NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Fórum foci

23 feliratkozó

több mint 11 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
az még egy hónap 😮
de amúgy persze hogy igen
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
felvetek egy olyat, hogy február 16/17. mit szóltok hozzá?shawnka
én benne vagyok 😀SeaSzilaHawk
alap hogy megyünk!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
probable volnak

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
momentán jónak tűnik

több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
én benne vagyok 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
felvetek egy olyat, hogy február 16/17. mit szóltok hozzá?
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Sanyo fogja megölni a futójátékot 😀 meg a QB-t 😀eaglesmcnabb
Duplázzuk és nincs gond... 😀catattack
majd az egyik csapatban OL leszek, a másikban meg DL 😊

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Duplázzuk és nincs gond... 😀catattack
herremanst értelmetlen duplázni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack 3 520
Duplázzuk és nincs gond... 😀
több mint 11 éve
A játékot is megöljük? :\catattack
Sanyo fogja megölni a futójátékot 😀 meg a QB-t 😀

több mint 11 éve
catattack 3 520
A játékot is megöljük? :\
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
legközelebbire jövök én is, hozom a szabálykönyvet nyomtatva

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Nem. Tihamér ott is baszhatja.

(o) when a fumble is recovered or caught by a teammate of the fumbling player, and the fumble occurs on a play that is subject to the “two-minute” or “fourth-down” fumble provisions. tomi-tomi
Valóban, igazad van, azóta én is utánakerestem. Köszi a választ 😊
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem. Tihamér ott is baszhatja.

(o) when a fumble is recovered or caught by a teammate of the fumbling player, and the fumble occurs on a play that is subject to the “two-minute” or “fourth-down” fumble provisions.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Fekete csapat!

Szabályismertető rovat jön 😛 ma jutott eszembe:

Labdát halottá nyilvánítják
4. 1. 3. SZAKASZ:
j.: Amikor, negyedik kísérlet során, még a labdabirtoklás cseréje előtt, az A-csapat
„fumble” során elvesztett labdáját más szerzi vissza, mint a labdavivő (aki elvesztette).
Tehát nincs olyan hogy Ödön fumble-t csinál negyedikre, majd Tihamér ráfekszik first downért. Hiába mondtam, senki se hitte el 😛

www.mafsz.org/mafsz/media/2/20070302-jatekszab2007.pdfHöri
de ez csak a college-szabályok szerint van így, ugye? szóval úgy értem, NFL-ben csinálhat Tihamér 1st down-t Ödön fumble-ja után, nem?
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Fekete csapat!

4. 1. 3. SZAKASZ:
j.: Amikor, negyedik kísérlet során, még a labdabirtoklás cseréje előtt, az A-csapat
„fumble” során elvesztett labdáját más szerzi vissza, mint a labdavivő (aki elvesztette).
Tehát nincs olyan hogy Ödön fumble-t csinál negyedikre, majd Tihamér ráfekszik first downért. Hiába mondtam, senki se hitte el 😛

ez sem segített rajtuk... 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Legközelebb hívjátok meg Faragóricsit is, ő majd mindig elmondja az alapokat 😀pc_x
Én majd itthonról küldök sms-t meg mailt is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
pc_x 943 — Red Fist
Fekete csapat!

4. 1. 3. SZAKASZ:

edesjoistenem, miota neztek focsit ? 😀
az lesz a csoda, hogy a downokat meg a 10 yardot nem kell elmagyarazni eztan 😂MMMS
Legközelebb hívjátok meg Faragóricsit is, ő majd mindig elmondja az alapokat 😀

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Fekete csapat!

4. 1. 3. SZAKASZ:

edesjoistenem, miota neztek focsit ? 😀
az lesz a csoda, hogy a downokat meg a 10 yardot nem kell elmagyarazni eztan 😂

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fekete csapat!

4. 1. 3. SZAKASZ:

www.mafsz.org/mafsz/media/2/20070302-jatekszab2007.pdf

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
A következő ilyesmit február felé kéne tervezni. Addigra jó esetben mindenki végez már a vizsgákkal, és kellően messzi időpont, hogy mindenki felépüljön a sérüléseiből 😀shawnka
támogatom 😊 mondjuk február 19.-től legalább egy héttel előbb/később legyen, mert akkor konstans részeg leszek 😀Dexxter Tailor
akkor még lehetséges egy fasza snowbowl 😀

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A következő ilyesmit február felé kéne tervezni. Addigra jó esetben mindenki végez már a vizsgákkal, és kellően messzi időpont, hogy mindenki felépüljön a sérüléseiből 😀shawnka
támogatom 😊 mondjuk február 19.-től legalább egy héttel előbb/később legyen, mert akkor konstans részeg leszek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
A következő ilyesmit február felé kéne tervezni. Addigra jó esetben mindenki végez már a vizsgákkal, és kellően messzi időpont, hogy mindenki felépüljön a sérüléseiből 😀
több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
összevetettem teljesítményem, elkaptam legalább 80 yardot (pálya maga volt 50 yard) + ugye 2 TD. volt egy fumbleöm, de azt kompenzáltam egy fumble recoveryvel. ezen kívül természetesen számtalan clutch moment + tackle, illetve eaglesmcnabb utolsó TD-ét leszámítva (ahol már sérülten játszottam) szerintem nem is engedtem elkapást. hát igen, brk island.brk
Na neee... pályán se voltál... meg milyen sérülés? 😀SeaSzilaHawk
szerintem arra a big hitre gondol, amit a safety királyunk osztott ki neki 😀 dehát az kellett különben TD 😀
eaglesmcnabb
ja tényleg, akkor vonaglott annyira a pályán 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
catattack 3 520
szerintem arra a big hitre gondol, amit a safety királyunk osztott ki neki 😀 dehát az kellett különben TD 😀
eaglesmcnabb
Big hit az volt bőven...:o