Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Erről a képről nekem is egyből ez ugrott be.18+ !
| |
több mint 12 éve
nem tudom hova tehetném be...Javaslom a Gyűlülködjünket.
eszbonto.com/?p=5522JC6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A faszi elmegy a szexuális tanácsadóhoz.ma láttam fészen, ősrégi, de talán itt még nem volt:
- Nézze, ellaposodott a nemi életünk, jó, ha havonta egyszer összefekszünk, extrákról meg szó sem lehet.
- Próbálták az orális szexet?
- Én csinálom, de az asszony finnyáskodik.
- Próbálják ki, hogy valami édeset, például tejszínhabot ken rá, hátha így megtetszik neki.
A faszi rábólint, elmegy. Egy hét múlva újra találkoznak, a tanácsadó kérdi:
- Na, hogy sikerült?
- Hát, félsiker. Ráfújtam egy csomó tejszínhabot, beszórtam csokireszelékkel, rátettem egy szem rumos meggyet és olyan guszta volt, hogy leszoptam magam...csi77
A feleségem tegnap este rendőrnőnek öltözött, és kacéran így szólt:
- Uram, maga le van tartóztatva!
- De miért? kérdeztem.
- Azt hallottam, hogy maga túl jó az ágyban...
Aztán 3 perc múlva bizonyíték hiányában ejtette a vádat 😀
több mint 12 éve
You made my day 😀Szeretnék kérni egy dislike gombot. JJ, Höri?JC6Tessék, nyomogasd:
Tudod hogy nincs -1. Pedig megnézném Amadeus es Sobri versenyét az első helyért 😀TocaBagoly mondja verébnek. De annak örülök, hogy a kritikát megfogadtad és átnézed amit írsz, mielött rányomsz a küldés gombra.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Szeretnék kérni egy dislike gombot. JJ, Höri?JC6Tessék, nyomogasd:
Tudod hogy nincs -1. Pedig megnézném Amadeus es Sobri versenyét az első helyért 😀TocaBagoly mondja verébnek. De annak örülök, hogy a kritikát megfogadtad és átnézed amit írsz, mielött rányomsz a küldés gombra.
több mint 12 éve
Szeretnék kérni egy dislike gombot. JJ, Höri?JC6Tudod hogy nincs -1. Pedig megnézném Amadeus es Sobri versenyét az első helyért 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szeretnék kérni egy dislike gombot. JJ, Höri?
több mint 12 éve
A faszi elmegy a szexuális tanácsadóhoz.ennek egy másik változata hogy
- Nézze, ellaposodott a nemi életünk, jó, ha havonta egyszer összefekszünk, extrákról meg szó sem lehet.
- Próbálják ki, hogy valami édeset, például tejszínhabot ken rá, hátha így megtetszik neki.
- Na, hogy sikerült?
- Hát, félsiker. Ráfújtam egy csomó tejszínhabot, beszórtam csokireszelékkel, rátettem egy szem rumos meggyet és olyan guszta volt, hogy leszoptam magam...csi77
Anyu nem fért oda a gyerekektől...
több mint 12 éve
Annyiszor volt már poén ez a Georgia =/= Grúzia, de tegnap az ESPN is belefutott 😂---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A faszi elmegy a szexuális tanácsadóhoz.- Nézze, ellaposodott a nemi életünk, jó, ha havonta egyszer összefekszünk, extrákról meg szó sem lehet.
- Na, hogy sikerült?
- Hát, félsiker. Ráfújtam egy csomó tejszínhabot, beszórtam csokireszelékkel, rátettem egy szem rumos meggyet és olyan guszta volt, hogy leszoptam magam...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Eltűnt a barátnőm, ha valaki tud róla valamit kérem segítsen. Telefonszá: 06202255*65 Ugyanitt:kolbász, és véres hurka eladó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
elég érdekes humorod van Amadeus...Ezt én úgy ismertem, hogy
de hogy ne legyek off:
Pasas betér a presszóba, rendel egy korsó sört. A csapos kitölti, ám ahogy nyúl érte, a pult mögül egy majom ugrik elő, felpattan és belemártogatja a golyóit a sörbe. A pasas dühösen rászól a csaposra:
- Ezt így nem iszom meg! Töltsön másikat!
A csapos elnézést kér és kitölt egy másikat, de a majom gyorsan ezt is elintézi. A pasas őrjöng:
- Miért nem vágják ki ezt a majmot innen?
- Nézze, mi nem tehetünk róla, leszerződtettünk egy zongoristát, övé a majom, vele kellene ezt megbeszélni.
A pasas odamegy a zongoristához:
- Tudja azt, hogy a majom belemártogatja a sörbe a golyóit?
- Sajnos nem tudom, de ha eldúdolja, szívesen megpróbálom...
JC6
- "Uram! azt tudja, hogy a majom pöcse belelóg a levesembe????"
- "HOgyne, Uram! Ma-jom- pö-cse be-le-lóg a le-ve-sem-be....."
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
- What’s Al Qaida’s favorite football team?- The New York Jets
több mint 12 éve
és a végén a commentekben oda van biggyesztve a ráadás áááááez kész 😀holy shit 😀 epicAmadeus91
haztartasigep.vatera.hu/konyhai_eszkoz/mikrohullamu_suto/whirlpool_gyartmanyu_mikrohullamu_suto_1633625807.htmlJC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
ez kész 😀holy shit 😀 epic
haztartasigep.vatera.hu/konyhai_eszkoz/mikrohullamu_suto/whirlpool_gyartmanyu_mikrohullamu_suto_1633625807.htmlJC6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
én nem ismertem, szerintem hatalmas 😀Az a durva, hogy ez a kép konkrétan 11 évesWyattHát a poén elég régi, de ebben az interpretálásban most láttam először...
Amőgy meg valóban aktuális is lehet... Collapo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Az a durva, hogy ez a kép konkrétan 11 évesWyattHát a poén elég régi, de ebben az interpretálásban most láttam először...
Amőgy meg valóban aktuális is lehet...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Argh!You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez kész 😀haztartasigep.vatera.hu/konyhai_eszkoz/mikrohullamu_suto/whirlpool_gyartmanyu_mikrohullamu_suto_1633625807.html
több mint 12 éve
valószínűleg késik a Fifa13 megjelenése:Miért nincs magyar bajnoksag a Fifaban?
The FIFA13 release could be delayed after a bug was found - It's currently possible to win a game with Liverpool.
😀Habi
Mert meg iden bajnok lenne az Újpest.
több mint 12 éve
valószínűleg késik a Fifa13 megjelenése:The FIFA13 release could be delayed after a bug was found - It's currently possible to win a game with Liverpool.
😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
A reggeli kávé mellé egy friss felmérés:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)