Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 11 éve
csesszétek emg, örültem hogy kezdtem zárkózni formaügyileg, erre hetente nyomtok valami versenyt, így megint ugyanott leszek ahonnan a part szakad 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
holnap valaki Darázsfészek?Nekem most nem jó a Darázsfészek, mert csütörtökön masszív vizsga lesz. De a Soulba lehet majd lenézek.
Schleckempty taxicsütörtökön Farky meg én tuti lemegyünk a Soulba, oda is jöjjön minél több ember 😊Dexxter Tailor
több mint 11 éve
csütörtökön Farky meg én tuti lemegyünk a Soulba, oda is jöjjön minél több ember 😊Dexxter Tailorejj... most csütörtök nem lesz jó nekem :S
több mint 11 éve
Státusz: probable

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
holnap valaki Darázsfészek?Schleck
empty taxicsütörtökön Farky meg én tuti lemegyünk a Soulba, oda is jöjjön minél több ember 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
nem, a Puskás akadémia kapusa, Somodi Bence volt az ellenfeleDibusz? Balajcza? Szűcs? 😀 😀 😀berger90Nyilván amit a legegyszerűbbnek gondol az ember, az nem jön végül össze, nőügy miatt nem jutottam le. Milyen volt, löfli simán nyerte a versenyt? 😀berger90sajnos most kurvaszarul ment (múlthéten simán 50-es átlaggal dobáltam), 1 meccset nyertem, kettőn vesztettem. a 2. vereségemnél a srác 115-ről szállt ki, alig hittem el 😕 Schleck sajnos nem nyert meccset, de elvileg ő is jól érezte magát 😀
ja és Schleck elmondhatja magáról, hogy egy MB1-es kapussal dartsozott (és kapott ki 2-0-ra 😀), én meg dobtam egy 174-et gyakorlásnál nem a saját nyilammal 😀Dexxter Tailor

Don't blink!
több mint 11 éve
Dibusz? Balajcza? Szűcs? 😀 😀 😀Nyilván amit a legegyszerűbbnek gondol az ember, az nem jön végül össze, nőügy miatt nem jutottam le. Milyen volt, löfli simán nyerte a versenyt? 😀berger90sajnos most kurvaszarul ment (múlthéten simán 50-es átlaggal dobáltam), 1 meccset nyertem, kettőn vesztettem. a 2. vereségemnél a srác 115-ről szállt ki, alig hittem el 😕 Schleck sajnos nem nyert meccset, de elvileg ő is jól érezte magát 😀
ja és Schleck elmondhatja magáról, hogy egy MB1-es kapussal dartsozott (és kapott ki 2-0-ra 😀), én meg dobtam egy 174-et gyakorlásnál nem a saját nyilammal 😀Dexxter Tailor
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nyilván amit a legegyszerűbbnek gondol az ember, az nem jön végül össze, nőügy miatt nem jutottam le. Milyen volt, löfli simán nyerte a versenyt? 😀berger90sajnos most kurvaszarul ment (múlthéten simán 50-es átlaggal dobáltam), 1 meccset nyertem, kettőn vesztettem. a 2. vereségemnél a srác 115-ről szállt ki, alig hittem el 😕 Schleck sajnos nem nyert meccset, de elvileg ő is jól érezte magát 😀
ja és Schleck elmondhatja magáról, hogy egy MB1-es kapussal dartsozott (és kapott ki 2-0-ra 😀), én meg dobtam egy 174-et gyakorlásnál nem a saját nyilammal 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Nyilván amit a legegyszerűbbnek gondol az ember, az nem jön végül össze, nőügy miatt nem jutottam le. Milyen volt, löfli simán nyerte a versenyt? 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én már nem érnék oda, bocsi srácok!

Madden hates me.
több mint 11 éve
Sok sikert azoknak aki mennek! Egyszer elmegyek több mint 11 éve
akkor 18:30-kor a bogdáni úti végállomáson, ki jön?Én megyek.
berger90empty taxiSchleckDexxter Tailor
több mint 11 éve
akkor 18:30-kor a bogdáni úti végállomáson, ki jön?berger90
empty taxi
Schleck

Don't blink!
több mint 11 éve
Az ilyen amatőr bajnokságokon csapatverseny nincs? Az tán nagyobb buli lenne.
több mint 11 éve
akinek van kedve holnap más ellenfelekkel gyakorolni, játszani egy jót, holnap jöjjön le a darázsfészek pubba. amatőr verseny, 501 single out, 2 nyert legig. 500 ft a beugró, két meccset mindenképp játszol, ha továbbjutsz, akkor még többet 😊 a pontos cím 1033, Selyemfonó utca 2, a Bogdáni úti végállomástól 2 perc séta. 18:50-ig lehet nevezni, szóval addig érjetek oda, de ha akartok, találkozhatunk a végállomáson 18:30-kor.ez engem már egy ideje érdekel, szóval lehet leugrom. Békáson leszek, onnan úgyis 20 perc alatt ott vagyok 😊
Dexxter Tailor
Mindig jövőre
több mint 11 éve
novoparts.hu/AHAM! akkor a bolt neve csak simán novoparts!amúgy steel vagy gépi táblán megy a bajnokság ( ezt kifelejtetted! 😀 )ez volt az első szó a válaszában, steel táblán játszunk 😊kristof
mellesleg a csendessége miatt a steelen gondolkodom inkább...yooker
ezen kicsit átsiklottam.. 😀yooker
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
AHAM! akkor a bolt neve csak simán novoparts!amúgy steel vagy gépi táblán megy a bajnokság ( ezt kifelejtetted! 😀 )ez volt az első szó a válaszában, steel táblán játszunk 😊kristof
ezen kicsit átsiklottam.. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
amúgy steel vagy gépi táblán megy a bajnokság ( ezt kifelejtetted! 😀 )ez volt az első szó a válaszában, steel táblán játszunk 😊
több mint 11 éve
látásból ismerem a boltot, terveztem is oda benézni mert elég sokat járunk Pólusba , de ha még az árak is rendben vannak akkor lehet nem is keresgélek mást!megpróbálok kicsit gyakorolni... csak be kellene ruházni egy táblára + nyilakra..steel. novopartsot ajánlom a pólusban, segítenek mindenben, és egész jó áron vannak már wolfram nyilaikDexxter Tailor
gépi vagy steel darts táblán megy a bajnokság?yooker
Köszi!
amúgy steel vagy gépi táblán megy a bajnokság ( ezt kifelejtetted! 😀 )
mellesleg a csendessége miatt a steelen gondolkodom inkább...
több mint 11 éve
megpróbálok kicsit gyakorolni... csak be kellene ruházni egy táblára + nyilakra..steel. novopartsot ajánlom a pólusban, segítenek mindenben, és egész jó áron vannak már wolfram nyilaik
gépi vagy steel darts táblán megy a bajnokság?yooker

Don't blink!
több mint 11 éve
megpróbálok kicsit gyakorolni... csak be kellene ruházni egy táblára + nyilakra..gépi vagy steel darts táblán megy a bajnokság?
több mint 11 éve
akinek van kedve holnap más ellenfelekkel gyakorolni, játszani egy jót, holnap jöjjön le a darázsfészek pubba. amatőr verseny, 501 single out, 2 nyert legig. 500 ft a beugró, két meccset mindenképp játszol, ha továbbjutsz, akkor még többet 😊 a pontos cím 1033, Selyemfonó utca 2, a Bogdáni úti végállomástól 2 perc séta. 18:50-ig lehet nevezni, szóval addig érjetek oda, de ha akartok, találkozhatunk a végállomáson 18:30-kor.Holnap megmondom h mi az ábra, =re úgy áll h megyek.
Schleckempty taxiDexxter Tailor

Madden hates me.
több mint 11 éve
akinek van kedve holnap más ellenfelekkel gyakorolni, játszani egy jót, holnap jöjjön le a darázsfészek pubba. amatőr verseny, 501 single out, 2 nyert legig. 500 ft a beugró, két meccset mindenképp játszol, ha továbbjutsz, akkor még többet 😊 a pontos cím 1033, Selyemfonó utca 2, a Bogdáni úti végállomástól 2 perc séta. 18:50-ig lehet nevezni, szóval addig érjetek oda, de ha akartok, találkozhatunk a végállomáson 18:30-kor.Schleck
empty taxi

Don't blink!
több mint 11 éve
Most egy gép honnan tudja, hogy illogikusan összevissza dobálsz?...Itt azért gondolom ha pl 50-nél 10 D20-ra játszom, akkor a 10-es dobást is úgy veszi, mintha bull-ra céloztam volna. Mert azért szerintem kiszállók jöttek nálam rendben :/H_Marko
Markó: 25% (9 of 36)
...Dexxter Tailor
Majd az Overligában mondd be előre, hogy mi a terved, különben ott is ilyen gyér százalékokat fog a gép rögzíteni.
És mi szégyelljük magunkat helyetted is.