NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Mennyit akarsz feltenni?Nálam lehet fogadni.fogadnek arra, hogy te sem mesz, meg en sem. hogye adod az odds-szat ? MMMS
Livebet is lehet, azonnal, készpénzben fizetek a nyerteseknek. 😊
De amint összejátszás gyanúja merül fel, minden fogadást törlök, a téteket további intézkedésig megtartom.Sobri Jóska
Gondold át, könnyű pénz lenne. Csak le kell hajolnom érte. 😉
több mint 11 éve
Nálam lehet fogadni.fogadnek arra, hogy te sem mesz, meg en sem. hogye adod az odds-szat ?
De amint összejátszás gyanúja merül fel, minden fogadást törlök, a téteket további intézkedésig megtartom.Sobri Jóska
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Nálam lehet fogadni.labdát is viszek.labda, cheerleaderek???bóját tud valaki hozni? Fake?Farkynálam vannak. viszem is őket.shawnka
Farky
Sobri helyzete ismeretlen számomra.shawnka
De amint összejátszás gyanúja merül fel, minden fogadást törlök, a téteket további intézkedésig megtartom.
több mint 11 éve
labdát is viszek.labda, cheerleaderek???bóját tud valaki hozni? Fake?Farkynálam vannak. viszem is őket.shawnka
Farky
Sobri helyzete ismeretlen számomra.
több mint 11 éve
labda, cheerleaderek???bóját tud valaki hozni? Fake?Farkynálam vannak. viszem is őket.shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
bóját tud valaki hozni? Fake?Farkynálam vannak. viszem is őket.
több mint 11 éve
bóját tud valaki hozni? Fake?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Amennyiben megyek, gép nálam is lesz. GRAFIfényképező ügyben én mégsem tudok segíteni, most ment szét, de akkor nincs gond
több mint 11 éve
Amennyiben megyek, gép nálam is lesz.
több mint 11 éve
farkaspeti
763
MegbeszéltükPetikém!köszi 😊 remélem leszünk legalább ennyienfarkaspetiSziasztok korábbi ütközetekről nincsenek fent képek valahol?farkaspetibowl.hu/forum/kozosseg/forum_foci/657067
ennyi, de ennél azért pörgősebb kicsit 😀.brk
Hozzál gépet, és majd csinálunk action képeket! Okés? catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Petikém!köszi 😊 remélem leszünk legalább ennyienfarkaspetiSziasztok korábbi ütközetekről nincsenek fent képek valahol?farkaspetibowl.hu/forum/kozosseg/forum_foci/657067
Hozzál gépet, és majd csinálunk action képeket! Okés?
több mint 11 éve
farkaspeti
763
köszi 😊 remélem leszünk legalább ennyienSziasztok korábbi ütközetekről nincsenek fent képek valahol?farkaspetibowl.hu/forum/kozosseg/forum_foci/657067
több mint 11 éve
catattack
3 520
megígérem, hogy direkt elejtem majd az összes felém jövő td passzt 😀Dexxter TailorIgen Dexter...
Neked majd keresünk egy posztot, ahol a csapattársaid segítségére lehetsz!
több mint 11 éve
megígérem, hogy direkt elejtem majd az összes felém jövő td passzt 😀
több mint 11 éve
én vállalok egy interceptiont. hogy dobva, vagy elkapva azt majd én tudom..brksajnos azt már mi is tudjuk 😕 főleg ha ellenem leszel 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
.brk
1 890
én vállalok egy interceptiont. hogy dobva, vagy elkapva azt majd én tudom.
több mint 11 éve
Szeretném magam Q-ra upgradelni.. és ha leszek, akkor vállalok egy (deep) passzkísérletet síkesztyűben.De amúgy tényleg érdemes jönni, mert elég jó hangulat szokott uralkodni 😊shawnkatényleg jó a hangulat, .brk folyamat baszogat, te meg adod alá a lovat 😀
szerk.: ha már mindenki bevállal valamit: az első kezdőrúgást meztélább vállalom!!!eaglesmcnabb
A standard passzaimnál rosszabb úgyse lehet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
catattack
3 520
Főleg a piázos rész pörög! 😛Sziasztok korábbi ütközetekről nincsenek fent képek valahol?farkaspetibowl.hu/forum/kozosseg/forum_foci/657067
több mint 11 éve
.brk
1 890
Sziasztok korábbi ütközetekről nincsenek fent képek valahol?farkaspeti
ennyi, de ennél azért pörgősebb kicsit 😀
több mint 11 éve
.brk
1 890
naaaaaaa 😀De amúgy tényleg érdemes jönni, mert elég jó hangulat szokott uralkodni 😊shawnkatényleg jó a hangulat, .brk folyamat baszogat, te meg adod alá a lovat 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
De amúgy tényleg érdemes jönni, mert elég jó hangulat szokott uralkodni 😊shawnkatényleg jó a hangulat, .brk folyamat baszogat, te meg adod alá a lovat 😀
szerk.: ha már mindenki bevállal valamit: az első kezdőrúgást meztélább vállalom!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
egyébként csak szeretnéd ezt a csukát hordani 😛Nem rossz! Asszem a Hervisbe láttam ilyet... 10 körül van?
| www.predatorabsoladolz.com/images/ctr360iii/Cheap-Adidas-F50-AdiZero-MiCoach-FG-Blue-Red-White.jpg | Farky
De én ilyen szart nem hordok!
Papa! A csuka itt kezdődik! 😀
| t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhVVuabmRyBBHgnEt1R53iyz5o-lvqev6ew2qc7suEsMH0RibZuOzs6sJ7 |
több mint 11 éve
egyébként csak szeretnéd ezt a csukát hordani 😛Milyen veszélyt? Én fogom hordani a csukád? 😛catattackmuszáj, h a kisebb QB vision-nal rendelkező irányítók is észleljék a "veszélyt" 😀Farkyaz én stoplisom meg mindenki észre fogja venni, ha van hó ha nincs 😀FarkyVagánykodsz?catattack
| www.predatorabsoladolz.com/images/ctr360iii/Cheap-Adidas-F50-AdiZero-MiCoach-FG-Blue-Red-White.jpg |
több mint 11 éve
hozok sört 😀ehez a fórum focihoz is volt/lesz draft? 😀szampi#33minél többet teszel a közösbe, annál magasabban kelsz el.shawnka