NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
túl intenzíven töltötted a hurkát? 😀Várom már nagyon... Holnap csak egy átmozgató edzést csinálok, nehogy megsérüljek!catattackén meg vagyok húzódva, remélem addig csillapodik 😀
eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Várom már nagyon... Holnap csak egy átmozgató edzést csinálok, nehogy megsérüljek!catattackén meg vagyok húzódva, remélem addig csillapodik 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Kaptam Románból házi áfonyalikőr-szerűséget... Holnap megpattintom, hogy milyen... ha jó akkor viszem azt is...
több mint 11 éve
catattack
3 520
de asszony nem lesz ám itthon! 😛shawnkaÖööööö..... hogy jön ő a képbe? 😊
Szerk.: Én legalábbis nem értem!
Remélem a jellemrajzomat nem vázoltad neki!
több mint 11 éve
de asszony nem lesz ám itthon! 😛tehat latom h mivan.MMMSMi van?
Ha nagy lesz a sár, akkor Zsombinál (mint főszervező) ingyenes meleg vizes fürdőre vagyunk hivatalosak! 😀
catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
ha más nem gyertek a kolinkba itt ingyé van a zuhanyzás, csak hozzatok törölközőt 😀eaglesmcnabbNekem jó lesz egy pocsolya... Úgyis picsa részeg leszek... 😛
Várom már nagyon... Holnap csak egy átmozgató edzést csinálok, nehogy megsérüljek!
több mint 11 éve
ha más nem gyertek a kolinkba itt ingyé van a zuhanyzás, csak hozzatok törölközőt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
tehat latom h mivan.MMMSMi van?
Ha nagy lesz a sár, akkor Zsombinál (mint főszervező) ingyenes meleg vizes fürdőre vagyunk hivatalosak! 😀
több mint 11 éve
ok. tokmindegy amugy hova megyunk, mindenhol ez volna sztem. tegnap meg esett az a francos ho, ma meg elkezdett nagyondurvan olvadni. ha nem esik es foleg nem esik be sokkal 0 ala a homerseklet este, jo lesz az. csak en ugyis ott megyek el mellette mindennap tobbszor, tehat latom h mivan.updateljem az infot az allapotokrol v leszarjatok ?MMMSMindenképp! Amúgy lenne másik hely, ha marad a kacsaúsztató?catattack
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
catattack
3 520
updateljem az infot az allapotokrol v leszarjatok ?MMMSMindenképp! Amúgy lenne másik hely, ha marad a kacsaúsztató?
több mint 11 éve
verig vagyok sertve h azt feltetelezed rolam, h nem.jovok en is azt megalazom magam. offensebe mondjuk spec nem sok kedvem van jatszani, de majd ugyis megjon. lehet hozok +1 embert.MMMSés betartod az igéreted? 😀Farky
momentan olyan belviz vana reten h azon rizst lehetne batran termeszteni, remelhetoleg szombatra legalabb a stopli fogni fog. updateljem az infot az allapotokrol v leszarjatok ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
jovok en is azt megalazom magam. offensebe mondjuk spec nem sok kedvem van jatszani, de majd ugyis megjon. lehet hozok +1 embert.MMMSés betartod az igéreted? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
jovok en is azt megalazom magam. offensebe mondjuk spec nem sok kedvem van jatszani, de majd ugyis megjon. lehet hozok +1 embert.
több mint 11 éve
Zsombor, nem akarsz írni egy recruit hírt? vagy jó lesz a létszám így is?Hörivégülis bekontrolcékontrolvézhetem.
több mint 11 éve
Zsombor, nem akarsz írni egy recruit hírt? vagy jó lesz a létszám így is?
több mint 11 éve
észrevettem, hogy már hétfő van. köszi mindenkinek aki szavazott.szóval, az esemény időpontja: Február 16. 12:00
több mint 11 éve
közben itt a fészbukesemény is: www.facebook.com/events/393168527445703/
több mint 11 éve
vasárnapig megy a szavazás. éjfélkor amelyik nap jobban fog állni, az lesz.
több mint 11 éve
csak a vasárnap...
több mint 11 éve
én is rugalmas tudok lenni.brkcsak a bordád nem annyira 😀
jó tudom ilyenekkel nem illik viccelődni de túl magas volt 😕 remélem 100%-os leszel már!
több mint 11 éve
nekem is mindkét nap jó...
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
.brk
1 890
én is rugalmas tudok lenni
több mint 11 éve
a vasárnapra szavazók mennyire tudnák megoldani a szombatot? a kérdés él fordítva is.shawnkawhatever, mindkettő jó