NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
alap hogy megyünk!felvetek egy olyat, hogy február 16/17. mit szóltok hozzá?shawnkaén benne vagyok 😀SeaSzilaHawk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
probable volnak
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
felvetek egy olyat, hogy február 16/17. mit szóltok hozzá?shawnkamomentán jónak tűnik
több mint 11 éve
felvetek egy olyat, hogy február 16/17. mit szóltok hozzá?shawnkaén benne vagyok 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
felvetek egy olyat, hogy február 16/17. mit szóltok hozzá?
több mint 11 éve
majd az egyik csapatban OL leszek, a másikban meg DL 😊Sanyo fogja megölni a futójátékot 😀 meg a QB-t 😀eaglesmcnabbDuplázzuk és nincs gond... 😀catattack
több mint 11 éve
herremanst értelmetlen duplázni 😀Sanyo fogja megölni a futójátékot 😀 meg a QB-t 😀eaglesmcnabbDuplázzuk és nincs gond... 😀catattack
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Sanyo fogja megölni a futójátékot 😀 meg a QB-t 😀eaglesmcnabbDuplázzuk és nincs gond... 😀
több mint 11 éve
A játékot is megöljük? :\catattackSanyo fogja megölni a futójátékot 😀 meg a QB-t 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
A játékot is megöljük? :\
több mint 11 éve
Nem. Tihamér ott is baszhatja.Valóban, igazad van, azóta én is utánakerestem. Köszi a választ 😊
(o) when a fumble is recovered or caught by a teammate of the fumbling player, and the fumble occurs on a play that is subject to the “two-minute” or “fourth-down” fumble provisions. tomi-tomi
több mint 11 éve
Nem. Tihamér ott is baszhatja.(o) when a fumble is recovered or caught by a teammate of the fumbling player, and the fumble occurs on a play that is subject to the “two-minute” or “fourth-down” fumble provisions.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Fekete csapat!de ez csak a college-szabályok szerint van így, ugye? szóval úgy értem, NFL-ben csinálhat Tihamér 1st down-t Ödön fumble-ja után, nem?
Szabályismertető rovat jön 😛 ma jutott eszembe:
Labdát halottá nyilvánítjákTehát nincs olyan hogy Ödön fumble-t csinál negyedikre, majd Tihamér ráfekszik first downért. Hiába mondtam, senki se hitte el 😛
4. 1. 3. SZAKASZ:
j.: Amikor, negyedik kísérlet során, még a labdabirtoklás cseréje előtt, az A-csapat
„fumble” során elvesztett labdáját más szerzi vissza, mint a labdavivő (aki elvesztette).
www.mafsz.org/mafsz/media/2/20070302-jatekszab2007.pdfHöri
több mint 11 éve
Fekete csapat!ez sem segített rajtuk... 😀
Labdát halottá nyilvánítjákTehát nincs olyan hogy Ödön fumble-t csinál negyedikre, majd Tihamér ráfekszik first downért. Hiába mondtam, senki se hitte el 😛
4. 1. 3. SZAKASZ:
j.: Amikor, negyedik kísérlet során, még a labdabirtoklás cseréje előtt, az A-csapat
„fumble” során elvesztett labdáját más szerzi vissza, mint a labdavivő (aki elvesztette).
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Legközelebb hívjátok meg Faragóricsit is, ő majd mindig elmondja az alapokat 😀pc_xÉn majd itthonról küldök sms-t meg mailt is
több mint 11 éve
Legközelebb hívjátok meg Faragóricsit is, ő majd mindig elmondja az alapokat 😀Fekete csapat!edesjoistenem, miota neztek focsit ? 😀
4. 1. 3. SZAKASZ:
az lesz a csoda, hogy a downokat meg a 10 yardot nem kell elmagyarazni eztan 😂MMMS
több mint 11 éve
Fekete csapat!edesjoistenem, miota neztek focsit ? 😀
4. 1. 3. SZAKASZ:
az lesz a csoda, hogy a downokat meg a 10 yardot nem kell elmagyarazni eztan 😂
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Fekete csapat! Szabályismertető rovat jön 😛 ma jutott eszembe:
4. 1. 3. SZAKASZ:
www.mafsz.org/mafsz/media/2/20070302-jatekszab2007.pdf
több mint 11 éve
patriksteelers
560
akkor még lehetséges egy fasza snowbowl 😀A következő ilyesmit február felé kéne tervezni. Addigra jó esetben mindenki végez már a vizsgákkal, és kellően messzi időpont, hogy mindenki felépüljön a sérüléseiből 😀shawnkatámogatom 😊 mondjuk február 19.-től legalább egy héttel előbb/később legyen, mert akkor konstans részeg leszek 😀Dexxter Tailor
több mint 11 éve
A következő ilyesmit február felé kéne tervezni. Addigra jó esetben mindenki végez már a vizsgákkal, és kellően messzi időpont, hogy mindenki felépüljön a sérüléseiből 😀shawnkatámogatom 😊 mondjuk február 19.-től legalább egy héttel előbb/később legyen, mert akkor konstans részeg leszek 😀
több mint 11 éve
A következő ilyesmit február felé kéne tervezni. Addigra jó esetben mindenki végez már a vizsgákkal, és kellően messzi időpont, hogy mindenki felépüljön a sérüléseiből 😀
több mint 11 éve
ja tényleg, akkor vonaglott annyira a pályán 😀szerintem arra a big hitre gondol, amit a safety királyunk osztott ki neki 😀 dehát az kellett különben TD 😀összevetettem teljesítményem, elkaptam legalább 80 yardot (pálya maga volt 50 yard) + ugye 2 TD. volt egy fumbleöm, de azt kompenzáltam egy fumble recoveryvel. ezen kívül természetesen számtalan clutch moment + tackle, illetve eaglesmcnabb utolsó TD-ét leszámítva (ahol már sérülten játszottam) szerintem nem is engedtem elkapást. hát igen, brk island.brkNa neee... pályán se voltál... meg milyen sérülés? 😀SeaSzilaHawk
eaglesmcnabb
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
catattack
3 520
szerintem arra a big hitre gondol, amit a safety királyunk osztott ki neki 😀 dehát az kellett különben TD 😀Big hit az volt bőven...:o
eaglesmcnabb