Eagles NFL liga
15 feliratkozó
több mint 13 éve
ok, megvan, köszi... 8. vagyok :SQb-val kezdünk, ugye?
több mint 13 éve
Eagles liga...onnan mindent látsz.a sárga enter now feliratra klikkeltél? 😊Gyors kérdés a draft előtt.Most kell választani védelmet és külön játékosokat?Ha igen milyen posztokra és mennyit?draft centerben. én vagyok a 3. nyehehehe 😀
Yes közben látom,hogy a 4. pick az enyéééém. 😀 + hol lehet belépni a draftba?Greengo
GEGE55: azt is draft centerben. lépj be és látsz mindent.eaglesmcnabb
Tényleg bocs a gyökér esetleg néha 1értelmű kérdésekértGege55
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
igen. csak új ablakban nyitja meg!a sárga enter now feliratra klikkeltél? 😊Gyors kérdés a draft előtt.Most kell választani védelmet és külön játékosokat?Ha igen milyen posztokra és mennyit?draft centerben. én vagyok a 3. nyehehehe 😀
Yes közben látom,hogy a 4. pick az enyéééém. 😀 + hol lehet belépni a draftba?Greengo
Tényleg bocs a gyökér esetleg néha 1értelmű kérdésekértGege55
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a sárga enter now feliratra klikkeltél? 😊Gyors kérdés a draft előtt.Most kell választani védelmet és külön játékosokat?Ha igen milyen posztokra és mennyit?draft centerben. én vagyok a 3. nyehehehe 😀
Tényleg bocs a gyökér esetleg néha 1értelmű kérdésekért
több mint 13 éve
Draft Results.Gyors kérdés a draft előtt.Most kell választani védelmet és külön játékosokat?Ha igen milyen posztokra és mennyit?azt hol látod? mármint a kört?Gege55
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Gyors kérdés a draft előtt.Most kell választani védelmet és külön játékosokat?Ha igen milyen posztokra és mennyit?draft centerben. én vagyok a 3. nyehehehe 😀
GEGE55: azt is draft centerben. lépj be és látsz mindent.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Gyors kérdés a draft előtt.Most kell választani védelmet és külön játékosokat?Ha igen milyen posztokra és mennyit?azt hol látod? mármint a kört?
több mint 13 éve
Békéscsaba Hooligans kinek a csapata? 😊Esetleg Raptors játékos?
több mint 13 éve
Gyors kérdés a draft előtt.Most kell választani védelmet és külön játékosokat?Ha igen milyen posztokra és mennyit?Yes közben látom,hogy a 4. pick az enyéééém. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
1,5 perc minden pickre25 kör lesz és majdnem mindenki lesz szóval kb 3 óra alatt fog lefutni a draft.
több mint 13 éve
és van valami idő limit, hogy mennyi idő alatt kell választanod? Pl. 10 perc vagy ilyenek, mert max fél8ig érnék rá... :SValamint posztokra lebontva kell választani ugye?
bocs a hülye kérdésekért de tényleg ez az első
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
nézegetem az rb-ket pre rankingnál, erre : Chris Johnson NWT.... ??EaRlMég nem javították. Már van szerződése szóval játszani is fog.
több mint 13 éve
nézegetem az rb-ket pre rankingnál, erre : Chris Johnson NWT.... ??
több mint 13 éve
Aki elsőnek húz és nem Sas-t azt automatikusan kizárjuk 😀
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Van persze. Mehet az adok kapok közben!Draft sorrend 30percel draft előtt fog kialakulni, a rendszer véletlenszerű sorsolásával. Mindenki gondolkodhat addig is, hogy ha elsőnek választ akkor kit visz.
több mint 13 éve
Sziasztok, akkor ma 6kor startol a draft? Azért itt is legyen pár rutinosabb ember, ha segítséget kell kérni, vagy van fantasyn belül chat rész?
több mint 13 éve
Hát úgy néz ki hogy marad az auto draft :S
több mint 13 éve
Hát valószínűleg meg fogok itt kérni valakit aki ráér.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Fórumon szerintem van akit meg lehet kérni. nekem Newman draftolt a múltkor.Hát csak kit? Az ismerőseim közül senki sem játszik fantasyt, így nehéz lesz találni bárkit, de valahogy majdcsak megoldom.MexSrácok holnap este lesz a draft? Csak mert én akkor utazok vissza Budapestre, szóval 100%, hogy nem fogok tudni draftolni. :SMexAkkor vagy szerezz valakit magad helyett draftolni, vagy majd automatikusan draftol neked a rendszer. előbbivel jobban jársz.Shawn84
több mint 13 éve
Hát csak kit? Az ismerőseim közül senki sem játszik fantasyt, így nehéz lesz találni bárkit, de valahogy majdcsak megoldom.Srácok holnap este lesz a draft? Csak mert én akkor utazok vissza Budapestre, szóval 100%, hogy nem fogok tudni draftolni. :SMexAkkor vagy szerezz valakit magad helyett draftolni, vagy majd automatikusan draftol neked a rendszer. előbbivel jobban jársz.Shawn84
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Srácok holnap este lesz a draft? Csak mert én akkor utazok vissza Budapestre, szóval 100%, hogy nem fogok tudni draftolni. :SMexAkkor vagy szerezz valakit magad helyett draftolni, vagy majd automatikusan draftol neked a rendszer. előbbivel jobban jársz.
több mint 13 éve
Srácok holnap este lesz a draft? Csak mert én akkor utazok vissza Budapestre, szóval 100%, hogy nem fogok tudni draftolni. :S
több mint 13 éve
Rendben,azért köszi,akkor marad a random amerikai liga😀Olvastam hogy kellene még 1 ember,aktuális még?KennyNem. Az csak egy próba volt az idő beállítása miatt, de már megoldódott. Az Eagles ligába meg túljelentkezés volt 😊Shawn84