bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 12 éve
Idén legyen már legalább valami trash itt is 😀
több mint 12 éve
Nah nem tudom mikor lesz a jelentkezés, de itt lennék egynek újra.Delonso_Én is tolnám tovább... :] Ha már idén a GB egyetlen vereségén ment el a feljutás.
több mint 12 éve
Nah nem tudom mikor lesz a jelentkezés, de itt lennék egynek újra.
több mint 12 éve
Remek. Tavaly előnek draftoltam, most legalább másodiknak... Erre draftolhatok jövőre megint duplán. FÁK. 😀 Kár hogy egy nüanszon ment el a feljutás. :]
több mint 12 éve
Maradok 3. évre is a div2aban 😀tenorxÉn is, és nagyon örülök neki.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Uhh csak bent maradtam, nem hittem volna.....
több mint 12 éve
Gratulálok a feljutóknak, és köszönöm a trash-talkban gazdag szezont 😀 Maradok 3. évre is a div2aban 😀
több mint 12 éve
Playoff? Talk about playoff! You kidding me?!(benne lennék egy még egy hónapnyi folytatásban)
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Igen, a magam javára tudom fordítani, ha tudok waiver-ezni. Ez azonban elég nehéz, ha vki viszonylag elöl van.Teljes joggal érzed úgy, hogy neked fel kellett volna jutnod, ha az egész éves teljesítményt nézzük. Másrészt a playoff előnye, hogy egy nem kiugró szezon után is nyerhet valaki, ha a végén erős, ez nem a legigazságosabb dolog, de kétségkívül izgalmasabb, mintha csak alapszakasz lenne. Tudom, hogy téged ez nem vigasztal, de hát there is always next year, nekem bejött.
Ha viszont playoff nélkül játszanánk, az közelebb lenne a realitáshoz, mint így... Akkor az utolsó pár meccsnek a játékban sem lenne extrém nagy tétje, mint ahogy a valóságban sincs.janos
Hihetetlen volt ez a szezon, eszembe nem jutott volna, hogy a 16-0 lehetséges ezzel a csapattal, minden összejött.
14. helyről draftoltam és nem is túl jól, érdekesség, hogy a döntőben a 21-ből poszton csak 13-on játszott saját draftolt játékos. Legjobb pick: JPP a 14. körben a 211. helyen.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Végeredmény (zárójelben az alapszakaszban elért eredmény, ottani helyezéssel együtt)1. Cammy Cammed - Jakehomer (Perfect Seasonnel, óriási gratula) (1. 13-0)
2. ATMo Shenton - atmo shenton (újoncként egyből feljut, szintén jár a respect) (3. 9-4)
---------------------------
3. New Pest Avengers - Salander (4. 8-5)
4. Szerencs City 26ers - tenorx (7. 7-6)
5. Dorisz Fibi - Beher (6. 7-6)
6. Pécs Panthers - janos (2. 11-2)
7. Budapest Islanders - Sm[!]th (8. 6-7)
8. Castleai Rebells - Castleai01 (5. 7-6)
9. Szarvas Deers - braxa88 (10. 6-7)
10. Walter Mitties - wmitty (9. 6-7)
11. Chelsea Dolphins - kristof (11. 5-8)
12. Csokmaomany Csokkers - Döme (12. 5-8)
13. Death Knights - Delonso_ (13. 4-9)
---------------------------
14. Drunk Drivers - gyalu (14. 4-9)
15. Body Head Bangerz - Henderson (16. 2-11)
16. E-SWAT Hitsquad - briareos (15. 4-9)
Az első két helyezett feljutott, az utolsó három pedig kiesett, mindenkinek gratula és köszi a szezont, durva trash-talkot nyomtunk 😊
több mint 12 éve
Jól látom, vége a szezonunknak?Gratulálok mindnyájatoknak, különös tekintettel a vitathatatlan győztesnek!
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Igen, a magam javára tudom fordítani, ha tudok waiver-ezni. Ez azonban elég nehéz, ha vki viszonylag elöl van.Tudom, de egyedülálló esély, hogy veretlenül zárjak egy FF ligát, szemérmetlenül erre hajtok 😊Én még azért tartok az újraszámlálástól 😊JakehomerTe már feljutottál, emiatt csak atmo shentonnak kell aggódnia. :] Nem lesz itt már semmi. Eléggé követték a pontok a meccset.salander
Davis nem is tudom, mikor játszott utoljára ilyen jól, megint kisegített a mák.
Úgy összességében a szezonról az a véleményem, hogy nem igazán jó ez a rájátszásos rendszer.Egy hth liga sosem lesz teljesen reális, pláne a playoffos verzió (tavaly én is ezzel szívtam, tudom, miről beszélek), de ettől még lehet élvezetes. Az, hogy a szezon végére vannak széteső csapatok/lesérülő/mellőzött játékosok része a dolognak, menedzserként ezeket a magad javára is tudod fordítani. Persze a legfontosabb, hogy legyél szerencsés is 😊Jakehomer
Az utolsó 3 játéknapon a csapatok egy része már bejutott a playoff-ba. Másoknak meg semmi esélyük rá, és teljesen szétestek. Ebből kifolyólag abszolút kiszámíthatatlan, hogy ki hogyan teljesít majd a meccseken.
Mi meg ilyenkor vívjuk a legélesebb ki-ki párharcokat...
Jobb lenne, ha össze tudnánk annyi jelentkezőt gyűjteni, hogy 16 meccsen, mindneki mindenkivel játszik, és kész. Rájátszás meg nincs. Reálisabb lenne az eredmény is.janos
Ha viszont playoff nélkül játszanánk, az közelebb lenne a realitáshoz, mint így... Akkor az utolsó pár meccsnek a játékban sem lenne extrém nagy tétje, mint ahogy a valóságban sincs.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 12 éve
Tudom, de egyedülálló esély, hogy veretlenül zárjak egy FF ligát, szemérmetlenül erre hajtok 😊Én még azért tartok az újraszámlálástól 😊JakehomerTe már feljutottál, emiatt csak atmo shentonnak kell aggódnia. :] Nem lesz itt már semmi. Eléggé követték a pontok a meccset.salander
Davis nem is tudom, mikor játszott utoljára ilyen jól, megint kisegített a mák.
Úgy összességében a szezonról az a véleményem, hogy nem igazán jó ez a rájátszásos rendszer.Egy hth liga sosem lesz teljesen reális, pláne a playoffos verzió (tavaly én is ezzel szívtam, tudom, miről beszélek), de ettől még lehet élvezetes. Az, hogy a szezon végére vannak széteső csapatok/lesérülő/mellőzött játékosok része a dolognak, menedzserként ezeket a magad javára is tudod fordítani. Persze a legfontosabb, hogy legyél szerencsés is 😊
Az utolsó 3 játéknapon a csapatok egy része már bejutott a playoff-ba. Másoknak meg semmi esélyük rá, és teljesen szétestek. Ebből kifolyólag abszolút kiszámíthatatlan, hogy ki hogyan teljesít majd a meccseken.
Jobb lenne, ha össze tudnánk annyi jelentkezőt gyűjteni, hogy 16 meccsen, mindneki mindenkivel játszik, és kész. Rájátszás meg nincs. Reálisabb lenne az eredmény is.janos
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Úgy összességében a szezonról az a véleményem, hogy nem igazán jó ez a rájátszásos rendszer.Az utolsó 3 játéknapon a csapatok egy része már bejutott a playoff-ba. Másoknak meg semmi esélyük rá, és teljesen szétestek. Ebből kifolyólag abszolút kiszámíthatatlan, hogy ki hogyan teljesít majd a meccseken.
Jobb lenne, ha össze tudnánk annyi jelentkezőt gyűjteni, hogy 16 meccsen, mindneki mindenkivel játszik, és kész. Rájátszás meg nincs. Reálisabb lenne az eredmény is.
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 12 éve
Én még azért tartok az újraszámlálástól 😊JakehomerTe már feljutottál, emiatt csak atmo shentonnak kell aggódnia. :] Nem lesz itt már semmi. Eléggé követték a pontok a meccset.
több mint 12 éve
Én még azért tartok az újraszámlálástól 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Na srácok, grat a feljutáshoz. 😊40-50 pontnyi sérülttel a padon, ez is csoda volt.
több mint 12 éve
Egyikünknek sincs valami jó hete. Tillman+McCourty+Von Miller = 9 pont, amikor ők átlagban 40 körül szoktak hozni, Hervin meg a legendás Saints védelem ellen hozta idei legszarabb meccsét, Rivers meg hiába játszott jól, olyan simán vezettek, hogy a második félidőben szinte már csak futottak. Mondjuk az így elveszett pontokat behozta Smith garbage time TD-je.😀 Mendenhall, Vernon Davis vs. az utóbbi hetekben gyengélkedő Navorro Bowman. 😀 Kemények vagyunk, ez lesz a heti GMC Never Say Never Victory, akármelyikünk hozzá.Elég szarul indult a dolog, a Tampát lemosták, a Jacksonvillet meg lebontotta az d-line csütörtökön (a 4 pontos LB teljesítmény az eddigiek alapján jó matchupnál, hát elég ergya). 😀salanderAngerer meg Lacey korrigált
Te jinxeltél ezzel a Green Bayezéssel 😀Jakehomer
Az egészet a 'skins meccs rontotta el. JPP meg Fletcher; plusz Nicks elejtett két TD-t (köztük egy 50+ yardosat). :/salander
Vernon Davis idén nem az, ami szokott lenni, Shockey közben a padon 9 ponttal, attól tartok, nem jól választottam TE-t. Szóval Mendenhallnak muszáj TD-t futnia, tizenvalahány pontot alsó hangon is hoz Bowman.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
😀 Mendenhall, Vernon Davis vs. az utóbbi hetekben gyengélkedő Navorro Bowman. 😀 Kemények vagyunk, ez lesz a heti GMC Never Say Never Victory, akármelyikünk hozzá.Elég szarul indult a dolog, a Tampát lemosták, a Jacksonvillet meg lebontotta az d-line csütörtökön (a 4 pontos LB teljesítmény az eddigiek alapján jó matchupnál, hát elég ergya). 😀salanderAngerer meg Lacey korrigált
Te jinxeltél ezzel a Green Bayezéssel 😀Jakehomer
Az egészet a 'skins meccs rontotta el. JPP meg Fletcher; plusz Nicks elejtett két TD-t (köztük egy 50+ yardosat). :/
több mint 12 éve
Grat az ATMO Shentonnak, kikapta a legjobb napot a csapatom ahhoz, hogy kurva fos legyen 😊
több mint 12 éve
Elég szarul indult a dolog, a Tampát lemosták, a Jacksonvillet meg lebontotta az d-line csütörtökön (a 4 pontos LB teljesítmény az eddigiek alapján jó matchupnál, hát elég ergya). 😀salanderAngerer meg Lacey korrigált
Te jinxeltél ezzel a Green Bayezéssel 😀
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Elég szarul indult a dolog, a Tampát lemosták, a Jacksonvillet meg lebontotta az d-line csütörtökön (a 4 pontos LB teljesítmény az eddigiek alapján jó matchupnál, hát elég ergya). 😀Szerintem meglesz jövőre a visszavágó mert ránéztem a jövő heti sorsolásra. ("Jön a Green Bay.")😂
salander
Nem olyan egyértelmű, az Offense-ek közül valamelyest számodra kedvezőbbek a matchupok (meg hát az én RB-párosom kritikán aluli), mondjuk a D idén már sokszor kihúzott a szarból, és soha annyi mákom még nem volt fantasyben, mint idén ebben a ligában.Jakehomer