Fórum foci

23 feliratkozó

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
köszi srácok, amúgy nem lett volna rossz, volt falunk is meg minden, csak az nem volt bekalkulálva hogy nem fogok tudni menni, és ezért nekem is azt kellett játszani. -1 emberrel azért még ez a Jsanyo fémjelezte csapat sem tudott mit kezdeni, pláne hogy a franchise arca időnek előtte lelépett.
tőlünk Wyatt volt kurva jó, "Welker" mindent csinált ami tőle kitelt, az ellenfélből Orkot és Faket emelném ki, de MMMS tesója se volt szar, mondjuk úgy nem nehéz a pass rush hogy egy ember sem ér hozzá 😀😀😀D köszi mindenkinek aki eljött. A sérülésem ellenére ez volt az egyik legjobb fórumfoci, köszi mindenkinek.
ahhoz képest hogy végig -1-en voltunk kurva jó volt a csapat, ahogy azt az eredmény is mutatja.
ha legközelebb fogok tudni menni,akkor remélhetőleg lesz futójáték is, mert most nem nagyon volt. mondjuk passzjáték se nagyon 😀, csak az ST meg a Def hozta a pontokat.

legelején a front7 bazd, amikor én még nem voltam a a DLünk tagja 😀 ... ellenfélnek köze nem volt a meccshez olyan jók voltunk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
fasza volt nagyon srácok!
a fal és a futók(és catattack még nem is kapott carryt) remek munkát végeztek ismét! 😊
bár nekem off.-ben sokra nem futotta de deff.-ben jó ez az MLB poszt, tök jól lehet látni minden playt és néha még egy-egy labdát
is a kezedbe dobnak... 😊

Respect a feketéknek hogy a sok sérült ellenére is állták a sarat!

yooker
labdamagnes ? 😊 a frontunk nagyon rendben volt, a falat nem fogom megjobban szetisteniteni, de a lbk is boven hozzatettek a maguket ahhoz, h omlasztas utan ne legyen egyszeru elrohanni a qbnak. jol gondolom h a 3. lbnk maga tenorx volt ? ha nem, miert nem, ha igen akkor ki-tu-no munkat vegzett o is.
a dbk meg sokszor szotyizhattak, de nagyon fegyelmezetten tettek a dolgukat. amikor kellett, akkor buntettek 😀 amikor meg elszabadult vmi rohanoember, akkor okosan live another snap mentalitassal nyomtak, biztoskezu tackleoket osztogatva. hany picket szedtunk osszesen ? 8-9et ?MMMS
tenor nem jött, ő Csaba volt, aki Csaba 😀 mindenesetre nagyon jól végezte a dolgát 😊

amúgy szerintem hetet szedtünk: 2 brk, 2 yooker, 1 pick6 Patrik, 1 Csaba és 1 pick6 jómagam.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
a fal és a futók(és catattack még nem is kapott carryt) remek munkát végeztek ismét! 😊
bár nekem off.-ben sokra nem futotta de deff.-ben jó ez az MLB poszt, tök jól lehet látni minden playt és néha még egy-egy labdát
is a kezedbe dobnak... 😊

yooker
labdamagnes ? 😊 a frontunk nagyon rendben volt, a falat nem fogom megjobban szetisteniteni, de a lbk is boven hozzatettek a maguket ahhoz, h omlasztas utan ne legyen egyszeru elrohanni a qbnak. jol gondolom h a 3. lbnk maga tenorx volt ? ha nem, miert nem, ha igen akkor ki-tu-no munkat vegzett o is.
a dbk meg sokszor szotyizhattak, de nagyon fegyelmezetten tettek a dolgukat. amikor kellett, akkor buntettek 😀 amikor meg elszabadult vmi rohanoember, akkor okosan live another snap mentalitassal nyomtak, biztoskezu tackleoket osztogatva. hany picket szedtunk osszesen ? 8-9et ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
is a kezedbe dobnak... 😊

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legközelebb több futás kell (nem csak reverse 😀 meg a visszavont gyönyörű fumble return td : d) mert a sok fly egyike sem jött el addig, mint én :d

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Hát nekem sajna sok mindenre nincs okom büszkének lenni, pedig az indító pick, majd rec TD nem volt szar : dWyatt
néztem is, hogy baszki 2 play aztán megnyered nekik a meccset, de szerencsére nem 😊
több mint 11 éve
Hát nekem sajna sok mindenre nincs okom büszkének lenni, pedig az indító pick, majd rec TD nem volt szar : d

több mint 11 éve
child please, ork a kickoffotokat blokkolta le, nincs mirol beszelni. nagyon aktivak voltunk orkkal stben, legbesztebb az volt amikor az 5osunkre erkezo puntot kovetoen a ti terfeleteken a lostol -10 yardra en a puntert blokkoltam (teged), mikibacsi pedig a personal protectorral dulakodott az ellenfel ezjanal 😀 mondjuk a kickoff jobbszel brkval megint hasitott.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
SPIN MOVE

jelentem épségben hazaértem. A special teamünk alázást szeretném a korábbiakhoz hozzátenni, a ST minden elemében gála volt, blokk puntok, sikeres lateral return, egy elbaszott puntot leszámítva hibátlanok voltunk.

több mint 11 éve
A legjobb momentum eaglesmcnabb teljesen illegális elkapása volt, majd miután meglepődött azon, hogy ez tényleg neki jött, visszahajította Hörinek a labdát, mondván "mihezkedjekvele, e" 😀

Dévényi Tibi elkapása is király volt centerként 😂shawnka
Bemondta előtte, hogy Herremans eligible 😀
Wyatt
utána meg azt mondta, hogy ő sem gondolta komolyan 😀
több mint 11 éve
A legjobb momentum eaglesmcnabb teljesen illegális elkapása volt, majd miután meglepődött azon, hogy ez tényleg neki jött, visszahajította Hörinek a labdát, mondván "mihezkedjekvele, e" 😀

Dévényi Tibi elkapása is király volt centerként 😂shawnka
Bemondta előtte, hogy Herremans eligible 😀

több mint 11 éve

Dévényi Tibi elkapása is király volt centerként 😂
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ősi dakota mondás szerint 1/1re centert húzni sose rossz, kár, hogy ennyiben (meg egy kis DLben) kb ki is merült a ténykedésem, pedig szívesen lettem volna a backfielden is 😕 hatalmas móka volt, kiemelt pillanatok:
Annyira meglepődtem az 1/1en, hogy elfelejtettem holdoutolni
Höri SPIN MOVE-ja
amikor a fehérek nekiálltak reklamálni, hogy nehogy már én fussak a labdával
MMMS öccsének hátulról derékbe csimpaszkodós földöncsúszós holdingja, az minimum 20 yardot érne
Eaglesmcnabb bármelyik megmozdulása
az első kóstolás a pálinkából

Kedvenc play: Egy cirka másfél perces huddle alatt megbeszéltük, hogy guard húzással futunk jobbra, majd Höriöccsekornél fogta a labdát és kiforgott vele balra, egyenesen 3 védő karjaiba, zseniális mozzanat volt 😀 Eaglesmcnabb-bel pedig megpróbáltunk nyomatni egy Shockey-t, mivel a sérült TE-t úgyse fogja senki, aztán az 5 hookból majd jól TD lesz, hát nem 😊
a névtáblás ötletet támogatnám, kicsit zavaró volt, egyik pillanatban még mindenki fórumnéven ment, utána meg keresztnéven, ez így nem járja

yookernek meg ezt küldeném  www.youtube.com/watch?v=6J_dT2P61AA

több mint 11 éve
-4th down offensive fumble recovery TD-re, már egy lateral és egy fwd pass után (booth review után dead ball)Igor
Pedig de ügyesen csinálta az a srác 😕
Wyatt
a 4. és kurvasoknál is nagyon szépen jöttem ki a zárásotokból, utána én voltam a legjobban meglepődve, hogy annyi helyem volt. sajnos Höri pont hátul maradt, így meg kellett próbálni az ugrást, de biztosra akartam menni az oldalvonallal, hogy sikerült kilépni éppenhogy. pedig direkt figyeltem, hogy átnyújtsam 😀

amúgy nekem is most esett le, hogy te voltál a zöldnadrágos úriember, faszér' nem mutatkozol be 😀
több mint 11 éve
-4th down offensive fumble recovery TD-re, már egy lateral és egy fwd pass után (booth review után dead ball)Igor
Pedig de ügyesen csinálta az a srác 😕

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Csak egy félidőt voltam, de volt itt minden, kb 150 yard penalty.. úgy hogy próbáltam visszafogni magam, egy holdingot se, meg talán csak 1 intentional groundingot dobtam..

Az abszolút csúcs az egy playen belüli illegal motion, false start, offside, de itt az a hírös drive is, kb. ez volt:

1st&10: fehérek offside
1st&5: feketék false start
1st&10: feketék catch by ineligible receiver
1st&15 fehérek offside
1st&10 itt nem tom mi volt.. egy play kimaradt, már nem rémlik... de az is valami 5 yardos bünti lehetett, és ez után jött még egy catch by ineligible receiver (ahol a covered up RG/RT Eaglesmcnabbnek (3 falember) sikerült bekiabálni a play előtt, hogy ő eligible receiver... ezzel leginkább saját QB-jét zavarta meg), és azzal sikerült visszamenni 1st&20-ig.

Minimum 2 offside, 1 false start, és 2 inelible receiver catch volt ott kb. 6-7 playen belül..

Néhány play még a 2. és 3. harmadból:
-4th down offensive fumble recovery TD-re, már egy lateral és egy fwd pass után (booth review után dead ball)
- kick out of bounds
- önfumble by RB: mindenki megállt, mert aszitte hogy vége a playnek, ő meg lerakta a labdát a földre 😀 végül maradt egy 8 yardos futás (engem lepett meg a legjobban, ahhoz képest, hogy akkor tolongások voltak néha.. itt meg senki sem ment oda ütközni.. mondjuk a tény, hogy Ork volt a futó, lehet közrejátszott)
- "hut" bekiabálása a defense részéről
- volt egy 4th&goal QB scramble kb. 20 yardról, a végén vetődéssel, amit sajnos nem adhattam meg, mert fehér QB kilépett a kb. 1.5 yardos vonalon - így turnover on downs
-és a klasszikus, naked nosetackle (2 play erejéig) by Fake

Ezenkívül a szokásos RZ-pickek és power futások serege jellemezte a meccset.
Igazából a neutral zone infraction/offside/false start kérdéskörnél minden playben, mindkét oldal állandóan reklamált, meg persze holdingot is.. de szerintem a replacement refek szintjét lehoztam, gamewinning touchdownceptiont nem ítéltem.

Máskor jöjjenek többen, somos vagy csibe pl. nagyon hiányzott a feketék falából mondjuk.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Asszondja
SPIN MOVE! 😀
Az mondjuk priceless volt, amikor egymás után offside, false start, false start, offside centerpassz kombinációval próbálkoztunk 😀
Bár lehet, hogy az illegal motion, false start, offside (utóbbi kettő az összesen 16 emberből nagyjából 7-8-nál) erősebb volt egy játék alattWyatt
lol te melyikvota ? 😀 aki a tesommal allt be rovidgatyaban ? volt par ember akinek kurvara nem vagtam a nevet, legkozelebb mindenki szepen hoz nevtablat. spinmove oriasi volt, de kornel is felnott a batyjahoz, ahogy dobomozdulat kozben instrualta az elkapokat. FORDULJ MAR MEG FASZOM ! remek futball volt, ork-cat-en dl felnott a pc-gabtsi-en fronthoz, foleg az 1/1 kivalasa utan. tesom a 3. playeben felszakadt szaja utan kibaszott lambertte lenyegulve vonaltol vonalig jatszott es zuzzantotta szejjel az ellenseget, kedvenc playemben o felsotesten szabta meg kornelt, mig en a torzsenel fogva rantottam le az ellen qbjat. kurvara baszo vedelmunk volt, kicsit jo erzes volt latni h az ellenfelnel kb a csapat fele rokkant lett, annyira badass a D. remelem senkinek nem lesz a szokasoson kivul barmi baja es a kemeny jatekon kivul szvsz nem volt felesleges durvasag, remelem ti is igy gondoljatok (hori a fulesert bocs, labdara akartam menni, csak igy sikerult :S). remek delutan volt, egy finom 16 pontos comeback gyozelemmel sulyositva, koszi mindenkinek.MMMS
Jaja, akkor ezek szerint ő volt a tesód 😀 Mondjuk a nevekkel én is eléggé hadilábon állok, Hörit, Eaglesmcnabbet, Shawnkát, Orkot meg téged tudlak biztosra nickről és arcról is beazonosítani
Az hagyján, de a FORDULJ MÁR MEG, PASSZOLOK! az mi durva : d

több mint 11 éve
Asszondja
SPIN MOVE! 😀
Az mondjuk priceless volt, amikor egymás után offside, false start, false start, offside centerpassz kombinációval próbálkoztunk 😀
Bár lehet, hogy az illegal motion, false start, offside (utóbbi kettő az összesen 16 emberből nagyjából 7-8-nál) erősebb volt egy játék alattWyatt
lol te melyikvota ? 😀 aki a tesommal allt be rovidgatyaban ? volt par ember akinek kurvara nem vagtam a nevet, legkozelebb mindenki szepen hoz nevtablat. spinmove oriasi volt, de kornel is felnott a batyjahoz, ahogy dobomozdulat kozben instrualta az elkapokat. FORDULJ MAR MEG FASZOM ! remek futball volt, ork-cat-en dl felnott a pc-gabtsi-en fronthoz, foleg az 1/1 kivalasa utan. tesom a 3. playeben felszakadt szaja utan kibaszott lambertte lenyegulve vonaltol vonalig jatszott es zuzzantotta szejjel az ellenseget, kedvenc playemben o felsotesten szabta meg kornelt, mig en a torzsenel fogva rantottam le az ellen qbjat. kurvara baszo vedelmunk volt, kicsit jo erzes volt latni h az ellenfelnel kb a csapat fele rokkant lett, annyira badass a D. remelem senkinek nem lesz a szokasoson kivul barmi baja es a kemeny jatekon kivul szvsz nem volt felesleges durvasag, remelem ti is igy gondoljatok (hori a fulesert bocs, labdara akartam menni, csak igy sikerult :S). remek delutan volt, egy finom 16 pontos comeback gyozelemmel sulyositva, koszi mindenkinek.

több mint 11 éve
Asszondja
SPIN MOVE! 😀
Bár lehet, hogy az illegal motion, false start, offside (utóbbi kettő az összesen 16 emberből nagyjából 7-8-nál) erősebb volt egy játék alatt

több mint 11 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Igor Pereira nagyon jó bíró volt legalábbis az alapján, hogy mindkét csapat szidta
több mint 11 éve
Ez jó volt.

Fehérek - Feketék 42-30

Köszi mindenkinek, aki jött, a sérülteknek jobbulást!
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Budapest Hurricanes' Sandor Joo is active for today's friendly game, he's expected to start at any position, because he's a total badass, as Adam Schefter reports. Rumor has it, he will also bring some homemade isotonic fruit syrup, known as 'palinka', but the use of this drink is yet to be determined.

soundtrack a hideg ellen:

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
srácok most ve bagyok braaszva de holnaőra jó lesz e érzem én.brk
stephen garciának se jelentett gondot.

mi a megálló neve ahol lerak a 26?
Höri
szállodák

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
srácok most ve bagyok braaszva de holnaőra jó lesz e érzem én.brk
stephen garciának se jelentett gondot.