Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 11 éve
Mekkora revans lesz, visszavághatsz azért a rohadt 3 milliméterért, ami a D20-hoz kellett az alapszakaszban. Hasonló epikus küzdelemre számítok 😊I have a question: bronzmeccs van?empty taxiÉn megnéznék egyet a döntő felvezetéseként. De erről Igort kell kérdezni. 😀Schleck
Jut eszembe, jövő héten pörgetitek a következő kört? Most én képviselném a Berger-klánt.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
I have a question: bronzmeccs van?empty taxiÉn megnéznék egyet a döntő felvezetéseként. De erről Igort kell kérdezni. 😀
több mint 11 éve
I have a question: bronzmeccs van?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
frissített playoff picture

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
PEDIGOLYANKÖZELVOLTAM!shawnka"Itt nyugszunk, Vándor, vidd hírül a spártaiaknak..."
Mindig jövőre
több mint 11 éve
PEDIGOLYANKÖZELVOLTAM!
több mint 11 éve
egyébként javaslom, hogy a két meccs ne egyszerre kezdődjön, hanem az egyik hatkor, a másik mondjuk fél hétkor.

Don't blink!
több mint 11 éve
akartam írni beharangozót, de semmi időm nem volt sajnos, így csak oddsok vannak:Markó -5,5 1.30
Farky -1,5 1.90
Sobri -1,5 1.90
egyéb ajánlatok:
Markónak lesz 100+ feletti kiszállója: 1.70
Farky meccsén minimum 12 leg lesz: 2.10
Schleck jobb átlagot fog dobni Sobrinál: 2.40

Don't blink!
több mint 11 éve
megyek én is de egy elég nagy verés néz ki nekem 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Sajnos nem ilyen vidám a helyzet, egész nap házit írok valójában. 😀17:30-ra ki lesz ott? Én mennék, ha lesz ember.SchleckAddigra már tuti ott leszek (persze időjárás és bkk közbeszólhat), mert be akarok melegíteni a meccsre.
Egyébként Schleck biztos egész nap gyakorol, mert ma nem láttam bent előadáson 😀H_Marko
több mint 11 éve
17:30-ra ki lesz ott? Én mennék, ha lesz ember.SchleckAddigra már tuti ott leszek (persze időjárás és bkk közbeszólhat), mert be akarok melegíteni a meccsre.
Egyébként Schleck biztos egész nap gyakorol, mert ma nem láttam bent előadáson 😀
több mint 11 éve
17:30-ra ki lesz ott? Én mennék, ha lesz ember.SchleckElhoztam a melóhelyemre a nyilaimat, így mehetek egyből oda, szal én kb. akkorra ott lehetek.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Számomra az lenne upset ha Schleck kikapna 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Csütörtökön 6-tól.empty taxiFarkyTi mikor játszotok?H_Marko

Madden hates me.
több mint 11 éve
"ha tehetjük, maradjunk otthon főleg csütörtökön, hiszen ekkor akár 100-120 km/h-s széllökések is kialakulhatnak"
azért streameljétek a meccseket pls 😀Dexxter Tailor
Amúgy van wifi a helyen? Ha igen, akkor simán megoldható a stream.SchleckA draftstreamből kiindulva ne eröltessük. :p
Egy upset a negyeddöntőkben bőven elég."ha tehetjük, maradjunk otthon főleg csütörtökön, hiszen ekkor akár 100-120 km/h-s széllökések is kialakulhatnak"Jó hír, a szélben játék kifejezetten erősségem. 😀Schleck
Azt meg már Igor prezentálta.
Ha nagy a szél, majd közelebbről dobunk.
100 km/h fölött 60 centiről.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amúgy van wifi a helyen? Ha igen, akkor simán megoldható a stream.Schleckúgy emlékszem nincs 😕
esetleg youtubera később fel lehet tenni
több mint 11 éve
Amúgy van wifi a helyen? Ha igen, akkor simán megoldható a stream.
több mint 11 éve
"ha tehetjük, maradjunk otthon főleg csütörtökön, hiszen ekkor akár 100-120 km/h-s széllökések is kialakulhatnak"Jó hír, a szélben játék kifejezetten erősségem. 😀
több mint 11 éve
"ha tehetjük, maradjunk otthon főleg csütörtökön, hiszen ekkor akár 100-120 km/h-s széllökések is kialakulhatnak"azért streameljétek a meccseket pls 😀

Don't blink!