NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
.brk
1 890
szóval lesz egy csapat szombaton meg egy vasűrnap? 😀 majd gondolunk arra milyen jót tudtunk volna játszani egy nap
több mint 11 éve
szombat: Höri (P), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc., Mr. Irrelevant + háziszilvavasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc.
több mint 11 éve
szombat: Höri (P), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc. vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q), JSanyo (Q), catattack, eaglesmc.
mock majd februárban várható tőlem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
szombat: Höri (P), JSanyo (Q), catattackvasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q), JSanyo (Q), catattack
több mint 11 éve
szombat: Höri (P), JSanyo (Q)vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q), JSanyo (Q)
Lehetnél hüjebírau, legalább akkor elhinnék a szabályokat, amiket csak én ismerek.Höriakkor facecheck is lesz, aki nem hoz páleszt, nem játszhat
több mint 11 éve
Ha vasárnap, akkor talán én is eljutnék végre! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
szombat: Höri (P)vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q)
több mint 11 éve
szombat: - vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk, pc (Q)
több mint 11 éve
.brk
1 890
szombat: - vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka, brk
nekem sztm full mindegy, de legyen vasárnap akkor
több mint 11 éve
felülök a vasárnap bandwagonre.szombat: -
vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P), shawnka
több mint 11 éve
szombat: - vasárnap: Gabo (P), gabtsi (P)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Nekem mindenképp a vasárnap vón jó, felfoghatnánk amolyan igazi probowlnak is ahol mindenki ott van két héttel a SB után 😀szombat: -
vasárnap: Gabo (P)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Lehetnél hüjebírau, legalább akkor elhinnék a szabályokat, amiket csak én ismerek.injury prone vagyok, úgyhogy a játék minimum Doubtful 😕 de lélekemelőnek jönnékJSanyonézőnek simánJSanyonemár, toronymagas 1/1-es prospect vagy!!! az én boardomon legalábbis. eaglesmcnabb
több mint 11 éve
injury prone vagyok, úgyhogy a játék minimum Doubtful 😕 de lélekemelőnek jönnéknézőnek simánJSanyonemár, toronymagas 1/1-es prospect vagy!!! az én boardomon legalábbis. eaglesmcnabb
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jónak hat az időpont...
több mint 11 éve
Mock draftot a népnek!nézőnek simánJSanyonemár, toronymagas 1/1-es prospect vagy!!! az én boardomon legalábbis. eaglesmcnabb
több mint 11 éve
nézőnek simánJSanyonemár, toronymagas 1/1-es prospect vagy!!! az én boardomon legalábbis.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Q
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
.brk
1 890
több mint 11 éve
okés, akkor szavazzátok meg, hogy szombat oder vasárnap, és ahhoz igazodunk.
több mint 11 éve
Ez még lehet, hogy nekem is jó lesz, asszem pont Pesten leszek azon a hétvégén.
több mint 11 éve
felvetek egy olyat, hogy február 16/17. mit szóltok hozzá?shawnkaqrva messze van, de mivel rohadt rég voltam mindenképp szeretnék menni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.