Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
Nyuszika talál egy pisztolyt az erdőben. Rögtön rohan a róka barlangjához.Bumm! Bumm! Bumm!
- Róka, gyere ki!
A róka kijön.
Bumm! Bumm! Bumm!
- Szarj ide, a küszöbre!
A róka megteszi.
Katt! Katt! Katt!
- Megehetem?
(egy blogról, ahol Orbán EU elleni beszólogatásairól volt szó)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
@Alex_Flanagan Of mine or Patrick Peterson's? RT @Jay_Grace_GnA: @Alex_Flanagan post some ass pics
több mint 11 éve
empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
húú, ezen most nem röhögtem annyira, mivel volt már, hogy erős paprika után nyúltam a saját szemembe:SkishasziÉn nagy függő vagyok és hidd el a wc se egy leányálom 😀
több mint 11 éve
húú, ezen most nem röhögtem annyira, mivel volt már, hogy erős paprika után nyúltam a saját szemembe:SGruden + JJ résznél sírtam 😀Borbinhomár a nézésnél felröhögtem, de amikor megszólalt xD zseniális
MarioAna
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Józsi, átjössz sakkozni?- Ááhh, most halt meg a feleségem...
- Gyere már! Lehetsz a feketével.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azok még a 8 inches változaton vannak.Egyes dolgok kis helyen is elférnek. Nagyon kis helyen.iktriadAz elmúlt szezonok Jags-győzelmeiről is van? 😛 😊Wyatt
több mint 11 éve
Egyes dolgok kis helyen is elférnek. Nagyon kis helyen.Az elmúlt szezonok Jags-győzelmeiről is van? 😛 😊
iktriad

több mint 11 éve
Egyes dolgok kis helyen is elférnek. Nagyon kis helyen.
több mint 11 éve
Remélem a csávóból majd nem lesz címlap,ha hetven éves korában lenyomja egy taxis.

MarioAna