Viccek
51 feliratkozó
több mint 6 éve
A csehek meg bioterroristák, ők koronában fizetnek.Tegnap hívta fel a figyelmemet a fogdoki, hogy egy-két korona kellene a fogaimra......és tényleg. 😀reméljük pár hét múlva is viccesnek találjuk majd
Negritis
Borbinho
index.hu/gazdasag/2020/02/28/a_corona_sor_gyartoja_az_elmult_10_ev_legrosszabb_negyedevere_keszuulhet/?fbclid=IwAR1p11UF6j6L87ZUjX_S6-tyHQsWVy-ZT5Zm89gfk2_vDkSU6tb083bUl-Q
Greengo
Akkor mondjak neki nemet?
kittli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Tegnap hívta fel a figyelmemet a fogdoki, hogy egy-két korona kellene a fogaimra......és tényleg. 😀reméljük pár hét múlva is viccesnek találjuk majd
Negritis
Borbinho
index.hu/gazdasag/2020/02/28/a_corona_sor_gyartoja_az_elmult_10_ev_legrosszabb_negyedevere_keszuulhet/?fbclid=IwAR1p11UF6j6L87ZUjX_S6-tyHQsWVy-ZT5Zm89gfk2_vDkSU6tb083bUl-Q
Greengo
Akkor mondjak neki nemet?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
...és tényleg. 😀reméljük pár hét múlva is viccesnek találjuk majd
Negritis
Borbinho

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
nopetwitter.com/Bate81/status/1232996091710316544az askenázi kazár-zsidók meg a kínaiak között.
Negritis
ezek szerint.
slowmotion
Wuhan csak béta teszt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
i.redd.it/jo2fm1lekaj41.jpg
több mint 6 éve
twitter.com/Bate81/status/1232996091710316544az askenázi kazár-zsidók meg a kínaiak között.
Negritis
ezek szerint.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
több mint 6 éve
több mint 6 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=Ll0GCPFpNQsAki nem nézte volna a friss "Last Week Tonight"-ot, ez Indiában egy "használd a WC-t" kampány népszerűsítő dala. Komolyan.
Negritis
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=Ll0GCPFpNQs
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na ez már inkább ide való 😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
az első egy fasza guilty pleasure a 2.tól kezdve kb az egész kuka 😀But why? Az első 2 része nekem bejött.gen tudom, sokszor láttam a kaptár filmeket 😀az egynél több már túl sok 😀
shagi0206
Negritis
shagi0206
több mint 6 éve
But why? Az első 2 része nekem bejött.gen tudom, sokszor láttam a kaptár filmeket 😀az egynél több már túl sok 😀
shagi0206
Negritis
több mint 6 éve
gen tudom, sokszor láttam a kaptár filmeket 😀az egynél több már túl sok 😀
shagi0206
több mint 6 éve
twitter.com/BladeCityKnives/status/1230892161136238593?s=19A génjei biztos átdolgozták/befogadták a koronavírust, és ez lett belőle (igen tudom, sokszor láttam a kaptár filmeket 😀 )
Nem vicces, inkább lenyűgöző 😮
Borbinho
több mint 6 éve
Nem vicces, inkább lenyűgöző 😮
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve

A mohácsi busójáráson 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Ha La Fontaine nem csak meseiró lett volna hanem jós, valószínüleg más címet ad a sztorinak és a történetet is átírja. "A melós és Győzike." Vagy valami hasonló.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Találkozik a tücsök és a hangya. A hangya most is dolgozik.– Hogy vagy hangya? – kérdi a tücsök.
– Köszönöm. Dolgozom, gyűjtögetek, mert nemsokára itt a tél, és kell az ennivaló az én népes családomnak. És te?
Egész jól. Csináltam néhány jó bizniszt, egész este muzsikálok a nyugatiaknak, most vettem belőle Ladát.
– Nem lesz ennek jó vége – rázza a fejét a hangya. – Mi lesz, ha jön a tél?
Nemsokára újra találkoznak. A tücsök egy vadonatúj Mercédesszel áll meg a gyűjtögető hangya előtt.
– Hogy vagy?
– Köszönöm. Gyűjtögetek télire. Hát te?
– Van egy új Mercedesem, tele vagyok csajokkal, elzenélgetek. Most indulok egy nyugati turnéra.
– És Párizsba is elmész?
– El én…
– Akkor kérlek keresd meg LaFontaine sírját, és köpd le a nevemben!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018