Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Plágiumveszély! Kérjük, hogy soha ne hagyjon törzsanyagot az autójában!több mint 12 éve
távolugrás hollandus módra: http://www.youtube.com/watch?v=XauyTdXIL5A
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
több mint 12 éve
A parkban odalép egy egyedül üldögélő, fagylaltot nyalogató hölgyhöz egy fiatalember.-Kérhetnék valamit tőled?
-Igen.
-Nem merek kérni, mert félre fogsz érteni.
-Csak nyugodtan kérj - mondja a hölgy.
-Kaphatnék egy nyalást?
-Tessék! - és odanyújtja a fiúnak a fagylaltot.
-Tudtam! Mondtam, hogy félre fogod érteni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
több mint 12 éve
JéBé
7 035
több mint 12 éve
Áh, Chevy a Black_Adder, Ork, Toca, Schleck, Szucsi és jómagam általi VIK-Mérnökinfo csoportot gazdagítja 😛tenorxAssassino!
Azért ez így nem teljesen igaz... 😀
Newman: http://www.bmeme.hu
több mint 12 éve
vannak ilyen jó fej tanárok a BME-n? 😀 (vagy ez csak egy random netről szedett zh? 😀)
több mint 12 éve
ChevyKonkrétan kevesebb kérdésre tudtam most a választ a Bónusz részben, mint a tényleges ZH-ban. Pedig nem is ismeretlenek még számomra sem a filmek 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Áh, Chevy a Black_Adder, Ork, Toca, Schleck, Szucsi és jómagam általi VIK-Mérnökinfo csoportot gazdagítja 😛
több mint 12 éve
Még egy kolléga? 😀
több mint 12 éve
több mint 12 éve
nDRo
1 593
A csúnya boszorkány megy az erdőben a vállán egy hollóval, út közben találkozik a jóképű herceggel. Mondja a boszorkány:- Herceg, ha kitalálod milyen állat van a vállamon, megbaszhatsz !
- Elefánt !
- Határeset, elfogadom !
több mint 12 éve
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Két székely télen, a nagy mínuszokban fát vág:- Te komám, hol van a füles sapkád?
- Amióta balesetem volt nem hordom!
- Milyen baleseted volt?
- Megkínáltak pálinkával és nem hallottam...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
több mint 12 éve
Úgy látom kéne vissza a –1 gomb 😂Wyatt-
Aki nem hiszi, annak utánajárnak