Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
velvet.hu/elet/2020/12/26/nem_mukodik_a_torolkozoszarito_vajon_miert_futes_futesszerelo_vizvezetek_szerelo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Karácsonyi kívánságlista. több mint 5 éve
Boldog karácsonyt kívánnak az NFL divíziói. 😊 😊 😊több mint 5 éve
Nekem a slusszpoén különösen bejön az eheti részben! This NFL Week 15 recap is flawless @AnnieAgar @mspears96 👀😂 pic.twitter.com/5mSEu6KMnK
— ESPN (@espn) December 24, 2020
több mint 5 éve

eeees azutan...

majd vegul...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
NFL QB Hardcounts (egytől egyig óriási 🤣)
www.instagram.com/p/CJEjTdZAQav/?igshid=1tj8ccbx88ihi
bogec7
Szerkesztette: seal
több mint 5 éve
brightside.me/creativity-art/an-artist-imagines-what-superheroes-everyday-lives-are-like-in-18-comics-800109/?utm_source=tsp_pages&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_5_minute_crafts&fbclid=IwAR33upC1nMHj_i0YXAOGrNQbtmFz0tdLw5cPjxIdrEamUa94Jx55WUYXb_E

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
NFL QB Hardcounts (egytől egyig óriási 🤣)...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
index.hu/kultur/2020/12/16/scherer_peter_karinthy_gyuru/Nagy gratula, megérdemelte!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
— b̶w̶t̶m̶s̶ libernyák (@bwtms) December 16, 2020
több mint 5 éve
Elnezest, nem vicces video. De ekkora szar szerszamot latni, hat en jokat rohogtem:www.youtube.com/watch?v=MSPvkH7Svas
www.youtube.com/watch?v=H7-wGg7ELm4&list=PLfysgFrOFMLhmWC7Y5064YGt0N78s6Ibm&index=4
ulpianus
www.youtube.com/watch?v=qnnyH2QOz5g
www.youtube.com/watch?v=WFFcDCK3TEU
youtu.be/aXjlOswxcfo
több mint 5 éve
Elnezest, nem vicces video. De ekkora szar szerszamot latni, hat en jokat rohogtem:www.youtube.com/watch?v=H7-wGg7ELm4&list=PLfysgFrOFMLhmWC7Y5064YGt0N78s6Ibm&index=4

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Guys, I just got off the week 14 zoom call with Baltimore...they’re a real party pooper.
— Annie Agar (@AnnieAgar) December 15, 2020
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2020/12/11/bonyhad-rendorseg-ittas-vezetes-apa-fiaAmilyen sofőrök vannak manapság az utakon, én sem merek soha józanul vezetni 😮
A barom állat!🤣🤣🤣
nagir
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2020/12/11/bonyhad-rendorseg-ittas-vezetes-apa-fiaBiztos hallottál már a száraz novemberről.
A barom állat!🤣🤣🤣
nagir
Erre a bonyhádiak válasza a nedves december.
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2020/12/11/bonyhad-rendorseg-ittas-vezetes-apa-fiaA barom állat!🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Feleségem büszkén közölte, hogy a minap vásárolt tonhalkonzerv a legjobb minősítést kapta valamilyen netes értékelésen: „Na, mit szólsz, milyen jót választottam?!”Öt perc múlva pontosított. A konzerv mégse a legjobb, hanem a legrosszabb minősítést kapta. Megnyugtatott, hogy „persze, ettől még finom”. Egyébként pedig: „Emlékszel? Együtt vettük!”
(Remélem, nem olvassa a topikot…😊)