Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
Mi az - kicsi, piros és gömbölyű?Baromira elszúrt nagy kék kocka.
több mint 11 éve
Volt anno ez a paródia az ünnepléssel kapcsolatban:Aztán lehet, hogy másnak lejárt lemez, de én csak most néztem meg ráhangolódásképpen a teljes TB-NO tavaly 12.13-i meccset, ahol az első TD után:
Jön is a sárga! 😀
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Hihetetlen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ezt most találtam ki: mi a Nokia-dolgozó sorozatgyilkos jelmondata?
"Collecting people"
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Esküszöm, én azt hittem ez egy műbráner, nem is értettem, mi ebben a vicces......... 😊az az erszényes mókus 😉peachde ez tengerimalac, a hörcsög lehet tud siklanisutianapEgy időben nálunk is sűrűn cserélődött a hörcsög állomány. Sosem értettem miért, de itt a megoldás. 😀kittliMarioAna
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
az az erszényes mókus 😉de ez tengerimalac, a hörcsög lehet tud siklanisutianapEgy időben nálunk is sűrűn cserélődött a hörcsög állomány. Sosem értettem miért, de itt a megoldás. 😀kittliMarioAna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
de ez tengerimalac, a hörcsög lehet tud siklaniEgy időben nálunk is sűrűn cserélődött a hörcsög állomány. Sosem értettem miért, de itt a megoldás. 😀kittliMarioAna

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egy időben nálunk is sűrűn cserélődött a hörcsög állomány. Sosem értettem miért, de itt a megoldás. 😀MarioAna
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Továbbra is zseniális... 😀Vrijbloedlegjobb magyar színész, mégis mit vársz? 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A Sziget reggel olyan mint a Die Hard - egy szál ingben, tökig véresen és fáj a fejed
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
OFFSzeretem a mindenféle tehetségkutatókat, sok dolgot láttam. Embert aki látszólag lebegett, mindenféle vicces dolgokat. De ezt nem lehet megcsinálni!!!44!!!, ilyen nincs:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
nemtudom volt-e már 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Sétál egy rendőr az erdőben. Egyszer csak meglátja, hogy valami mozog a bokorban.- Ki van ott? - kérdezi.
- Jean Claude Van Damme.
- Akkor mind a négyen jöjjenek ki a bokorból feltartott kézzel!

MarioAna