bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
19 órája
Múlt héten nem volt kezdő QB-m. Dak IR, Baker bye, FA-n meg egyetlen egy se volt. Most úgy látszik LB és CB van soron. A draftolt elit CB-im mindegyike IR-on, még három van időleges IR-on a padomon. Az összesen öt. Az LB sorban Anzalone most ment IR-ra, Wilson bye. Haladunk.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 órája
Moore-t egyébként azért tettem bele, mert neked ez a hét absz kulcs meccs, ha ezt bukod akkor kb game over és akkor kellett volna valaki erre a hétre is az elcserélt helyére. De úgy döntöttem erre a hétre elengedem a trade dolgot, jövő héten még lesz egy lehetőség.nem tetszett. nekem wr nem kell, az az alap állapot. szóval moore nem érték képző. küldtem egy másik egy az egyben offert. upgrade lenne mindkettőnknek ez is szvszvisszaküldtem két verziótmegértem. mondjuk szerintem ez neked akár olyan trade lehetett volna ami a különbség a liga győzelem és mondjuk a 4. hely között.hát ez nagyon csábító ajánlat és ha WR-ben nem lennék egész jó akkor biztosan el is fogadnám, de az a baj, h jóval nagyobb needjeim vannak.. ezért is vontam vissza az enyémetigazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Az utolsó kettő esik ki az alapszakasz alapján, és még kettő a playoffban?
Nomac
zavi27
Nomac
peach
Szesze
peach
Szesze
peach
1 napja
Kösz, idén működik a fekete mágia, majdnem mindenki szar ellenem 😊Akartam jönni arcoskodni Barkley 30 pontjával, de a köcsög Baun ugyanez Gabónál, nagy meccs lesz 😊Sima lett, most, hogy végre pályára került Baker, nyilván ült a padon a 3 pontos Lb-ért cserébe, de azzal a plusz 10 ponttal se lettem volna beljebb....
Jakehomer
Grat!
gabokocka
Tepper takarodj!
1 napja
Igen, az a baj, hogy nekem se a WR a need-em 😊 nem szívesen adok fel érte RB-t, még az elitekért se, mert fosok hogy lesérül később valamelyik (csoda, h eddig innen nem jött sérülés, mindig az RB-im szoktak a legjobban fogyni) és akkor meg leszek lőve a PO-ra. Kb 3x jártam már így, simán lehet hogy idén is ez lesz..nem tetszett. nekem wr nem kell, az az alap állapot. szóval moore nem érték képző. küldtem egy másik egy az egyben offert. upgrade lenne mindkettőnknek ez is szvszvisszaküldtem két verziótmegértem. mondjuk szerintem ez neked akár olyan trade lehetett volna ami a különbség a liga győzelem és mondjuk a 4. hely között.hát ez nagyon csábító ajánlat és ha WR-ben nem lennék egész jó akkor biztosan el is fogadnám, de az a baj, h jóval nagyobb needjeim vannak.. ezért is vontam vissza az enyémetigazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
Nomac
peach
Szesze
peach
Szesze
peach
1 napja
nem tetszett. nekem wr nem kell, az az alap állapot. szóval moore nem érték képző. küldtem egy másik egy az egyben offert. upgrade lenne mindkettőnknek ez is szvszvisszaküldtem két verziótmegértem. mondjuk szerintem ez neked akár olyan trade lehetett volna ami a különbség a liga győzelem és mondjuk a 4. hely között.hát ez nagyon csábító ajánlat és ha WR-ben nem lennék egész jó akkor biztosan el is fogadnám, de az a baj, h jóval nagyobb needjeim vannak.. ezért is vontam vissza az enyémetigazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
Nomac
peach
Szesze
peach
Szesze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
visszaküldtem két verziótmegértem. mondjuk szerintem ez neked akár olyan trade lehetett volna ami a különbség a liga győzelem és mondjuk a 4. hely között.hát ez nagyon csábító ajánlat és ha WR-ben nem lennék egész jó akkor biztosan el is fogadnám, de az a baj, h jóval nagyobb needjeim vannak.. ezért is vontam vissza az enyémetigazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
Nomac
peach
Szesze
peach
1 napja
Akartam jönni arcoskodni Barkley 30 pontjával, de a köcsög Baun ugyanez Gabónál, nagy meccs lesz 😊Sima lett, most, hogy végre pályára került Baker, nyilván ült a padon a 3 pontos Lb-ért cserébe, de azzal a plusz 10 ponttal se lettem volna beljebb....
Jakehomer
Grat!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Még gondolkodom, mindenképp szeretnék egyet trade-elni a határidő előtt, csak nemtom lesz-e időm rendesen végignézni a lehetőségeket.megértem. mondjuk szerintem ez neked akár olyan trade lehetett volna ami a különbség a liga győzelem és mondjuk a 4. hely között.hát ez nagyon csábító ajánlat és ha WR-ben nem lennék egész jó akkor biztosan el is fogadnám, de az a baj, h jóval nagyobb needjeim vannak.. ezért is vontam vissza az enyémetigazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
Nomac
peach
Szesze
peach
1 napja
megértem. mondjuk szerintem ez neked akár olyan trade lehetett volna ami a különbség a liga győzelem és mondjuk a 4. hely között.hát ez nagyon csábító ajánlat és ha WR-ben nem lennék egész jó akkor biztosan el is fogadnám, de az a baj, h jóval nagyobb needjeim vannak.. ezért is vontam vissza az enyémetigazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
Nomac
peach
Szesze
1 napja
Ismét egy nyerhető meccs Antonius ellen, nehogy olyan végevlegyen mint Szesze ellen, ahol 160 pontot szereztem. 😂 Maga lenne a csoda ha bent maradnék egy ilyen draft után. A remény hal meg utoljára.
1 napja
hát ez nagyon csábító ajánlat és ha WR-ben nem lennék egész jó akkor biztosan el is fogadnám, de az a baj, h jóval nagyobb needjeim vannak.. ezért is vontam vissza az enyémetigazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
Nomac
peach
1 napja
Néztem, köszi, de nem éreztem igazán elfogadhatónak.zavi27Küldtem egy nagyobb szabású trade offert.
Szesze
2 napja
igazából nekem majdnem m1, hogy most esek ki vagy az alapszakasz po-ban 😀Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
Nomac
2 napja
Csak sikerült behúzni, de most nézem hogy Peach ellen még játszol, ez nekem nem jó. El kéne kerülnöm az utolsó két helyett, és ilyen alacsony ponttal ez elég necces, bárki nyer ott jó esélye van, ha addig nem nyerek még.Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Nomac
zavi27
2 napja
Toto21
5 949
köszi, szerencse kiegyensúlyozott teljesítményt hoztak a játékosok. Neked is sok sikert még. 😊Lehet a héten sikerült kiharcolni a bennmaradást. Örülnék ha nem zúgnék kiGratulálok! Simán nyertél. További sok sikert!
Toto21
Zolika
2 napja
Zolika
911
Lehet a héten sikerült kiharcolni a bennmaradást. Örülnék ha nem zúgnék kiGratulálok! Simán nyertél. További sok sikert!
Toto21
2 napja
Antonius
1 700
Na ez is egy vicces hét lesz, két 60+ yardos TD ellen alapból nehéz visszajönni, főleg hogy az egyik nudlikezű Carré... úgy meg hogy egyéb kiugró is teljesítmények vannak odaát, nálam meg a szokásos csődtömeg mindenki, úgy meg pláne mindegy. Grat Antonius!Köszi
PO akkor hivatalosan is elment, megpróbálom motiválni magam arra, h bentmaradjak, de egyelőre elég nehéz...
Igor
Cowboys 4ever.
3 napja
nemtudom mikor jár le a trade deadline, de megint megpróbálom: normalis futóért wr-t adnék. minden érdekel.nov 29 a trade deadline
peach
3 napja
nemtudom mikor jár le a trade deadline, de megint megpróbálom: normalis futóért wr-t adnék. minden érdekel.
3 napja
Toto21
5 949
igen jó lenne nyugodtan az utolsó 3 hetet eltölteni.Lehet a héten sikerült kiharcolni a bennmaradást. Örülnék ha nem zúgnék kiAz alapszakasz alapján történő kiesést ezzel szinte fixen megúsztad, Azért az alsóházi rájátszás még lehet majd kemény, bár a te csapatod nyilvánvalóan nem kieső szint.
Toto21
(mondjuk a sorsolásod is elég kedvező, szóval még akár a rájátszást is megúszhatod)
Szesze
3 napja
Lehet a héten sikerült kiharcolni a bennmaradást. Örülnék ha nem zúgnék kiAz alapszakasz alapján történő kiesést ezzel szinte fixen megúsztad, Azért az alsóházi rájátszás még lehet majd kemény, bár a te csapatod nyilvánvalóan nem kieső szint.
Toto21
(mondjuk a sorsolásod is elég kedvező, szóval még akár a rájátszást is megúszhatod)
Szerkesztette: Szesze
3 napja
Toto21
5 949
Lehet a héten sikerült kiharcolni a bennmaradást. Örülnék ha nem zúgnék ki
3 napja
Cousins bazdmeg. Ilyen undorító teljesítményt hétről-hétre. Vállalhatatlan.Ne hisztizz már állandóan.
zinedine5