk, de te a megfejtésért ill. magyarázatért kapod 😀bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
bmeg ne engem likeoljatok nem én raktam be 😀ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
ez fájt 😊Nekem is fáj, hogy a viccekbe került.
www.facebook.com/watch/?v=2199737296971344
NB2
VICCEK.
több mint 3 éve
Hogy hívják a német ejtőernyőst? ZuHans
több mint 3 éve
Atya.Isten.jajjajjajjjajjj...rotfl....XD, paff, kész vagyok.ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
jajjajjajjjajjj...rotfl....XD, paff, kész vagyok.ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
jajj. azért kösz.ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
ez egy üditő kivételnekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
slowmotion
több mint 3 éve
Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Belőlem szerdán jött ki egy régóta lapuló nagyon rossz:
iktriad
- Ő odakint nem él nemi életet
- Miért? Bentancur?
több mint 3 éve
nekem nincs meg, ezmiez?egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
egyik alltime kedvencem, és a vicc h már akkor tudtam mi lesz mielőtt betöltött volna a kép 😀Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Tactful Cactus
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?Sokszor fogom a fejem a szóvicceidtől, de ez most egy
iktriad
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Apparently some men can’t find the cathedral. pic.twitter.com/ruOUnB0ijj
— No Context Brits (@NoContextBrits) October 18, 2022
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/10/20/magyar-kupa-ivancsa-fradi-omsz-beszolas/Hatalmas, minden bizonnyal a csávó azóta már csomagol, a propaganda team érinthetetlen!
több mint 3 éve
Ha az akaratom nélkül rendelek egy tejeskávét akkor az a tudatalatte?