Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
szóval, ha a kukimról csinálok egy kirlián felvételt, akkor még van esélyem megmagyarázni a lánynak, hogy de hát a holografikus tere meg van, csak nincs ott anyag.!!!!ano92Kivéve ha a csaj materialista. Akkor bukta 😀
több mint 11 éve
szóval, ha a kukimról csinálok egy kirlián felvételt, akkor még van esélyem megmagyarázni a lánynak, hogy de hát a holografikus tere meg van, csak nincs ott anyag.!!!!Pár hónapja volt itt Gyógyító Marika, ez hasonló:Nekem a témában ez az örök kedvencem:
feny-angyalai.hu/magyar/default_hu.htmberger90
www.youtube.com/watch?v=gd1nEAAp6IAdcsicsak
több mint 11 éve
Örök klasszikus 4 évvel ezelőttről egy másik VBről és argentin válogatottról - Nyilasi fejét is tessék figyelni (aki még nem látta)! 😀 több mint 11 éve
Pár hónapja volt itt Gyógyító Marika, ez hasonló:Nekem a témában ez az örök kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=gd1nEAAp6IA
több mint 11 éve
de mi a tökömet kell ahhoz szedni, hogy ilyeneket flesseljenek?! kemény cucc lehet.Pár hónapja volt itt Gyógyító Marika, ez hasonló:Le kéne állni a szerekről...Matthew99
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Pár hónapja volt itt Gyógyító Marika, ez hasonló:Le kéne állni a szerekről...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Pár hónapja volt itt Gyógyító Marika, ez hasonló:feny-angyalai.hu/magyar/default_hu.htm
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az amerikaiak Vietnamban éjt napalmmá téve harcoltak. Vietkongott a táj az ürességtől utána.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
A szomorú az, hogy aki ezt megfogalmazta, az minimum érettségivel rendelkezik. 😊Lecsóha nem vagy T. beteg hanem mongyuk U. simán mehecc shortba 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A szomorú az, hogy aki ezt megfogalmazta, az minimum érettségivel rendelkezik. 😊
több mint 11 éve
Háát, a zárt felső test még oké, de hogy ki képes teljesíteni az alsótestre vonatkozó feltételeket, azt nem tudom? Én mindenesetre hazakullogtam. Megértő vagyok, megértetttem, hogy a dokinő lóval szereti.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png