NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
véletlenül rákattintottam a fb beépített Bing fordítójára, bár ne tettem volna:😀 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ezen beszartam 😀kepfeltoltes.hu/120913/1305394135xd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
áá tesó, én hetero vagyok, mellesleg foglalt is, de azért kösz 😀Azt nem értem, hogy Mozart mi a francot csinálhat ott kint NO-ban, ha mindig a fórumon lóg, illetve hogy hogy nem akasztotta még ki a közeli ismerőseit az ilyen "poénokkal"?egyszer megmutatom 😊Amadeus91
Off vége.JC6
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Azt nem értem, hogy Mozart mi a francot csinálhat ott kint NO-ban, ha mindig a fórumon lóg, illetve hogy hogy nem akasztotta még ki a közeli ismerőseit az ilyen "poénokkal"?egyszer megmutatom 😊
Off vége.JC6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt nem értem, hogy Mozart mi a francot csinálhat ott kint NO-ban, ha mindig a fórumon lóg, illetve hogy hogy nem akasztotta még ki a közeli ismerőseit az ilyen "poénokkal"?Off vége.
több mint 12 éve
http://img.socialfun.hu/demotivalo/1871.jpgEzek az óriási bölcsességek miért ebbe a topikba valók? Tökéletes helyen van azoknak a facebook oldalán, akiket mindenki letiltott már úgyis a hírfolyamáról. Arról nem is beszélve, hogy ez a mostani még hülyeség is.
ennyi.Amadeus91
több mint 12 éve
Ne offoljátok már szét a viccek topicot légyszíves, legkevésbé sem érdekel a bibliai beszélgetésetek, no offense. tenorxDehát vicc az egész.
És tessék:
több mint 12 éve
az enyim kicsi,de vékony, azé puha, hogy ne fájjon... na az a beválallósPólón láttam:Vallomás:A faszi elmegy a szexuális tanácsadóhoz.ma láttam fészen, ősrégi, de talán itt még nem volt:
- Nézze, ellaposodott a nemi életünk, jó, ha havonta egyszer összefekszünk, extrákról meg szó sem lehet.
- Próbálták az orális szexet?
- Én csinálom, de az asszony finnyáskodik.
- Próbálják ki, hogy valami édeset, például tejszínhabot ken rá, hátha így megtetszik neki.
A faszi rábólint, elmegy. Egy hét múlva újra találkoznak, a tanácsadó kérdi:
- Na, hogy sikerült?
- Hát, félsiker. Ráfújtam egy csomó tejszínhabot, beszórtam csokireszelékkel, rátettem egy szem rumos meggyet és olyan guszta volt, hogy leszoptam magam...csi77
A feleségem tegnap este rendőrnőnek öltözött, és kacéran így szólt:
- Uram, maga le van tartóztatva!
- De miért? kérdeztem.
- Azt hallottam, hogy maga túl jó az ágyban...
Aztán 3 perc múlva bizonyíték hiányában ejtette a vádat 😀JSanyo
Azt hiszem rossz szerető vagyok. Tegnap egy kukkoló kifütyült....csi77
Közepesen dugok, de kiválóan szopatok.Gyurma Pappa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Pólón láttam:Vallomás:A faszi elmegy a szexuális tanácsadóhoz.ma láttam fészen, ősrégi, de talán itt még nem volt:
- Nézze, ellaposodott a nemi életünk, jó, ha havonta egyszer összefekszünk, extrákról meg szó sem lehet.
- Próbálják ki, hogy valami édeset, például tejszínhabot ken rá, hátha így megtetszik neki.
- Na, hogy sikerült?
- Hát, félsiker. Ráfújtam egy csomó tejszínhabot, beszórtam csokireszelékkel, rátettem egy szem rumos meggyet és olyan guszta volt, hogy leszoptam magam...csi77
- De miért? kérdeztem.
Közepesen dugok, de kiválóan szopatok.
több mint 12 éve
Mind zseniális😀😀😀DDDDDDDDDDDVallomás:A faszi elmegy a szexuális tanácsadóhoz.ma láttam fészen, ősrégi, de talán itt még nem volt:
- Na, hogy sikerült?
- De miért? kérdeztem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Vallomás:A faszi elmegy a szexuális tanácsadóhoz.ma láttam fészen, ősrégi, de talán itt még nem volt:
- Na, hogy sikerült?
- De miért? kérdeztem.
Azt hiszem rossz szerető vagyok. Tegnap egy kukkoló kifütyült....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jogos 😊- 6 db óvszert kérek!
- Rendben... zacskót adjak hozzá?
- Nem köszi, szép a lány!
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ne offoljátok már szét a viccek topicot légyszíves, legkevésbé sem érdekel a bibliai beszélgetésetek, no offense.
több mint 12 éve
Hát igen. Nem véletlenül avult el, és vált tökéletessé a Varga István félék megvezetésére.Feltéve, ha az illető hölgy a feleséged. apeszosInkább kérjek ilyenért bocsánatot Istentől, mintsem olyat tegyek, amit a Biblia bűnnek ítél s ezért elkárhozzak.Inkább legyenek saját gondolataid, és lazulj el.
Bocsánat a hitemért.
Sorry all, az offért.JC6
Valamint a Biblia sehol sem ítéli el a kellemes romantikus együttlétet egy érzelmekben gazdag nővel, csak mondom.
Néhol még szorgalmazza is.Sobri Jóska
több mint 12 éve
S ha már különféle értelmezések mentén a sexről esik szó, értelmezhető akár sokféleképp a következő:„A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem"
Ez ugyan kevéssé vicc, de az elmúlt néhány hsz kapcsán talán vállalható!
(azok a fránya vesszők)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Sőt, a Káldeusok (Magyar Biblia) meg épp ellenkezőjét írja, báj dö véj a manapság forgalomban lévő Bibliában is benne van, hogy a Jóisten aszondá, legyen tiétek a föld, minden kincsével, használjátok azt örömötökre, és szaporítsátok be stb. Nem idézek. Illetve azt, hogyInkább kérjek ilyenért bocsánatot Istentől, mintsem olyat tegyek, amit a Biblia bűnnek ítél s ezért elkárhozzak.Inkább legyenek saját gondolataid, és lazulj el.
Bocsánat a hitemért.
Sorry all, az offért.JC6
Valamint a Biblia sehol sem ítéli el a kellemes romantikus együttlétet egy érzelmekben gazdag nővel, csak mondom.
férfi és nő teremték egymás örömére! Természetesen a teljes egyesülésre vonatkozik (testi, lelki és szellemi), nem az össze-vissza kúrásra! Biológiailag annak is meg van az öröme és funkciója az a testi...
(gy.k. nem bűn az, nem születünk bűnbe, és nem tartanak fél-elemben, ha ezzel tisztában van az ember, mert a jelenlegi judeo-keresztény vallás a félelem vallása...)
off vége
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Feltéve, ha az illető hölgy a feleséged.Inkább kérjek ilyenért bocsánatot Istentől, mintsem olyat tegyek, amit a Biblia bűnnek ítél s ezért elkárhozzak.Inkább legyenek saját gondolataid, és lazulj el.
Bocsánat a hitemért.
Sorry all, az offért.JC6
több mint 12 éve
Ez megtörtént eset:Két buszsofőr beszélget egy vidéki kisváros információs irodája előtt.
- Te, minek van felfestve ez a sok sárga csík a földre? - kérdi az egyik sofőr a másikat.
- Hát, hogy a vakok odataláljanak az irodához, vagy a busz ajtajához - mondja másik.
Mire a kérdést feltevő sofőr:
- Miért ezt látja?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Inkább kérjek ilyenért bocsánatot Istentől, mintsem olyat tegyek, amit a Biblia bűnnek ítél s ezért elkárhozzak.Inkább legyenek saját gondolataid, és lazulj el.
Bocsánat a hitemért.
Sorry all, az offért.JC6
Néhol még szorgalmazza is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Inkább kérjek ilyenért bocsánatot Istentől, mintsem olyat tegyek, amit a Biblia bűnnek ítél s ezért elkárhozzak.Bocsánat a hitemért.
Sorry all, az offért.
több mint 12 éve
De te ezt a nőt tuti meg is látogattad Sobri 😀JC6Mondta neked sógor?
De te mit nézegetsz a 18+ spoiler mögé ártatlan lelkeddel?
Aztán lesz mit meggyónni vasárnap.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De te ezt a nőt tuti meg is látogattad Sobri 😀