NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
-Hogy szoktatok playeket hívni? 😊farkaspeticsak bemondjuk, hogy "mariota" "klein" "pat white" "thigpen" és mindenki tudja mi a stájsz
több mint 11 éve
basszus tök szégyenlem magam, hogy gyalog 15 percre lakom ti meg vidékről mentek el 😕 de már én is vidéken leszek addigra. (jó messze) jó focizást!!!
több mint 11 éve
Jaa, és még egy dolog: kb. meddig játszunk?farkaspetinapnyugtáig! 😀
na az már fasza lenne ha 7v7-en meglennénk minimum!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jaa, és még egy dolog: kb. meddig játszunk?farkaspetiUzsonnára hazaérsz!
több mint 11 éve
egyetlen busszal tudsz csak odamenni így nem lesz nehéz dolgod 😀Köszi. A Nyugati tér viszont elég nagy- hogy foglak megtalálni/megismerni titeket? 😀farkaspetiAkkor így az "előestén" néhány fontos infó:- 11:30, Nyugati tér
-Mikor, hol van a találkozó?
-Kell-e labda, vagy van elég?
-Hogy szoktatok playeket hívni? 😊 Mert ha a QB találja ki, mint egy valóságos meccsszituációban, akkor készülök valamennyire, ha pedig az egész offense közösen, akkor nem 😊 farkaspeti
- Hozzál, persze, sosem árt a sok.
- Szerintem ez csapatfüggő, de általában a QB mondja be. Persze, ha bármelyik csapattárs akarja, akkor sincsen világégés.shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Oké, majd valahogy csak összefutunkKöszi. A Nyugati tér viszont elég nagy- hogy foglak megtalálni/megismerni titeket? 😀farkaspetiNe gondolj semmi extrára... csak egy slampos társaság...catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Köszi. A Nyugati tér viszont elég nagy- hogy foglak megtalálni/megismerni titeket? 😀farkaspetiNe gondolj semmi extrára... csak egy slampos társaság...
több mint 11 éve
Elhaladsz a buszmegállók fele, és... hát nem lesz nehéz dolgod 😀Köszi. A Nyugati tér viszont elég nagy- hogy foglak megtalálni/megismerni titeket? 😀farkaspetiAkkor így az "előestén" néhány fontos infó:- 11:30, Nyugati tér
-Hogy szoktatok playeket hívni? 😊 Mert ha a QB találja ki, mint egy valóságos meccsszituációban, akkor készülök valamennyire, ha pedig az egész offense közösen, akkor nem 😊 farkaspeti
- Szerintem ez csapatfüggő, de általában a QB mondja be. Persze, ha bármelyik csapattárs akarja, akkor sincsen világégés.shawnka
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Köszi. A Nyugati tér viszont elég nagy- hogy foglak megtalálni/megismerni titeket? 😀Akkor így az "előestén" néhány fontos infó:- 11:30, Nyugati tér
több mint 11 éve
Akkor így az "előestén" néhány fontos infó:- 11:30, Nyugati tér
- Szerintem ez csapatfüggő, de általában a QB mondja be. Persze, ha bármelyik csapattárs akarja, akkor sincsen világégés.
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Akkor így az "előestén" néhány fontos infó:-Mikor, hol van a találkozó?
-Hogy szoktatok playeket hívni? 😊 Mert ha a QB találja ki, mint egy valóságos meccsszituációban, akkor készülök valamennyire, ha pedig az egész offense közösen, akkor nem 😊
több mint 11 éve
De azért annyira nem gáz a "pálya"?catattackannyira, hogy lesz mire fogja az ellen hogy megint kikapnak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
De azért annyira nem gáz a "pálya"?
több mint 11 éve
.brk
1 890
ezt szomorúan hallom, mondjuk tesód attól még jöhetújabb dumb kérdés, QB hány van? Mert a tesóm kb csak annak használható, mobilitása Pennington rosszabb napjait idézi.Hörilol. azt hogy ? tortent vmi szegennyel ?
btw bocs de en kb 99% h nem megyek. cida mert tesom is jott vna velem, aki regebben rendszeres resztvevo volt. MMMS
több mint 11 éve
hát ha a playek 99%-ban nem LT-t vagy RT-t toltam volna ki tudtam volna bontakozni más posztokon is!én úgy döntöttem kipróbálom magam powerback szerepkörben, múltkor nem tudtam kibontakozni! eaglesmcnabbtehetunk mi arrol h nyomorek vagy ?MMMS
több mint 11 éve
ahhoz túlméretezett vagyok, túl magas! 😀én úgy döntöttem kipróbálom magam powerback szerepkörben, múltkor nem tudtam kibontakozni! eaglesmcnabbnem is tudom, szerintem a NT testhezállóbb lenne csabi .brk
több mint 11 éve
én úgy döntöttem kipróbálom magam powerback szerepkörben, múltkor nem tudtam kibontakozni! eaglesmcnabbtehetunk mi arrol h nyomorek vagy ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
újabb dumb kérdés, QB hány van? Mert a tesóm kb csak annak használható, mobilitása Pennington rosszabb napjait idézi.Hörilol. azt hogy ? tortent vmi szegennyel ?
btw bocs de en kb 99% h nem megyek. cida mert tesom is jott vna velem, aki regebben rendszeres resztvevo volt.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
.brk
1 890
én úgy döntöttem kipróbálom magam powerback szerepkörben, múltkor nem tudtam kibontakozni! eaglesmcnabbnem is tudom, szerintem a NT testhezállóbb lenne csabi
több mint 11 éve
én úgy döntöttem kipróbálom magam powerback szerepkörben, múltkor nem tudtam kibontakozni! eaglesmcnabbó jajj...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
én úgy döntöttem kipróbálom magam powerback szerepkörben, múltkor nem tudtam kibontakozni!
több mint 11 éve
catattack
3 520
fehér és fekete pólót persze hozzon mindenki magával!.brkMeg fűtőanyagot a reaktorba!!
több mint 11 éve
.brk
1 890
fehér és fekete pólót persze hozzon mindenki magával!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nem lesz piszkos? 😛nem új, de természetesen abba, viszek egy kis színt a játékba 😛Farkyha kell beállok én is, csak nem akarok alázni 😀FarkyAz új cipőben jössz? 😂catattack