Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
.brk
1 890
az időjárás nem számít buznyákokHa Tibinek nem lesz meccse megyünk ketten, ha lesz, akkor csak én de mindenképp megyek!eaglesmcnabbha az időjárás is úgy akarja 😀JSanyo
több mint 11 éve
Ha Tibinek nem lesz meccse megyünk ketten, ha lesz, akkor csak én de mindenképp megyek!eaglesmcnabbha az időjárás is úgy akarja 😀
több mint 11 éve
Ha Tibinek nem lesz meccse megyünk ketten, ha lesz, akkor csak én de mindenképp megyek!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mondjuk én szombatra erősen Q leszek, az idő is fos lesz, és azt sem tudom, hogy vissza akarok-e jönni BP-re olyan korán.shawnkaa válasz igen, max dartsozunk helyette 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
mondjuk én szombatra erősen Q leszek, az idő is fos lesz, és azt sem tudom, hogy vissza akarok-e jönni BP-re olyan korán.
több mint 11 éve
húzom a rabigát 14.00-ig a megjelölt napon..figyelem a fejleményeket, ha nincs nagyon korai kezdés és/vagy túljelentkezés akkor
leugrom 1-2 INT-et begyűjteni... 😊
több mint 11 éve
a héten forgatunk még, a jövő hét úgy néz ki okés.várjunk még, lehet shawnka forgatHöriminálunk 1-7-ig van tavaszi szünet, gondolom hétközben nem mindenki ér rá, így marad az április 6. szombatHöriáprilis 6 szombat, vágtassátok akkor a facebook eseményt! 😀SeaSzilaHawk
több mint 11 éve
várjunk még, lehet shawnka forgatminálunk 1-7-ig van tavaszi szünet, gondolom hétközben nem mindenki ér rá, így marad az április 6. szombatHöriáprilis 6 szombat, vágtassátok akkor a facebook eseményt! 😀SeaSzilaHawk
több mint 11 éve
minálunk 1-7-ig van tavaszi szünet, gondolom hétközben nem mindenki ér rá, így marad az április 6. szombatHöriáprilis 6 szombat, vágtassátok akkor a facebook eseményt! 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
minálunk 1-7-ig van tavaszi szünet, gondolom hétközben nem mindenki ér rá, így marad az április 6. szombat
több mint 11 éve
.brk
1 890
akkor húsvét után csapassuk.akár 6-7 valamelyikén is. (nekem utána hétvége nem jó 😕)
több mint 11 éve
jamm jammm... már jöhetne a foci!
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Aztán vigyázzál a lábadra, kellenek a SPIN MOVE-ok!Wyattahhoz nem láb kell hanem hang
több mint 11 éve
Mr Són Kaneri!húsvét utánra lehetne nyomatni egy fórum focit, úgyis megjött a jóidő 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Egészségetekre!Igen, köszönjük 😀
Amúgy amikor a vége felé felálltál a snaphez az oldalvonalnál egyedül a labdával , akkor már
gondoltam hogy megalakultál... 😊
yooker
Nagyon jót piáltunk! Vittük a prímet! 😛SeaSzilaHawk
több mint 11 éve
Igen, köszönjük 😀Most értem haza....Egészségetekre!
Valamelyik kókler ráfeküdt a lábamra ami azt eredményezte, hogy alig tudok járni...
Kib.szott kemény volt a játék, nagyon élveztem!
Yooker! Az üveged nálam van! Seattle kollégával begyilkoltuk a löttyöt! 😀catattack
Amúgy amikor a vége felé felálltál a snaphez az oldalvonalnál egyedül a labdával , akkor már
yooker
Nagyon szétcsaptam magam! Hogy a nyugatiból hogy keveredtem el a Népligethez, azt nem tudom, a metró teljes egészben kimaradt!Hát igen, a szőke csajok megkapták tőled a legjobbat 😀 De a Metrón is csak a csajokat lested 😀
Az biztos, hogy a buszon nem bírtam magammal... Úgy rémlik, hogy valakinek még a seggére is rávertem.... 😀
Az alkohol rossz!catattack
a draftot azért kikérem magamnak, jól indult a szilárd, sanyo, tibi vonallal, meg aztán höri asszem, ha nem erőlködök annyira hogy velük legyek, és nem jelentkezek hogy ugyanmár válasszanak engem utána, és nem a saját hanem a csapat érdekeit nézem, simán nyerhettünk volna. Meg ugye sanyo is hamar elment...Na azért nem lehet rád húzni a vizes lepedőt... tény ami tény, nem ismertem nagyon az embereket, hisz csak másodjára voltam. Ugye a falunk az jó volt, simán vertük a fehéreket... amikor jött a sérülésed, akkor már szarban voltunk, de amint írtam, amíg fél ember voltál, addig esélytelenek voltak... amikor nulla voltál, akkor meg optunk, DE nem adtunk olcsón a bőrünk... büszke vagyok a csapatra, kivéve Höri-t, mert a primadonnáskodott 😀 azt hittem h egy playmaker, de nem 😀 nem baj, majd belenevelem a keménységet 😀 akár külön órát is tarthatok neki 😀
ui.: egy hozzáértő embertől hallottam többször is Fake-ről: " EZ AZ EMBER NAGGGYON DURVAAAAAAAA!!!"eaglesmcnabb
több mint 11 éve
catattack
3 520
Egészségetekre!Köszi szépen! Megtette a hatását, az biztos! 😛
yooker
több mint 11 éve
Most értem haza....Egészségetekre!
Valamelyik kókler ráfeküdt a lábamra ami azt eredményezte, hogy alig tudok járni...
Kib.szott kemény volt a játék, nagyon élveztem!
Yooker! Az üveged nálam van! Seattle kollégával begyilkoltuk a löttyöt! 😀catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nagyon szétcsaptam magam! Hogy a nyugatiból hogy keveredtem el a Népligethez, azt nem tudom, a metró teljes egészben kimaradt! Az biztos, hogy a buszon nem bírtam magammal... Úgy rémlik, hogy valakinek még a seggére is rávertem.... 😀
Az alkohol rossz!
több mint 11 éve
a draftot azért kikérem magamnak, jól indult a szilárd, sanyo, tibi vonallal, meg aztán höri asszem, ha nem erőlködök annyira hogy velük legyek, és nem jelentkezek hogy ugyanmár válasszanak engem utána, és nem a saját hanem a csapat érdekeit nézem, simán nyerhettünk volna. Meg ugye sanyo is hamar elment...ui.: egy hozzáértő embertől hallottam többször is Fake-ről: " EZ AZ EMBER NAGGGYON DURVAAAAAAAA!!!"
több mint 11 éve
patriksteelers
560
jelentem tisztelettel annyira jól sikerült a tegnap , hogy izomláz van még a kisujjamban 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Vékony 😀😀 KÖSZ :dIgyekszem a kedvedbe járni! 😀
Ilyen szép bókot még nem kaptam 😀Wyatt