Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, Dunaferr SE-nek megvan az első olyan válogatott úszója, aki világversenyen érmes. 😊
több mint 14 éve
Ja, Madár. 😊 Peking óta se híre se hamva itthon, én azt se tudtam, hogy még úszik. 😛 Pillangós volt azt tudom, mondjuk nem világmegváltó szint, de magyar mezőnyben olyan top 3 körüli volt 100 pillén.Róla van szó: http://www.uoflsports.com/sports/c-swim/mtt/madarassy_adam00.htmlMexLochte szenvedését rossz volt nézni, bár én betudom annak, hogy a felkészülés közepén tart vagy még talán ott sem. Neki végülis majd az olimpián kell csúcsra pörögni (igen a válogatón is, de nem látok olyat aki kitúrná még egy gyengébb teljesítmény esetén sem).Na akkor mégegyszer: ki van a Louisville-nél, akit kérdeztél?
Katinka eredményeiről meg jó hallani 😊 Bízom benne, hogy az olimpián megint nagyon jó formában lesz 😊Mex
Katinkával kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok, odakinn mindig tarol, várjuk meg az olimpiát én azt mondom.
Lochte: sztem pont leszarta a versenyt, és még van ideje hogy felkészüljön bármire is, egész évben úszó nem lehet csúcsformában.
USA-EU pedig sztem simán hazai, főleg a 25m-es medence fog sokat dobni az amcsikon.szaba
több mint 14 éve
Róla van szó: http://www.uoflsports.com/sports/c-swim/mtt/madarassy_adam00.htmlLochte szenvedését rossz volt nézni, bár én betudom annak, hogy a felkészülés közepén tart vagy még talán ott sem. Neki végülis majd az olimpián kell csúcsra pörögni (igen a válogatón is, de nem látok olyat aki kitúrná még egy gyengébb teljesítmény esetén sem).Na akkor mégegyszer: ki van a Louisville-nél, akit kérdeztél?
Katinka eredményeiről meg jó hallani 😊 Bízom benne, hogy az olimpián megint nagyon jó formában lesz 😊Mex
Katinkával kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok, odakinn mindig tarol, várjuk meg az olimpiát én azt mondom.
Lochte: sztem pont leszarta a versenyt, és még van ideje hogy felkészüljön bármire is, egész évben úszó nem lehet csúcsformában.
USA-EU pedig sztem simán hazai, főleg a 25m-es medence fog sokat dobni az amcsikon.szaba
több mint 14 éve
Szekeres Dorina milyet úszott? Indiana University
több mint 14 éve
Lochte szenvedését rossz volt nézni, bár én betudom annak, hogy a felkészülés közepén tart vagy még talán ott sem. Neki végülis majd az olimpián kell csúcsra pörögni (igen a válogatón is, de nem látok olyat aki kitúrná még egy gyengébb teljesítmény esetén sem).Na akkor mégegyszer: ki van a Louisville-nél, akit kérdeztél?
USA-EU pedig sztem simán hazai, főleg a 25m-es medence fog sokat dobni az amcsikon.
több mint 14 éve
Lochte szenvedését rossz volt nézni, bár én betudom annak, hogy a felkészülés közepén tart vagy még talán ott sem. Neki végülis majd az olimpián kell csúcsra pörögni (igen a válogatón is, de nem látok olyat aki kitúrná még egy gyengébb teljesítmény esetén sem).én egész jót mosolyogtam lochte szereplése kapcsán, nekem jól esett 😊 de az egész gator bagázsra elmondható, hogy nem volt kiélezve erre a versenyre, ezek az eredmények semmit nem jelentenek.
több mint 14 éve
folytatódott a leverenz/hosszú showleverenz a usa bajnokságról jövet, a georgia invitationalre beugorva pöttyintett 2 cal rekordot (100 mell, 400 vegyes - utóbbinál csak julia smit és katinka úszott valaha jobbat)
hosszú pedig 200 pillén is durva volt; 1:51.03 all time 4. idő.
sok minden lehetséges katkával kapcsolatban, lehet találgatni a formaidőzítéssel, másfajta felkészüléssel, könnyített edzésmunkával kapcsolatban a tavalyi szezon eredményeiből is kiindulva, immár az olimpia jegyében, és csak remélni lehet, hogy londonra jön ki belőle a legjobb. a jelenleg brutális formája alapján csodálatosnak ígérkezik a usa-európa csatán.
több mint 14 éve
Lochte szenvedését rossz volt nézni, bár én betudom annak, hogy a felkészülés közepén tart vagy még talán ott sem. Neki végülis majd az olimpián kell csúcsra pörögni (igen a válogatón is, de nem látok olyat aki kitúrná még egy gyengébb teljesítmény esetén sem).Követte valaki a téli USA bajnokságot? Illetve ha van olyan aki képben van az egyetemi úszó csapatokkal (igen itt főleg Szaba a megszólított, de ha más is otthon a témában, akkor szívesen várom az ő válaszát is): A Calnak ennyire jó az úszóprogramja? Mit lehet tudni a Louisville színeiben versenyző magyar srácról? Előre is köszönöm a válaszokat!Mexszületett 1-2 vad eredmény. leverenz 2:09.39 200 vegyesen, all-time 10. idő. mögötte pelton is 2:10.02-t úszott. a franciák jól mentek, de 1-2 amerikai sztár abszolút munkából jött (bár franklin így is 1:00.10-et ment 100 háton, trágya rajttal, fordulóval. a duel-en nagyon kinéz neki min. 1 világcsúcs)
az utóbbi napok legnagyobb durranása mégis hosszú volt a texas invite versenyen. 200 vegyesen 1:52.71, 400 vegyesen 3:58.68 (mind a 2 all time 2. idő yardos medencében minden szintet figyelembe véve, természetesen mind a 2 jobb idő, mint amit a tavaszi ncaa döntőn úszott) + összehozott még 200 gyorson egy ncaa a szintes időt.
a cal pedig igen jó. bár a férfiak nagyon meggyengültek (szinte az egész sprint váltójukat elvesztették), de még mindig legalább top 10 (talán top 5) szint, a nők pedig ugyan szintén szenvedtek el veszteségeket (szintén főleg sprint), de az egyik legfőbb esélyesei az ncaa döntőnek.lucy liu
Katinka eredményeiről meg jó hallani 😊 Bízom benne, hogy az olimpián megint nagyon jó formában lesz 😊
több mint 14 éve
Követte valaki a téli USA bajnokságot? Illetve ha van olyan aki képben van az egyetemi úszó csapatokkal (igen itt főleg Szaba a megszólított, de ha más is otthon a témában, akkor szívesen várom az ő válaszát is): A Calnak ennyire jó az úszóprogramja? Mit lehet tudni a Louisville színeiben versenyző magyar srácról? Előre is köszönöm a válaszokat!Mexszületett 1-2 vad eredmény. leverenz 2:09.39 200 vegyesen, all-time 10. idő. mögötte pelton is 2:10.02-t úszott. a franciák jól mentek, de 1-2 amerikai sztár abszolút munkából jött (bár franklin így is 1:00.10-et ment 100 háton, trágya rajttal, fordulóval. a duel-en nagyon kinéz neki min. 1 világcsúcs)
az utóbbi napok legnagyobb durranása mégis hosszú volt a texas invite versenyen. 200 vegyesen 1:52.71, 400 vegyesen 3:58.68 (mind a 2 all time 2. idő yardos medencében minden szintet figyelembe véve, természetesen mind a 2 jobb idő, mint amit a tavaszi ncaa döntőn úszott) + összehozott még 200 gyorson egy ncaa a szintes időt.
a cal pedig igen jó. bár a férfiak nagyon meggyengültek (szinte az egész sprint váltójukat elvesztették), de még mindig legalább top 10 (talán top 5) szint, a nők pedig ugyan szintén szenvedtek el veszteségeket (szintén főleg sprint), de az egyik legfőbb esélyesei az ncaa döntőnek.
több mint 14 éve
Ki van Lajosfalván? A Cal nem volt elit az utóbbi időben, nem tudom mit találtak ki.
több mint 14 éve
Követte valaki a téli USA bajnokságot? Illetve ha van olyan aki képben van az egyetemi úszó csapatokkal (igen itt főleg Szaba a megszólított, de ha más is otthon a témában, akkor szívesen várom az ő válaszát is): A Calnak ennyire jó az úszóprogramja? Mit lehet tudni a Louisville színeiben versenyző magyar srácról? Előre is köszönöm a válaszokat!
több mint 14 éve
Akit érdekel (Schleck, stb): péntektől vasárnapig Százhalombattán kerül megrendezésre az országos rövidpályás úszó bajnokság. 😊
több mint 14 éve
A dubai rövidpályás vk. versenyen egész jó hatékonysággal dolgoztunk. Egyetlen magyar résztvevőnk, Takács Krisztián megnyerte az 50 gyorsot holtversenyben Jason Dunforddal. 😊Nem volt a világ legerősebb mezőnye, de egy világkupa győzelem egy világkupa győzelem. 😀
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/sport/uszas/20110804-interju-gercsak-csabaval-a-sanghaji-vilagbajnoksagon-25-kilometeren-bronzermes-hosszutavuszoval.htmlHogy őszinte legyek a 4 kg az nem lepett meg, de ez a 60 liter nagyon durván hangzik. Minden tiszteletem azoknak, akik bevállalják ezt.
Bevezető gyanánt Csucsu interjújához: 25km alatt 60 liter folyadékot vitt be, 4 kg-ot fogyott.szaba
Jah, és hosszútávúszást a TV-be! 😊
több mint 14 éve
http://www.origo.hu/sport/uszas/20110804-interju-gercsak-csabaval-a-sanghaji-vilagbajnoksagon-25-kilometeren-bronzermes-hosszutavuszoval.htmlBevezető gyanánt Csucsu interjújához: 25km alatt 60 liter folyadékot vitt be, 4 kg-ot fogyott.
több mint 14 éve
Digin amcsi úszóbajnokság, jó arra, hogy tanuljam hogy ki melyik egyetemre jár. 😀Schleckde kár, hogy nálam nincs 😕
több mint 14 éve
Digin amcsi úszóbajnokság, jó arra, hogy tanuljam hogy ki melyik egyetemre jár. 😀SchleckWTF. Milyen verseny az?
több mint 14 éve
Digin amcsi úszóbajnokság, jó arra, hogy tanuljam hogy ki melyik egyetemre jár. 😀
több mint 14 éve
Kiss Gergely: "Széttéptem a fenébe" 😀 😀 😀 😀
ParádésWyatt
Mindig jövőre!
több mint 14 éve
Arcok 😀
több mint 14 éve
Azért az se semmi, hogy a FINA által kiadott díszoklevélen Honduras néven fut Magyarország.Végül is ha csak az elmúlt 3 olimpiát vesszük alapul már megtanulhatták volna, hogy Hungary nem Honduras.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/vizilabda/2011/08/03/erik_angolna_suhant_hozzajuk_kepest/A legnagyobbat kihagyni... 😀
több mint 14 éve
Igazatok van. Laci a király. 😊 Egy hős.sőt, szerintem semmihez se szólj hozzá, az a tuti 😀HöriTény, hogy Cseh Laci felemás teljesítményt nyújtott: 200 vegyesen nagyon jól versenyezve lett harmadik, 400-on viszont olyan történt vele, amire senki sem számított. Kifogta a vb legrosszabb időjárású napját, s ő, aki köztudottan asztmás, a rendkívül magas páratartalom miatt súlyos légzési nehézségekkel küzdött, ezért lett csak a 22., de már az is csoda, hogy ilyen állapotban végigúszta a távot előfutamában.Főnök neked nem kéne nyilatkozgatni.. hátha valaki olvassa a honlapot az úszószövetségből, aztán megszívod a végén 😉Igor
Lacibácsi sztem egész Mo-t nézi hülyének....szaba