NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Fórum foci

23 feliratkozó

több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
a vasárnapra szavazók mennyire tudnák megoldani a szombatot? a kérdés él fordítva is.shawnka
nekem a szombat kizárt, nemzetközi versenyt szervezek és szereplek rajta. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
a vasárnapra szavazók mennyire tudnák megoldani a szombatot? a kérdés él fordítva is.
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
na most már tuti hogy hozok egy embert magammal! csak akkor izibe döntsük el hogy miylen nap lesz!eaglesmcnabb
jön a Tibi?

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
na most már tuti hogy hozok egy embert magammal! csak akkor izibe döntsük el hogy miylen nap lesz!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
pörögjön fel a téma, meg kezdjük el a szervezést official. olyan logó, mint a múltkor jól jönne, meg a szokásos hír, naptár és fb event.brk
meg van, h szombat v vasárnap? ha nincs, akkor fb-n egy poll-t lehetne rakni az eseményben, h szavazzuk meg minél hamarabb...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
pörögjön fel a téma, meg kezdjük el a szervezést official. olyan logó, mint a múltkor jól jönne, meg a szokásos hír, naptár és fb event
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
nemtudom mennyi QB prospect lesz, talán idáig Igor és én a névsorból. A járási Dalton úgyse fogja végigbírni egészségesenshawnka
Jól nézünk ki, ha engem (TOP 3) QB prospectként kell emlegetni.. mondjuk pocket passerként lehet (mivel az kb. ismeretlen fogalom fórumfocin), de annyi jó dual-threat/running QB van, nehogy már megint nekem kelljen a sackeket nyelni.. akarom mondani a 80-yardos bomba TD-ket hajigálni.
Igor
ezt akar falko v a veres puska is mondhatna 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
nemtudom mennyi QB prospect lesz, talán idáig Igor és én a névsorból. A járási Dalton úgyse fogja végigbírni egészségesenshawnka
Jól nézünk ki, ha engem (TOP 3) QB prospectként kell emlegetni.. mondjuk pocket passerként lehet (mivel az kb. ismeretlen fogalom fórumfocin), de annyi jó dual-threat/running QB van, nehogy már megint nekem kelljen a sackeket nyelni.. akarom mondani a 80-yardos bomba TD-ket hajigálni.

Vagy csak olyan falembereket kell keresni, akik nem utálnak annyira.. (ergo nem ismernek)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hat, ha te vagy a merce, akkor qbkent tan meg en is elkaristolok, 3 picket es 14 missed readet en is eltudok kovetni. nem mondom h a karomtol retteg europa, de masoli utanzasara tobb, mint eleg a skillsetem. MMMS
kár, hogy nem voltál múltkor 😕 ezeket a hibákat már kijavítottam, ráadásul akkor láthattad volna működésben is a csodát 😀shawnka
legutóbb mindenkinek ment a játék, sajnálhatja hogy kimaradt belőle 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
hat, ha te vagy a merce, akkor qbkent tan meg en is elkaristolok, 3 picket es 14 missed readet en is eltudok kovetni. nem mondom h a karomtol retteg europa, de masoli utanzasara tobb, mint eleg a skillsetem. MMMS
kár, hogy nem voltál múltkor 😕 ezeket a hibákat már kijavítottam, ráadásul akkor láthattad volna működésben is a csodát 😀
több mint 11 éve
nekünk úgyse kell klasszis QB ugyanis kurvára megy a futás. De azért hozd z öcsédet, mert sok benne a potenciál.

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
biztosat csak később tudok mondani, de a vasárnap elég valószínű és ha nem dolgozom akkor a szombat is jó lehet...

csak ennyi Sztárjátékos mellett nehogy UDFA legyek a végén... 😊

üdvözlettel : Victor Cruz
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
én is vállalom a QB posztot, max ha az első célpont nem szabad futok 😊 vagy ha szabad akkor is 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
hat, ha te vagy a merce, akkor qbkent tan meg en is elkaristolok, 3 picket es 14 missed readet en is eltudok kovetni. nem mondom h a karomtol retteg europa, de masoli utanzasara tobb, mint eleg a skillsetem.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Höri, Kori jön-e? Létfontosságú volna a shotgun snapek miatt! 😀shawnka
Ha van rá igény, elhívhatom.
Azt hittem nagyobb létszámnál több QB is jelen van, ezek szerint mindenki a trencsben szeret nyomulni? 😀

De persze önmaga nem fog elindulni, csak ha én is megyek, az pedig vasárnap nem jöhet létre mert akkor szoktam visszajönni a délvidékre.Höri
nemtudom mennyi QB prospect lesz, talán idáig Igor és én a névsorból. A járási Dalton úgyse fogja végigbírni egészségesen, szóval kelleni fog Höri Jr. 😀

miért nem mész majd innét? 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Höri, Kori jön-e? Létfontosságú volna a shotgun snapek miatt! 😀shawnka
Ha van rá igény, elhívhatom.
Azt hittem nagyobb létszámnál több QB is jelen van, ezek szerint mindenki a trencsben szeret nyomulni? 😀

De persze önmaga nem fog elindulni, csak ha én is megyek, az pedig vasárnap nem jöhet létre mert akkor szoktam visszajönni a délvidékre.

több mint 11 éve
Höri, Kori jön-e? Létfontosságú volna a shotgun snapek miatt! 😀
több mint 11 éve
jólvan, alakulunk, helyes!

több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Én most babonából nem írom be magam egyik napra sem, de nem zárkózom el a lehetőségtől. Nagyon vágyom már egy kis dzsemborira.
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
szombat: Höri (Q - shoulder), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc., Mr. Irrelevant + háziszilva, patriksteelers, Farky (Q)
vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc., patriksteelers, Farky (Q)

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
szombat: Höri (P), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc., Mr. Irrelevant + háziszilva, patriksteelers
vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc., patriksteelers

több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
same here, mindkét napra jó vagyok...

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
szombat: Höri (P), JSanyo (Q), Mr. Irrelevant + háziszilva
vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q), JSanyo (Q)Dexxter Tailor
nem ártana úgy szerkesztgetni, hogy olyanok ne maradjanak le a listáról, akik felírták már magukat 😀eaglesmcnabb
Szerintem azok lettek kivéve akik mindkét napra jók.. speciel én is ilyen vagyok valószínű.
De egyszerűbb lett volna erre is editgridet csinálni lassan, mert lehet elég sokan leszünk 😊Igor
csinálok majd fészbukeseményt, működött legutóbb is.

egyébként van ez olyan távoli időpont, hogy mindenki meg tudja szervezni az adott napra a dolgait. amúgy én is jó vagyok mindkét napra természetesen.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
nem ártana úgy szerkesztgetni, hogy olyanok ne maradjanak le a listáról, akik felírták már magukat 😀eaglesmcnabb
Szerintem azok lettek kivéve akik mindkét napra jók.. speciel én is ilyen vagyok valószínű.
De egyszerűbb lett volna erre is editgridet csinálni lassan, mert lehet elég sokan leszünk 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
nem ártana úgy szerkesztgetni, hogy olyanok ne maradjanak le a listáról, akik felírták már magukat 😀