Fórum foci

23 feliratkozó

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
utolsó fekete td egyértelműen garbage time, de még így a brutális pontokat hozott a fehér D fantasyben..brk
Az még messze nem volt az, utána is volt egy (az a zöld gatyás srác az egész védelmet kicselezte 😮), csak azt a csúnya szabályok miatt (jogosan 😕) visszavontuk végül)
Mondjuk tény, hogy 16–0 után elfogyott a kreativitás, de D-TD-t szereztünk még : dWyatt
Te voltál a kopaszodó vékony srác? 😊catattack
Vékony 😀😀 KÖSZ :d
Ilyen szép bókot még nem kaptam 😀

több mint 11 éve
catattack 3 520
utolsó fekete td egyértelműen garbage time, de még így a brutális pontokat hozott a fehér D fantasyben..brk
Az még messze nem volt az, utána is volt egy (az a zöld gatyás srác az egész védelmet kicselezte 😮), csak azt a csúnya szabályok miatt (jogosan 😕) visszavontuk végül)
Mondjuk tény, hogy 16–0 után elfogyott a kreativitás, de D-TD-t szereztünk még : dWyatt
Te voltál a kopaszodó vékony srác? 😊
több mint 11 éve
Mondjuk tény, hogy 16–0 után elfogyott a kreativitás, de D-TD-t szereztünk még : d

több mint 11 éve
catattack 3 520
Most értem haza....
Valamelyik kókler ráfeküdt a lábamra ami azt eredményezte, hogy alig tudok járni...
Kib.szott kemény volt a játék, nagyon élveztem!
Yooker! Az üveged nálam van! Seattle kollégával begyilkoltuk a löttyöt! 😀
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Ott baszta meg a fene mikor a draft után kiderült, hogy ebben a csapatban nekem kelle lenni a fő playmakernek. Ki is jött az ötlettelen támadójátékunk. Höri
meg ott, amikor hátraálltam rb-nek, jött is a 1st down, csak úgy meg nem volt fal, úgyhogy mindenképpen halálra voltunk ítélve 😕JSanyo
Ez Gabó, Somos, Farky stb. hibája akik nem jöttek 😛
ezek közül 1 velünk van, nyerünkHöri
azért ez nem biztos, a hópihe D nagyon karcolt végig.

mindenesetre a következőre egy nagyon all-star rostert kell összehozni 😀 nem mintha a maival baj lett volna 😊
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ott baszta meg a fene mikor a draft után kiderült, hogy ebben a csapatban nekem kelle lenni a fő playmakernek. Ki is jött az ötlettelen támadójátékunk. Höri
meg ott, amikor hátraálltam rb-nek, jött is a 1st down, csak úgy meg nem volt fal, úgyhogy mindenképpen halálra voltunk ítélve 😕JSanyo
Ez Gabó, Somos, Farky stb. hibája akik nem jöttek 😛
ezek közül 1 velünk van, nyerünk

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
meg ott, amikor hátraálltam rb-nek, jött is a 1st down, csak úgy meg nem volt fal, úgyhogy mindenképpen halálra voltunk ítélve 😕

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
 www.facebook.com/photo.php?v=541583325881895

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
ki volt az a bolcs ember aki draftolt ?
amugy alairom hatalmas csalas volt a draftunk.MMMS
SeaSzilaHawk volt a cséká. Ő asszem decemberben volt előszörHöri
lol. 4 eve voltam eloszor forumfocin. hanyszor voltam gm szted ? 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
amugy alairom hatalmas csalas volt a draftunk.MMMS
SeaSzilaHawk volt a cséká. Ő asszem decemberben volt először

több mint 11 éve
jol mondom a csapatunkat ? shawn, yooker, brk, cat, ork, pvasas, csabaakicsaba (masneven csacs), lambert + enMMMS
ennél pontosabban nehéz lenne.
több mint 11 éve
teljes gamecentert bezzeg lusta vagy írni 😛
shawnka
mer kurvára nem emlékszem, nekem egyik fehér olyan mint a másik! 😀

Höri
a szadba masznak es nagyot utnek ? 😛MMMS
Igen.

amugy alairom hatalmas csalas volt a draftunk. shawnka eleg jol kiismerte a korulmenyeket 2 alkalom alatt, igy mindenkit jo helyen tudott kivalasztani. eleinte meg en is segitettem neki, jo padawan volt megkell hagyni. ork es cat alapbol adott egy massziv vazat a csapatnak, a tobbi csak reszletkerdes volt.

több mint 11 éve
jol mondom a csapatunkat ? shawn, yooker, brk, cat, ork, pvasas, csabaakicsaba (masneven csacs), lambert + en

több mint 11 éve
shawnka

Höri
a szadba masznak es nagyot utnek ? 😛MMMS
Igen.

Ott baszta meg a fene mikor a draft után kiderült, hogy ebben a csapatban nekem kelle lenni a fő playmakernek. Ki is jött az ötlettelen támadójátékunk.

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
utolsó fekete td egyértelműen garbage time, de még így a brutális pontokat hozott a fehér D fantasyben.
több mint 11 éve
nekem megvan fejből 😀

16-7 -> .brk catch TD from shawnka
16-14 -> picksix by shawnka
23-21 -> QB sneak TD by shawnka
23-28 -> Ork run TD
23-35 -> picksix by patrik
23-42 -> shawnka catch TD from Ork, miközben bolondot csináltam Höriből 😀 😛

a 30. pontotokat csak ez után raktátok fel a táblára. még mondtam is fakenek, hogy ez a 23-42 ez nagyon LOST-os állás 😀
több mint 11 éve
shawnka

Höri
a szadba masznak es nagyot utnek ? 😛

több mint 11 éve
shawnka

ezt is a 90perces vonatozás alatt tudtuk nagy nehezen összeszedni

több mint 11 éve
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
nekem eddig ez volt a legjobb fórum focim kaptam egy kurva nagy blokkot, szpinmúvCsabitól egy térdest gyomorszájba, de a nap csúcspontja az első fórum focis TD-m !!!!! király volt, fasza társaság ismét, várom a következőt 😀

több mint 11 éve
Az ellenfél nagyon jó volt, red zone O-nk a Seattle és a Baltimore ellenit vette sajna elő, addig jól haladunkWyatt
Igen, sajna jogos a hype az ellen védelemnek. Fel is írom a külső szemlélők kedvéért a pontjainkat.

2-0 Höri punt block safety
9-0 fumbled long snap recovery TD by Kori
16-0 Wyatt 3 yardos TD catch from Kori.
(Innen is indult az offense egy ST oktatás után ismét, mondjuk a passzt én ütöttem bele Wyatt kezébe 😀 Fucu büszke lett volna rém)

23-21 Kori forced fumble, Tibi recovered fumble @ the EZ.
30-35 Höri to Kori TD pass, kb 15 yardért. (Annyira nem volt szép mint amit punterként dobtam meg neki.)

QB-ként nagyot fejlődtem december óta (0/1 jump pass) a 2/3-as mutatómmal, 1 TD-ért, és egy first downért. Mondjuk 3/3 az öcsémet vettem célba 😂 Megatronként funkcionál ha a center mögé kerülök. Sajna amit Eaglesmcnabb elkapott RT poszton nem számít bele csak a büntetésbe.

több mint 11 éve
Legközelebb több futás kell (nem csak reverse 😀 meg a visszavont gyönyörű fumble return td : d) mert a sok fly egyike sem jött el addig, mint én :dWyatt
right, azzal kellett volna kezdeni hogy átveszed tőlem a RB szerepkört, Doug Martin jelleggel arattál volnaHöri
Sorry, de úgy éreztem, hogy kettétörnének azonnal 😀
Legközelebb többet vállalok be 😊
Az ellenfél nagyon jó volt, red zone O-nk a Seattle és a Baltimore ellenit vette sajna elő, addig jól haladunk (pár egész komoly red zone D-t toltunk azért) 😊

több mint 11 éve
legelején a front7 bazd, amikor én még nem voltam a a DLünk tagja 😀 ... ellenfélnek köze nem volt a meccshez olyan jók voltunk.eaglesmcnabb
ja, meg is lepődtünk a huddle-ben. agresszív playhívás, be is jött. egyáltalán nem számítottunk rá 😀 aztán jött az omaha, a no huddle ellen meg nem volt egy ideig válaszotok.
több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
lol te melyikvota ? 😀 aki a tesommal allt be rovidgatyaban ? volt par ember akinek kurvara nem vagtam a nevet, legkozelebb mindenki szepen hoz nevtablat. spinmove oriasi volt, de kornel is felnott a batyjahoz, ahogy dobomozdulat kozben instrualta az elkapokat. FORDULJ MAR MEG FASZOM ! remek futball volt, ork-cat-en dl felnott a pc-gabtsi-en fronthoz, foleg az 1/1 kivalasa utan. tesom a 3. playeben felszakadt szaja utan kibaszott lambertte lenyegulve vonaltol vonalig jatszott es zuzzantotta szejjel az ellenseget, kedvenc playemben o felsotesten szabta meg kornelt, mig en a torzsenel fogva rantottam le az ellen qbjat. kurvara baszo vedelmunk volt, kicsit jo erzes volt latni h az ellenfelnel kb a csapat fele rokkant lett, annyira badass a D. remelem senkinek nem lesz a szokasoson kivul barmi baja es a kemeny jatekon kivul szvsz nem volt felesleges durvasag, remelem ti is igy gondoljatok (hori a fulesert bocs, labdara akartam menni, csak igy sikerult :S). remek delutan volt, egy finom 16 pontos comeback gyozelemmel sulyositva, koszi mindenkinek.MMMS
állj, állj, állj... kikérem magamnak. 1. Eaglesmcnabb sérülésének semmi köze nem volt a "nagy" D-teknek 2. azt, h valaki labda nélkül egy passz playnél fejjel neki rohan az arcomnak egy dolog, de semmi köze a D-teknek ehhez sem 3. Höri D oldalon is ugyanúgy fél, mint O oldalon, tehát... ezenkívül nem volt sérülés... nem szép azután jártatni a szád és dicsérni magad, miután nyertél. főleg úgy nem, hogy amíg Eaglesmcnabb fél emberként bírt játszani, addig közötök nem volt a mérkőzéshez... 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Legközelebb több futás kell (nem csak reverse 😀 meg a visszavont gyönyörű fumble return td : d) mert a sok fly egyike sem jött el addig, mint én :dWyatt
right, azzal kellett volna kezdeni hogy átveszed tőlem a RB szerepkört, Doug Martin jelleggel arattál volna