Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
monnyuk úgyis olvassa mindenki a deadspint, de azért belinkelem, 10/10deadspin.com/stevie-johnson-drafted-a-really-great-fantasy-you-team-1638997432
több mint 11 éve
Másfélév, szóval régen volt.Nekem amúgy az volt vele a bajom, hogy nem volt felépítve, kijött és rögtön bele a közepébe. Ilyen szempontból Kővári RTL-es fellépése (önálló műsora) jobban bejött.
Az az igazság, hogy én nekem így okés, hogy ilyen "keveset" hallom őket. Ha minden fellépésre ami a közelben van elmennék, hallgatnám a rádiókabarét, nézném a showder klub-ot, újat már nem tudnának mondani nekem, sőt tele lenne ismétléssel.
több mint 11 éve
Valahol olvastam, hogy ezt 2 éve vették fel Pécsen, szóval nekem olyan szempontból volt csalódás, hogy nem friss.NB2ez azért érthető, mert jelenleg abból él. ha feltennék a netre a jelenleg futó műsorát, miért fizetnél érte ? nem is az volt a baj, hogy régi, hanem olyan semmilyen volt. pedig nagyon vártam, kőhalmival ketten értékelhetőek, a többi lófasz és esti fény.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Valahol olvastam, hogy ezt 2 éve vették fel Pécsen, szóval nekem olyan szempontból volt csalódás, hogy nem friss.NB2Tavaly áprilisban vették fel. Elvileg nemrégiben vettek fel újat is, ami hamarosan látható lesz.
több mint 11 éve
Valahol olvastam, hogy ezt 2 éve vették fel Pécsen, szóval nekem olyan szempontból volt csalódás, hogy nem friss.
több mint 11 éve
sztem elég gyenge volt. mármint a tőle megszokotthoz képest. talán csak párszor nevettem igazán.gabtsiNálam közepest kapna, és igen, a tőle elvárhatóhoz képest.
(Mondjuk ez fura dolog, én Rekopot nem nagyon bírom, viszont amiket utóbbi időkben láttam tőle, azokon meg sírva-nyihogtam)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
nem, de valahol érthető, hogy hat(?)odjára nehéz megújulni... mindenesetre az első, a román meccs utáni az valami szenzációs volt 😊sztem elég gyenge volt. mármint a tőle megszokotthoz képest. talán csak párszor nevettem igazán.gabtsiés csak én éreztem úgy, hogy pár régi viccet is újrahasznált?baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
sztem elég gyenge volt. mármint a tőle megszokotthoz képest. talán csak párszor nevettem igazán.gabtsiés csak én éreztem úgy, hogy pár régi viccet is újrahasznált?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sztem elég gyenge volt. mármint a tőle megszokotthoz képest. talán csak párszor nevettem igazán.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Pont tegnap néztem meg felvételről.Sajnos a boxról nem lehet leszedni, így akkor se lennétel előrébb, ha nem töröltem volna le😕
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
nekem meg egyszerűen csak nem tölti be. pörög pörög de nem történik semmi.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
köszi az infót, kipróbálomúgy se jó, hogy a mozilla download helper addonjával letöltöd?baggioEgy kis minőségi humor. és a kis alatt 52 percet értek. Rekeszizmokra vigyázni! 😀kár h külföldön nem lehet nézni 😕 nincs meg máshol?davemayer
www.comedycentral.hu/shows/bodocs-tibor-az-elet-ertelme/episodes/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek/video/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek-1083799/iktriad
nem megy azzal sem mert nem érzékeli, de köszi, most már van ilyenem is 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
elitedaily.com/sports/30-things-can-tell-boyfriend-based-nfl-team-supports/760163/a Dallasos nagyon geci,de abszolút ül 😊
aztán nem sírni, hogy nem is úgy van 😊toam
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
úgy se jó, hogy a mozilla download helper addonjával letöltöd?Egy kis minőségi humor. és a kis alatt 52 percet értek. Rekeszizmokra vigyázni! 😀kár h külföldön nem lehet nézni 😕 nincs meg máshol?davemayer
www.comedycentral.hu/shows/bodocs-tibor-az-elet-ertelme/episodes/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek/video/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek-1083799/iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Youtubeon nem láttam. Esetleg indavideón vagy egyéb helyen érdemes utánanézni.Egy kis minőségi humor. és a kis alatt 52 percet értek. Rekeszizmokra vigyázni! 😀kár h külföldön nem lehet nézni 😕 nincs meg máshol?davemayer
több mint 11 éve
Egy kis minőségi humor. és a kis alatt 52 percet értek. Rekeszizmokra vigyázni! 😀kár h külföldön nem lehet nézni 😕 nincs meg máshol?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Egy kis minőségi humor. és a kis alatt 52 percet értek. Rekeszizmokra vigyázni! 😀www.comedycentral.hu/shows/bodocs-tibor-az-elet-ertelme/episodes/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek/video/bodocs-tibor-az-elet-ertelme-es-kerteszeti-tippek-1083799/
több mint 11 éve
😊www.youtube.com/watch?v=k-QW2YhKq-A
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 11 éve
elitedaily.com/sports/30-things-can-tell-boyfriend-based-nfl-team-supports/760163/aztán nem sírni, hogy nem is úgy van 😊
több mint 11 éve
John Oliver Goodellrőltöbb mint 11 éve
minden idők egyik legviccesebb sikeres extra pontjagoo.gl/oNxS4b

---