NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
81
17
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
kizártgermanyeaglesmcnabbrussia?Amadeus91Sírok 😀 😀 😀mint a csimpánzok a területért... készdavemayer
www.youtube.com/watch?v=iiTE3tfe7qMJC6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
germanyrussia?Amadeus91Sírok 😀 😀 😀mint a csimpánzok a területért... készdavemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
russia?Sírok 😀 😀 😀mint a csimpánzok a területért... készdavemayer
több mint 12 éve
Éreztem, hogy tetszeni fog... nem is az esemény a vicces, hanem a cikk, amit ír...A maga nemében ez páratlan 😀 (NFL.com cikkei közt találtam a címe 'No yelling')HA...HA 😛davemayer
HighlightCollapo
Bears coach unhappy with criticism of Cutler
Published: Sept. 20, 2012 at 06:28 a.m.
First, Jay Cutler yelled at J'Marcus Webb. Then, everyone yelled at Jay Cutler. Now, Chicago Bears coach Lovie Smith has yelled at one of the guys yelling at Cutler for yelling at Webb. Got it? Read..
NFL
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
A maga nemében ez páratlan 😀 (NFL.com cikkei közt találtam a címe 'No yelling')HA...HA 😛
HighlightCollapo
First, Jay Cutler yelled at J'Marcus Webb. Then, everyone yelled at Jay Cutler. Now, Chicago Bears coach Lovie Smith has yelled at one of the guys yelling at Cutler for yelling at Webb. Got it? Read..
NFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A maga nemében ez páratlan 😀 (NFL.com cikkei közt találtam a címe 'No yelling')Highlight
NFL
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
most én vagyok a hülye vagy a 100 cent felvételénél 3%-os havi kamatnál nem 3 cent pluszköltséget jelent egy hónapra nézve? amúgy tényleg kinyírtad 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ki is nyírtadSámuel elmegy a bankba.Napi 3 cent.
- Jó napot, Sámuel! - köszönti őt tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
- Jó napot. Azért jöttem, hogy 1$ hitelt kérjek.
-1$-t ??
- De Sámuel, hisz ezt minden probléma nélkül levonhatjuk az ön bármelyik számlájáról
- Nem, én hitelbe kérek 1 $-t, amit egy hónapon belül megfizetek. Ha nem kapom meg ezt a hitelt, minden folyószámlámat megszüntetem az önök bankjánál, minden ékszeremet elviszem, megszakítok önökkel minden kapcsolatot.
- De, Sámuel! Jó, ha így akarja, akkor megadjuk ezt a hitelt.
Itt vannak az aláírandó dokumentumok.
- Mekkora a kamat?
- Havi 3%.
- Rendben, de itt akarom hagyni a BMW-met garanciának.
- Nem, Sámuel, erre semmi szükség. Az ön számlái elégséges garanciát nyújtanak.
- Ha nem fogadják el a BMW-met garanciának, akkor megszüntetem az összes számlámat az önök bankjánál, kivonom az összes vagyonomat, ékszeremet.
- Rendben, Sámuel, a bank alagsori parkolójában hagyhatja a BMW-jét garanciaként 30 napra.
- Tökéletes!
Sámuel hazamegy, és boldogan mondja a feleségének:
- Sára, Sára! Most már nyugodtan mehetünk nyaralni! Sikerült egy parkolót szereznem havi 3 centért!
csi77
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Sámuel elmegy a bankba.Napi 3 cent.
- Jó napot, Sámuel! - köszönti őt tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
-1$-t ??
- De Sámuel, hisz ezt minden probléma nélkül levonhatjuk az ön bármelyik számlájáról
- Nem, én hitelbe kérek 1 $-t, amit egy hónapon belül megfizetek. Ha nem kapom meg ezt a hitelt, minden folyószámlámat megszüntetem az önök bankjánál, minden ékszeremet elviszem, megszakítok önökkel minden kapcsolatot.
- Mekkora a kamat?
- Havi 3%.
- Ha nem fogadják el a BMW-met garanciának, akkor megszüntetem az összes számlámat az önök bankjánál, kivonom az összes vagyonomat, ékszeremet.
- Rendben, Sámuel, a bank alagsori parkolójában hagyhatja a BMW-jét garanciaként 30 napra.
- Tökéletes!
- Sára, Sára! Most már nyugodtan mehetünk nyaralni! Sikerült egy parkolót szereznem havi 3 centért!
csi77
több mint 12 éve
Sámuel elmegy a bankba.- Jó napot, Sámuel! - köszönti őt tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
-1$-t ??
- Mekkora a kamat?
- Havi 3%.
- Tökéletes!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Sírok 😀 😀 😀mint a csimpánzok a területért... kész
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Börtönben:- Na, Kovács II., szedelőzködjön. Szabadul!
- Hülye maga? Én életfogytos vagyok!
- Nem tudom, nekem a doki szólt.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
- Felpróbálhatom azt a ruhát ott a kirakatban?- Persze Hölgyem, de van próbafülke is...
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
www.facebook.com/pages/Ber%C3%A9nyi-Mikl%C3%B3s/210880715595187Nagyon régóta kedvelem az oldalt facebookon, imádom 😀
olyat visítottam....nDRo
Pénz&Sárm.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
www.facebook.com/pages/Ber%C3%A9nyi-Mikl%C3%B3s/210880715595187
olyat visítottam....nDRo
pénz&sárm
több mint 12 éve
nDRo
1 593
www.facebook.com/pages/Ber%C3%A9nyi-Mikl%C3%B3s/210880715595187olyat visítottam....
több mint 12 éve
Alapból nem szeretem a macskákat,de ebben a példányban annyira megfogott valami hogy azonnal az jutott eszembe: úgy ahogy van örökbe fogadnám!Van a képen macska?
Joco
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Alapból nem szeretem a macskákat,de ebben a példányban annyira megfogott valami hogy azonnal az jutott eszembe: úgy ahogy van örökbe fogadnám!több mint 12 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning