Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ebadta kölök 😊Egy nő sétál az utcán és látja, hogy egy kisfiú egy földön a létra mellett fekvő és vérző férfi mellett áll és azt mondogatja:
- Úgy kellett, úgy kellett, káposztába hús kellett!
- Te, kisfiú! Nem szabad csúfolódni! Miért bántod a bácsit?
- Mert csúnyán beszélt velem!
- Mit mondott?
_ Kurva anyád, ne rázd a létrát!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
sztem nemSzerk. Ez viszont igen

Madden hates me.
több mint 13 éve
Lehet csak nekem új:"igazi esküvő arról ismerszik meg, hogy ha kimész hányni, akkor megb..nak, ha meg kimész ba..ni, akkor meg lehánynak"
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
- Doktor úr, depressziós vagyok...- Na és? Én meg Tankcsapdás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
remélem most már nem fogod telebaszni napi 3-szor minden szarral a topikot néhány lájk miattAmadeus91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve

Madden hates me.
több mint 13 éve
Már a memóriám se a régi... és ráadásul már a memóriám se a régi!

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!

Amadeus91

Habi
|