Fórum foci

23 feliratkozó

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
lesz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
akkor lesz vagy nem lesz foci, hogy úgy készüljek

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
még nem 100% de egészen jó lehet nekem is a hétfő!yooker
Elküldöm az üvegedet!catattack
ne küldjed baszki!
hozzad!! 😊
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Mi az hogy IR, vazze... és pont hozzám. Soha semmim nem tört össze (vagy legalábbis nem emlékszem rá) és concussionből is max 2 vagy 3 volt! Legalábbis a kócs ezt mondta, és azt hogy jövő hétre jobban leszek..
Szeretném leszögezni, hogy tüdőgyulladás nem= IR.. de még akkor is eljöttem 😛

Egyébként pünkösdhétfőn dolgozom, így out 😕
(Jobb lenne pozíciónként lebontásban amúgy.. nem tudom TOP 5 QB prospect-be beférek-e amúgy.)Igor
és akkor én mindenhol ott vagyok? 😀

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Mi az hogy IR, vazze... és pont hozzám. Soha semmim nem tört össze (vagy legalábbis nem emlékszem rá) és concussionből is max 2 vagy 3 volt! Legalábbis a kócs ezt mondta, és azt hogy jövő hétre jobban leszek..

(Jobb lenne pozíciónként lebontásban amúgy.. nem tudom TOP 5 QB prospect-be beférek-e amúgy.)Igor
csinálhat más is, teljesen szubjektív a rangsor. 😀
több mint 11 éve
catattack 3 520
még nem 100% de egészen jó lehet nekem is a hétfő!yooker
Elküldöm az üvegedet!
több mint 11 éve
akkor sónka csinálhatna már egy eseményt 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
okés vagyok pünkösdkor is ( 3 alkalommal voltam amiken 2 interception-öm van amiből az egyiket vissza is vittem td-re 😀 )patriksteelers
a gyönyörű pass deflection védekezésem után... .)

még nem 100% de egészen jó lehet nekem is a hétfő!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

(Jobb lenne pozíciónként lebontásban amúgy.. nem tudom TOP 5 QB prospect-be beférek-e amúgy.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
nekem az offseason fórumfocikat offolnom kell 😕 de Ork csapatának szurkolok, úgyis az nyer
több mint 11 éve
na a köcsög berakott legutolsónak. Szégyellje magát 😀
csinálj eventet.eaglesmcnabb
nem szereti a skill playákat... 😀

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
okés vagyok pünkösdkor is ( 3 alkalommal voltam amiken 2 interception-öm van amiből az egyiket vissza is vittem td-re 😀 )

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
na a köcsög berakott legutolsónak. Szégyellje magát 😀
csinálj eventet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
akkor hányan vagyunk eddig?

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
pünkösd itt is jónak tűnik

Fórum foci prospect rangsor

#1 Ork
Poszt: DE, OL, RB, QB

A mindenkori 1/1? Igazi all-around játékos, a fontosabb posztokon bárhol bevethető, megalkuvást nem tűrő játékot hoz az első másodperctől az utolsóig. Kérdés nélkül csinálja a dolgát, ennél nagyobb fegyelmet pedig egyetlen GM se várhatna el.

#2 catattack
Poszt: C, DT

Ugyan leginkább ezen a két poszton bukkan fel legtöbbször, de nála aligha van jobb választás ezekre a szerepekre. A fal belsejében pusztít a lendületével, nem egy zsákolást tudhat már magáénak. Az biztos, hogy amelyik csapat draftolja, az egy jó nagy lépést tesz a Bowl Bowl irányába.

#3 JSanyo
Poszt: DL, OL, RB, FB, QB, WR, TE, LB, CB, S, KR, PR

A Hurricanes kiválósága. Legutóbb kisebb sérülés hátráltatta, így még nem láthatta mindenki mire képes valójában, de majd ha igen... akkor meglátjátok.

#4 Gabtsi
Poszt: DE, OL

Hasonló jellemzőkkel rendelkezik, mint Ork, csak egy picit visszafogottabb. Persze ez nem degradálja a képességeit, irányítósiettetésben a fal széléről kevés eredményesebb játékos van a classban nála.

#5 Höri
Poszt: MLB, QB, RB

A class playmakere. Nem fél beleállni az ütközésekbe, bátran veszi fel a blokkokat. Viszonylag gyors játékosnak mondható, talán a legjobb irányváltási képességgel. A huddle-ben is feltalálja magát, pillanatok alatt olyan játékokat talál ki, amik megváltoztathatják egy-egy mérkőzés kimenetelét.

#6 shawnka
Poszt: QB, OLB, CB

A siker GM? Eddig 3-ból 3 győzelem a mérlege, és ki tudja, hogy ennek a számnak hol van a vége. Ugyan a labdaeladásokra még figyelnie kell, de egy váratlan futással nem egyszer lepte már meg az ellenfél védelmét. A védelemben igazi ballhawk, bár még sohasem draftolták.

#7 somoskovig
Poszt: DE, OL, TE

A rangsorom alapján a class 3. legjobb endje. Gabtsihoz hasonló nyomásra képes, egyedül sérülékenysége miatt csúszott idáig. Rendkívül fegyelmezett játékos, a támadófalban pedig ez kiemelten fontos.

#8 yooker
Poszt: MLB, OL, TE

Megítélésem szerint a class legjobb cover LB-je. Futás ellen is bátran lehet használni, viszont a passzvédekezésben a mindenkori védelmének kulcsfontosságú játékosa. Rengeteg labdát üt a földre, de ami fontosabb: meg is fogja őket.

#9 Fake
Poszt: DE, RB

Ő az a tipikus játékos, aki ránézésre ész nélkül rohan bele minden ütközésbe és kacagva áll fel belőlük. Aztán még 3 jelenet után rájössz, hogy nem csak ránézésre. Élvezi a játék minden pillanatát és 100%-osan odarakja magát minden playnél.

#10 Farky/brk
Poszt: WR, CB, S

Annyira egy kaptafára dolgozik mindkét karakter, hogy nem tudtam különbséget tenni köztük. Két megbízható elkapó, akik ugyanazt csinálják a védelemben is.

#11 SeaSzilaHawk
Poszt: DE, OL

Eddig kétszer jött, kétszer volt önjelölt motivátor/edző/koordinátor. Mivel még nem voltam vele egy csapatban, ezért csak kívülállóként tudom megítélni, de elég jól átlátja a játékot és nála lelkesebb játékossal nem igen találkoztam a Margitszigeten még.

#12 Csibe
Poszt: NT, C

Viszonylag limitált képességekkel rendelkezik, de ebből adódik az is, hogy a posztján senkinek nem jó matchup, amiből már nem is egyszer húzott hasznot.

#13 Igor
Poszt: QB, WR, CB, IR

A vörös mamba!

#14 Kori
Poszt: QB, CB

Egy újabb klasszikus Edelman reinkarnáció a class-ban. Képes nagyon fasza passzokra, de a nyomást nem kedveli. Vannak ugyan szép menekülései, de ezek miatt a SoundFX alapján az irányítása alatt felesleges 2 percig állni a huddle-ben.

#15 Patriksteelers
Poszt: WR, CB

Patrik egy olyan játékos, akinek bármennyire is töröm a fejemet, nem jut eszembe semmi emlékezetes pillanat tőle 😀 Viszont lelkes, mert mindig elsők között jelentkezik az eseményre!

#16 Löfli
Poszt: „WR”, CB

A védelemben csinált nagyon szép dolgokat, és 2 meccsen volt már 1 elkapása is!

#17 eaglesmcnabb
Poszt: RB, OL, DL

Szerintem az hagyomány már, hogy Csabánk a Mr. Irrelevant 😀 Ha van lába, akkor spinmove. Ha nincs, akkor olyan, mint Herrem... Quessenberry.
több mint 11 éve
pünkösdöt adom, gondolom akkor nincs meccse senkinek 😀eaglesmcnabb
végre egy normálisnak tűnő időpont

több mint 11 éve
pünkösdöt adom, gondolom akkor nincs meccse senkinek 😀

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
baszki, nem hiszem el, h ennyi puhapöcs van... nyomjunk már egy focit az ég szerelmére...SeaSzilaHawk
nekem perpill pünkösdhétfő jó, az 20-a, hogy utána mi jön, az elég komoly kérdőjel
amúgy faszás az avatarod 😊

több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
baszki, nem hiszem el, h ennyi puhapöcs van... nyomjunk már egy focit az ég szerelmére...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Asszem, mindenféleképpen

több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Ja! Amúgy kisz.phatja mindenki! Bocsi, de ez kikívánkozott!catattack
pc_x
Most jól értem?
Szopjam le anyámat?catattack
Nem, csak pont úgy mondtad, mint a Rósa az interjúban 😀

több mint 11 éve
catattack 3 520
pc_x
Most jól értem?
Szopjam le anyámat?
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist

több mint 11 éve
catattack 3 520
gondolom ez a hétvége is kuka...eaglesmcnabb
Ja! Amúgy kisz.phatja mindenki! Bocsi, de ez kikívánkozott!
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
gondolom ez a hétvége is kuka...eaglesmcnabb
Draft alatt eléggé értelmetlen lett volna szerintem amúgy is