Újra működünk, köszi a türelmet!

bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
4 napja
Szesze New York Giants 21 302 — Giants fan
Hihetetlen hogy amint eljutok a PO-ba mindig beindul a totális sérüléshenger.. 6 védőm esett ki menet közben (eddig) csak ebben a fordulóban, erre most olvasom, hogy Montgomery is valószínű season ending. Ha véletlen tovább is jutok, így gyakorlatilag semmi esélyem nem lesz a továbbiakban.
Szesze
Gratulálok!
Tony Adams
Köszi, tök jó meccs volt egyébként annak ellenére, hogy mindkettőnknél rengeteg volt a sérülés. Sajnos valószínű nagy ára volt/lesz ennek a hétnek.
4 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 862 — Panthers fan
Grat én is a Cseh burkolóknak. Tőlem már az is óriási dolog volt, hogy a PO-ig elvergődtem, közepes LB sorral. Overshown párszor kihúzott a pácból, de most nem az Ő hiányán múlt, egyértelműen a jobb csapat megy tovább.
Antonius
Köszi! Barkley extra nélkül is jó a pontszám 😊

Tepper takarodj!
4 napja
Toto21 Chicago Bears 5 988
meg van a W, innentöl már tényleg kiengedhetek. 😊
4 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 940 — Amerikai sportok rajongója
Még végül bentmaradok valahogy csoda folytán?! Zsinórban második hatalmas pontos kiszakadás, jó formaidőzítés!😊
4 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 589 — Colts Fan
Hihetetlen hogy amint eljutok a PO-ba mindig beindul a totális sérüléshenger.. 6 védőm esett ki menet közben (eddig) csak ebben a fordulóban, erre most olvasom, hogy Montgomery is valószínű season ending. Ha véletlen tovább is jutok, így gyakorlatilag semmi esélyem nem lesz a továbbiakban.
Szesze
Gratulálok!
5 napja
FLZOLI Denver Broncos 12 131 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na kezdődjön akkor a PO, innen már aki bevergődött bárki nyerhet.
FLZOLI
Gratulálok! Sajnos már csütörtökön eldőlt a párharc. Annak örülök csak, hogy legalább nem ragadtam 200 pont alatt.
Zolika
Jó meccs volt szerintem. Szoros volt ez kb azzal a ponttal nyertem amit a hazai pálya miatt kaptam. De legalább visszavágtam az első fordulós vereségért! 🙂

5 napja
5 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 706
Grat én is a Cseh burkolóknak. Tőlem már az is óriási dolog volt, hogy a PO-ig elvergődtem, közepes LB sorral. Overshown párszor kihúzott a pácból, de most nem az Ő hiányán múlt, egyértelműen a jobb csapat megy tovább.

Cowboys 4ever.
5 napja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 917
FLZOLI
Gratulálok! Sajnos már csütörtökön eldőlt a párharc. Annak örülök csak, hogy legalább nem ragadtam 200 pont alatt.

6 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 380 — No 1 Zhang Yufei fan
Lol, kiszopok egy -8.6 pontos irányítótól, ilyet se csináltam még... grat Rajna.

Tényleg ideje nyugdíjba vonulni.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
10 napja

10 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 627 — Ajmo Vatreni
Sajnos Cousins teljesen tönkrevágta az évemet. Annyira bezuhant a teljesítménye, hogy ez gyakorlatilag egyedül eldöntötte, hogy nem kerülök be a nyolcba. Eleve szar volt az egész éve, de ez az utolsó négy meccsén szerzett 20 pontja valami egészen borzalmas. Ebben a szakaszban két meccset vesztettem el összesen 13 6 ponttal (átszámolás után).

Na mindegy a PO-ba jutóknak gratula és sok szerencsét a végjátékban.

Szerkesztette: zinedine5
10 napja
Nomac New England Patriots 3 213 — balazs.t85@gmail.com
Miért kap a magasabban kiemelt 5 pontot?
Nomac
Hogy legyen értelme az alapszakaszbeli jobb helyezésnek.
zinedine5
Ez is olyan amit lehetne vinni az alsóbb ligákba, mert ott nincs meg.
10 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 627 — Ajmo Vatreni
Nomac
Hogy legyen értelme az alapszakaszbeli jobb helyezésnek.
10 napja
Nomac New England Patriots 3 213 — balazs.t85@gmail.com

Szerkesztette: Nomac
12 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 429 — Lájkold a zsűrit!
Na, végre Josh Allen úgy teljesített ahogy elvárható!😛
zavi27
Nyilván ellenem, Burrow után szabadon...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
12 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 940 — Amerikai sportok rajongója
Na, végre Josh Allen úgy teljesített ahogy elvárható!😛
12 napja
Antonius Dallas Cowboys 1 706
Waiver Warriors lesz az uccso bejuto a PO-ba valszeg.

En meg vegul 9-10 helyen fogok zarni, igy a kiesest sikerult elkerulni. Remelem jovore jobban sikerul a draft!

Jo szorakozast azoknak, ahol az uccso 3 fordulo meg szamit majd! 😊
Toto21
Én úgy látom a Pax Cowboys lesz a 8. (esetleg SG), Waiver Warriors a 7. helyen jut be és valószínűleg velem játszik az első PO körben jövő héten.
Szesze
Hát, ehhez azért kellene Jake segítsége is, mert az a meccs elég egálszagú még a Gerillák ellen. Az én csapatom pontosan úgy fejezi be a szezont, ahogy elkezdte, egy finom alulteljesítéssel.
Szezon közepén már elkönyveltem, hogy idén nem lesz PO, de így, hogy az utolsó heteken már PO helyre küzdöttem fel magam, azért fájna, ha lemaradnék 😀
(hozzáteszem, tavalyi bajnokként abszolút PO-t érdemelne Ő is)

Szerkesztette: Antonius

Cowboys 4ever.
13 napja

En meg vegul 9-10 helyen fogok zarni, igy a kiesest sikerult elkerulni. Remelem jovore jobban sikerul a draft!

Toto21
Én úgy látom a Pax Cowboys lesz a 8. (esetleg SG), Waiver Warriors a 7. helyen jut be és valószínűleg velem játszik az első PO körben jövő héten.
Szesze
igen jogos. úgy gondoltam azok közül akik a 8.-ik helyért mentek WW-tól lefele. 😀

ugye jól emlékszem, hogy 09-10. helyezettek már nem eshetnek ki az alsóházi PO-ban sem.
Toto21
Igen, neked nagyjából vége a szezon lényegi részének.
13 napja

Toto21
Szesze
igen jogos. úgy gondoltam azok közül akik a 8.-ik helyért mentek WW-tól lefele. 😀

ugye jól emlékszem, hogy 09-10. helyezettek már nem eshetnek ki az alsóházi PO-ban sem.
13 napja

Toto21
13 napja

13 napja
Szerintem is a 300+ pont ami nagyon extra. Az azért elég ritka
FLZOLI
projection-ben is ritka, h valakit ilyen magasra tegyen, de ezeknek semmi jelentősége. Pl neked is nyilván éppen a múlt heted sikerült messze a legszarabbul az utolsó 10 hétből, épp amikor 250+os projectiont kaptál a forduló előtt. Szerintem aki az espn-es előrejelzések alapján állít csapatot az nagyon mellé lő.
13 napja
Szerintem is a 300+ pont ami nagyon extra. Az azért elég ritka

13 napja
Ez a Shilkor-féle 248.8 pontos projection eléggé insane... nem tudom láttam-e valaha ilyen magas pontszámot.

Ennek kapcsán szeretnék is gratulálni a szezonhoz (akármi is lesz a PO-ban, az mindig lutri), de a szezon/ez a 3400+ pont mestermunka volt - nyilván bejött az eléggé tökös 1-2 körös Cincy stack, és a zero(?) RB felvállalása, de mondjuk a végére az RB osztag se tragikus... és később is voltak szép fogások, McConkey vagy Henley is szép pickek voltak.

Remélem nem kiabálom el, és ver rád Jake egy százast... bár 3-4 fontos embere bye-on van így meglepő lenne. De még ha rád is ver, Shilkor csapata akkor is jobban tetszik 😊
Igor
múlt héten FLZOLI-nak 250+t projektált. Mondjuk továbbra se értem miért foglalkozol ezzel ennyit, blődség 😊 ennél jobb már csak a draft utáni projection.. (Shilkort pl szépen betippelte a 17. helyre az elején.. de nekem lett már úgy legtöbb pontom, h konkrétan 20.ra lőtt be)

Szerkesztette: Szesze