NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jön egyáltalán?szerintem Dexx legyen, ő jól veszi át a snapeket!shawnkaés mekkora passzt adott vele nekem 😀Farky
több mint 11 éve
és mekkora passzt adott vele nekem 😀szerintem Dexx legyen, ő jól veszi át a snapeket!shawnkaEgyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackaz öcsém jön. mondjuk ő nem tud, csak szokott.
| én tudnék, de nem akarok. | Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
szerintem Dexx legyen, ő jól veszi át a snapeket!Egyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackaz öcsém jön. mondjuk ő nem tud, csak szokott.
| én tudnék, de nem akarok. | Höri
több mint 11 éve
Egyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackaz öcsém jön. mondjuk ő nem tud, csak szokott.
| én tudnék, de nem akarok. |
több mint 11 éve
Csak érdekességképpen emlegettem fel ezt a áfonya löttyöt, nem muszáj inni belőle... Azt viszont elismerem, hogy változtat harcossá!nem állt szándékomban megbántani vele, csak amikor Erdélyben jártunk minden reggel pálinkát nyomott a kezünkbe a házigazda! a gazdasszony meg az áfonyalikőrt tolta... 😉
A páleszt meg nem szeretem! 😊
catattack
a pálinkára meg majd holnap rábeszéllek úgyis... 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Csak érdekességképpen emlegettem fel ezt a áfonya löttyöt, nem muszáj inni belőle... Azt viszont elismerem, hogy változtat harcossá!A páleszt meg nem szeretem! 😊
több mint 11 éve
😊Figyelem! Figyelem!nem férfinak való ital az...Mintha vizezve lenne...Kaptam Románból házi áfonyalikőr-szerűséget... Holnap megpattintom, hogy milyen... ha jó akkor viszem azt is...catattacknekem mind1, h milyen, biztosan szeretni fogom 😀SeaSzilaHawk
Nem nagy szám, de el lehet szürcsölgetni... 😊catattack
inkább tartogasd csajoknak! 😊yooker
Yooker hozza a piát!catattack
bár kocsival megyek, de
lásd kivel van dolgod viszek a saját felhasználású házi pálinkából a társaságnak!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Figyelem! Figyelem!nem férfinak való ital az...Mintha vizezve lenne...Kaptam Románból házi áfonyalikőr-szerűséget... Holnap megpattintom, hogy milyen... ha jó akkor viszem azt is...catattacknekem mind1, h milyen, biztosan szeretni fogom 😀SeaSzilaHawk
inkább tartogasd csajoknak! 😊yooker
Yooker hozza a piát!
több mint 11 éve
látod? tudok én, ha akarok 😛egy telitalálatod volt akkor is! a bemelegítés alatt a tarkóm telibe... 😊yookerkár, hogy az első meccsem alapján vagyok beskatulyázva 😕 akkor tényleg szarul ment, de legutóbb elég jól szálltak már a labdák 😀shawnkaEgyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackannyira mint shawnka?
lesz! 😊yooker
több mint 11 éve
egy telitalálatod volt akkor is! a bemelegítés alatt a tarkóm telibe... 😊kár, hogy az első meccsem alapján vagyok beskatulyázva 😕 akkor tényleg szarul ment, de legutóbb elég jól szálltak már a labdák 😀shawnkaEgyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackannyira mint shawnka?
lesz! 😊yooker
több mint 11 éve
nem férfinak való ital az...Mintha vizezve lenne...Kaptam Románból házi áfonyalikőr-szerűséget... Holnap megpattintom, hogy milyen... ha jó akkor viszem azt is...catattacknekem mind1, h milyen, biztosan szeretni fogom 😀SeaSzilaHawk
inkább tartogasd csajoknak! 😊
több mint 11 éve
kár, hogy az első meccsem alapján vagyok beskatulyázva 😕 akkor tényleg szarul ment, de legutóbb elég jól szálltak már a labdák 😀Egyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackannyira mint shawnka?
lesz! 😊yooker
több mint 11 éve
catattack
3 520
Shawnka az én szememben elit QB!Egyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackannyira mint shawnka?
lesz! 😊yooker
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mintha vizezve lenne...Kaptam Románból házi áfonyalikőr-szerűséget... Holnap megpattintom, hogy milyen... ha jó akkor viszem azt is...catattacknekem mind1, h milyen, biztosan szeretni fogom 😀SeaSzilaHawk
Nem nagy szám, de el lehet szürcsölgetni... 😊
több mint 11 éve
Egyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀catattackannyira mint shawnka?
lesz! 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Egyáltalán lesz más is aki tud dobni? 😀
több mint 11 éve
ki lesz a másik GM? 😀
több mint 11 éve
Kaptam Románból házi áfonyalikőr-szerűséget... Holnap megpattintom, hogy milyen... ha jó akkor viszem azt is...catattacknekem mind1, h milyen, biztosan szeretni fogom 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Nálam is váratlan fordulat állt be, sajnos nem tudok menni... 😕
több mint 11 éve
váratlan fordulat állt be a szombati programban így játékra jelentkezem én is holnapra!
viszont olvasva a helyzetjelentést egyelőre nem tudom eldönteni hogy fürdőnadrág vagy neoprém ruha lesz-e a megfelelőbb viselet...?
több mint 11 éve
catattack
3 520
Erről majd Zsombor nyilatkozik, hogy a kedves barátnőjét miért emlegeti fel nekem...Zsombor feltételezi, hogy a víz mellé valami nurumasszázs-jellegű tevékenységre is igénye lett volna a nagyérdeműnek, de nálad ez az opció nincs jelen mint kiderült.Höride asszony nem lesz ám itthon! 😛shawnkaÖööööö..... hogy jön ő a képbe? 😊
Szerk.: Én legalábbis nem értem!catattack
Remélem nem valami metrós legenda villant fel az agyában...
Kíváncsian várom a válaszát... 😊
több mint 11 éve
Zsombor feltételezi, hogy a víz mellé valami nurumasszázs-jellegű tevékenységre is igénye lett volna a nagyérdeműnek, de nálad ez az opció nincs jelen mint kiderült.de asszony nem lesz ám itthon! 😛shawnkaÖööööö..... hogy jön ő a képbe? 😊
Szerk.: Én legalábbis nem értem!catattack
több mint 11 éve
Kár volt beléd a melegszendó! 😀catattackmindent megteszek a felépülés érdekében főnök! Van itthon szögesdrót!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Kár volt beléd a melegszendó! 😀túl intenzíven töltötted a hurkát? 😀shawnkavicc hogy kitörés túra után sem volt komoly bajom, csak a térdem fájt kb 1 napig, aztán alvás közben meghúzódott a combom 😀 csak helyrejön, ha nem akkor falba elleszek 😀
eaglesmcnabb
több mint 11 éve
túl intenzíven töltötted a hurkát? 😀shawnkavicc hogy kitörés túra után sem volt komoly bajom, csak a térdem fájt kb 1 napig, aztán alvás közben meghúzódott a combom 😀 csak helyrejön, ha nem akkor falba elleszek 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!