NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Egy férfi a barátnője nevét (Wendy) rátetováltatja a nemi szervére de figyelmeztetik hogy a teljes név csak merev állapotban lesz olvasható normális esetben csak a W és az y lesz látható. Amint végzett bemegy egy étterembe, mert nagyon kell pisilnie. Éppen végzi a dolgát, amikor is bejön egy néger akinek szintén W és y tetoválás látható a péniszén. - Az Ön péniszére is Wendy van tetoválva? - Nem az enyémre az van, hogy: Welcome to New York, we hope that you will be having good time in this city
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Zsidó haza telefonál az asszonynak!Vágd le a gyerek egyik lábát!!!
De miért?
Csak vágd le!!!
Megörültél,de hát miért vágjam le?
Ne kérdezd csak vágd le!Mindjárt hazaérek!
Asszony türelmetlenül várja a férjet aki most jön be a házba!
Na végre,miért kellett levágnom szegény gyerek lábát?
Nézd asszony mit találtam... egy szép mankót!
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Duff
3 133
több mint 12 éve
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Földrajz óra – Halmosi lánya felel:-Halmosi lányom mutasd meg hol van Szomália?
-Nem tudom én azt tanár úr, apám is kereste egész pénteken, de nem találta.
|
több mint 12 éve
nDRo
1 593
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Egy utas idegesnek tűnik a repülőgépen. A szomszédja megpróbálja nyugtatgatni:- Tudja, a repülés sokkal biztonságosabb, mint az autózás. Egy ismerősöm például a minap halt meg az autójában.
- Miért, mi történt?
- Rázuhant egy repülőgép...
több mint 12 éve
Kormány Közlemény :A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén....
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
több mint 12 éve
Mondjuk Owen bácsi nekem is mindig gyanús volt.De lehet csak rossz helyen volt amikor Luke-ra vetődtek a fiúk.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Csak azért mert nem tudtok leállni. 😀Child pleaseNe offoljátok már szét a viccek topicot légyszíves, legkevésbé sem érdekel a bibliai beszélgetésetek, no offense. tenorxDehát vicc az egész.
És tessék:
Sobri Jóska
empty taxi
| |
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
deyell
11 702
véletlenül rákattintottam a fb beépített Bing fordítójára, bár ne tettem volna:MarioAnaegyszer én is csináltam ilyet, akkor a linebacker Tank Carder nevét úgy fordította le, hogy kártológép tartály 😊
choose life
több mint 12 éve
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Magyarországon csak azért terjedhetett el a póker, mert nem tudták Kordában tartani... 😛
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Child pleaseNe offoljátok már szét a viccek topicot légyszíves, legkevésbé sem érdekel a bibliai beszélgetésetek, no offense. tenorxDehát vicc az egész.
És tessék:
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
kobalu91Tice-al inkább igaz lenne.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal