Fórum foci

23 feliratkozó

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Ha Tibinek nem lesz meccse megyünk ketten, ha lesz, akkor csak én de mindenképp megyek!eaglesmcnabb
ha az időjárás is úgy akarja 😀JSanyo
az időjárás nem számít buznyákok
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ha Tibinek nem lesz meccse megyünk ketten, ha lesz, akkor csak én de mindenképp megyek!eaglesmcnabb
ha az időjárás is úgy akarja 😀

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ha Tibinek nem lesz meccse megyünk ketten, ha lesz, akkor csak én de mindenképp megyek!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
mondjuk én szombatra erősen Q leszek, az idő is fos lesz, és azt sem tudom, hogy vissza akarok-e jönni BP-re olyan korán.shawnka
a válasz igen, max dartsozunk helyette 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
mondjuk én szombatra erősen Q leszek, az idő is fos lesz, és azt sem tudom, hogy vissza akarok-e jönni BP-re olyan korán.
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ha ráérek alap, hogy jövök, hátha megint bedraftolnak 1/1re 😊

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
húzom a rabigát 14.00-ig a megjelölt napon..
figyelem a fejleményeket, ha nincs nagyon korai kezdés és/vagy túljelentkezés akkor
leugrom 1-2 INT-et begyűjteni... 😊
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
minálunk 1-7-ig van tavaszi szünet, gondolom hétközben nem mindenki ér rá, így marad az április 6. szombatHöri
április 6 szombat, vágtassátok akkor a facebook eseményt! 😀SeaSzilaHawk
várjunk még, lehet shawnka forgatHöri
a héten forgatunk még, a jövő hét úgy néz ki okés.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
minálunk 1-7-ig van tavaszi szünet, gondolom hétközben nem mindenki ér rá, így marad az április 6. szombatHöri
április 6 szombat, vágtassátok akkor a facebook eseményt! 😀SeaSzilaHawk
várjunk még, lehet shawnka forgat

több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
április 6 szombat, vágtassátok akkor a facebook eseményt! 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
minálunk 1-7-ig van tavaszi szünet, gondolom hétközben nem mindenki ér rá, így marad az április 6. szombat

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
akkor húsvét után csapassuk.
akár 6-7 valamelyikén is. (nekem utána hétvége nem jó 😕)
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
én is adnám már

több mint 11 éve
jamm jammm... már jöhetne a foci!

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Aztán vigyázzál a lábadra, kellenek a SPIN MOVE-ok!Wyatt
ahhoz nem láb kell hanem hang

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Aztán vigyázzál a lábadra, kellenek a SPIN MOVE-ok!

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mr Són Kaneri!

húsvét utánra lehetne nyomatni egy fórum focit, úgyis megjött a jóidő 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack 3 520
Egészségetekre!
Amúgy amikor a vége felé felálltál a snaphez az oldalvonalnál egyedül a labdával , akkor már
gondoltam hogy megalakultál... 😊

yooker
Igen, köszönjük 😀

Nagyon jót piáltunk! Vittük a prímet! 😛SeaSzilaHawk
több mint 11 éve
Most értem haza....
Valamelyik kókler ráfeküdt a lábamra ami azt eredményezte, hogy alig tudok járni...
Kib.szott kemény volt a játék, nagyon élveztem!
Yooker! Az üveged nálam van! Seattle kollégával begyilkoltuk a löttyöt! 😀catattack
Egészségetekre!
Amúgy amikor a vége felé felálltál a snaphez az oldalvonalnál egyedül a labdával , akkor már

yooker
Igen, köszönjük 😀

Nagyon szétcsaptam magam! Hogy a nyugatiból hogy keveredtem el a Népligethez, azt nem tudom, a metró teljes egészben kimaradt!
Az biztos, hogy a buszon nem bírtam magammal... Úgy rémlik, hogy valakinek még a seggére is rávertem.... 😀
Az alkohol rossz!catattack
Hát igen, a szőke csajok megkapták tőled a legjobbat 😀 De a Metrón is csak a csajokat lested 😀

a draftot azért kikérem magamnak, jól indult a szilárd, sanyo, tibi vonallal, meg aztán höri asszem, ha nem erőlködök annyira hogy velük legyek, és nem jelentkezek hogy ugyanmár válasszanak engem utána, és nem a saját hanem a csapat érdekeit nézem, simán nyerhettünk volna. Meg ugye sanyo is hamar elment...

ui.: egy hozzáértő embertől hallottam többször is Fake-ről: " EZ AZ EMBER NAGGGYON DURVAAAAAAAA!!!"eaglesmcnabb
Na azért nem lehet rád húzni a vizes lepedőt... tény ami tény, nem ismertem nagyon az embereket, hisz csak másodjára voltam. Ugye a falunk az jó volt, simán vertük a fehéreket... amikor jött a sérülésed, akkor már szarban voltunk, de amint írtam, amíg fél ember voltál, addig esélytelenek voltak... amikor nulla voltál, akkor meg optunk, DE nem adtunk olcsón a bőrünk... büszke vagyok a csapatra, kivéve Höri-t, mert a primadonnáskodott 😀 azt hittem h egy playmaker, de nem 😀 nem baj, majd belenevelem a keménységet 😀 akár külön órát is tarthatok neki 😀

több mint 11 éve
catattack 3 520
Egészségetekre!

yooker
Köszi szépen! Megtette a hatását, az biztos! 😛
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Most értem haza....
Valamelyik kókler ráfeküdt a lábamra ami azt eredményezte, hogy alig tudok járni...
Kib.szott kemény volt a játék, nagyon élveztem!
Yooker! Az üveged nálam van! Seattle kollégával begyilkoltuk a löttyöt! 😀catattack
Egészségetekre!
több mint 11 éve
catattack 3 520
Nagyon szétcsaptam magam! Hogy a nyugatiból hogy keveredtem el a Népligethez, azt nem tudom, a metró teljes egészben kimaradt!
Az biztos, hogy a buszon nem bírtam magammal... Úgy rémlik, hogy valakinek még a seggére is rávertem.... 😀
Az alkohol rossz!
több mint 11 éve
a draftot azért kikérem magamnak, jól indult a szilárd, sanyo, tibi vonallal, meg aztán höri asszem, ha nem erőlködök annyira hogy velük legyek, és nem jelentkezek hogy ugyanmár válasszanak engem utána, és nem a saját hanem a csapat érdekeit nézem, simán nyerhettünk volna. Meg ugye sanyo is hamar elment...

ui.: egy hozzáértő embertől hallottam többször is Fake-ről: " EZ AZ EMBER NAGGGYON DURVAAAAAAAA!!!"

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
jelentem tisztelettel annyira jól sikerült a tegnap , hogy izomláz van még a kisujjamban 😀

több mint 11 éve
catattack 3 520
Vékony 😀😀 KÖSZ :d
Ilyen szép bókot még nem kaptam 😀Wyatt
Igyekszem a kedvedbe járni! 😀