Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Május 4-5? és akkor minden ki tud előre tervezniFarkyHa azon a hétvégén lesz, én is megyek szívesen. Kell érettségi előtt egy kis testmozgás 😊
több mint 11 éve
catattack
3 520
Akkor kitűzzük nagyjából a lehetséges időpontokat?Nekem a jövő 7en nagyjából nyilatkozni kell a melóhelyen, hogy mikor nem vagyok munkaképes...
több mint 11 éve
catattack
3 520
A szombat még belefér....de vasárnap: NOOOORBI! NOOOORBI!!!!Foci > WTCC 😀FarkyMájus 4-5? és akkor minden ki tud előre tervezniFarkyWTCCshawnka
több mint 11 éve
rendben, addigra kigyúrom magam 😀na akkor jövő szombatot tűzzük ki célul... és most már vegyük is komolyan... már nagyon hiányzik a foci 😀SeaSzilaHawkelég szűk ez az egy hét. én továbbra is április végét tűzném ki célul, a draft utáni hétvégét.shawnka
csak akkor légyszi tegyétek meg a szükséges lépéseket és akkor mindenki úgy tud tervezni... hálám jeléül nem írok tovább semmit 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
Foci > WTCC 😀Május 4-5? és akkor minden ki tud előre tervezniFarkyWTCCshawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Május 4-5? és akkor minden ki tud előre tervezniFarkyWTCC
több mint 11 éve
Május 4-5? és akkor minden ki tud előre tervezni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
na akkor jövő szombatot tűzzük ki célul... és most már vegyük is komolyan... már nagyon hiányzik a foci 😀SeaSzilaHawkelég szűk ez az egy hét. én továbbra is április végét tűzném ki célul, a draft utáni hétvégét.
több mint 11 éve
na akkor jövő szombatot tűzzük ki célul... és most már vegyük is komolyan... már nagyon hiányzik a foci 😀
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
.brk
1 890
nekem jövő hét nem jó 😕
több mint 11 éve
ne aggódj!biztos lesz kit lezúznod... 😊Jövő hétvége esetleg nem lenne jobb?IgorAz nekem is fasza lenne! Csak ne buziskodjuk el!
Mondhatnám, a megjelenés KÖTELEZŐ!catattack
nekem jövő hét vidéki eltáv miatt biztos nem jó, később szóba jöhet...
több mint 11 éve
teged orvos latott mar a legutobbi ota ?MMMSnem de működnek a végtagok! nekem 8 mikor lesz jó a jövőhét is csak akkor döntsük el hogy lesz-e valami, és hogy mikor!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nem tudom már hányadjára, de légyszi csináljatok egy facebook eseményt, h lássuk, h mennyien leszünk... köszönöm
több mint 11 éve
Elwolf
5
Nekem pont ez a hétvége lenne jó mert, jövő hétvégén mindkét nap meccsem lesz.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jövő hétvége esetleg nem lenne jobb?IgorAz nekem is fasza lenne! Csak ne buziskodjuk el!
Mondhatnám, a megjelenés KÖTELEZŐ!
több mint 11 éve
Jövő hétvége esetleg nem lenne jobb?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
teged orvos latott mar a legutobbi ota ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
na most akkor lesz vmi?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Má' látom, hogy ebből nem lesz semmi!Az időpont jó lenne nekem, de nem érzem a közösség erejét! 😀
Ha csak 6-an lennénk nem utazok 100 km-t!
több mint 11 éve
de fb eseményt azért vki csináljon már, hogy lássuk hányan lennénk...
több mint 11 éve
ez a hétvége most nekem se adja.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Vasárnap még lenne is esély rá, hogy lenézzek, szombaton semmi(na nem mintha én bármit számítanék, nem azért mondtam 😛)
több mint 11 éve
mna, facebook eseményt is csináljatok he 😀
több mint 11 éve
nyilván nem nekünk, hanem a meccsrendezéshez, hogy Tibinek lesz-e vagy semaz időjárás nem számít buznyákok.brkHa Tibinek nem lesz meccse megyünk ketten, ha lesz, akkor csak én de mindenképp megyek!eaglesmcnabbha az időjárás is úgy akarja 😀JSanyo
több mint 11 éve
Minden idő, Football idő!