Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
kurvajó a fejléc 😊.brkha nem szólsz észre sem veszem, de tényleg fasza 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
.brk
1 890
kurvajó a fejléc 😊
több mint 11 éve
nem leszek bíró 😛Nagy bátran be maybe-ztem az eventet, de ha megyek is csak szurkolni. a térdem tropa és egyébként is fake ellen nem tudok elszakadni. Soldi nem jön? 😂Fucunemgáz, bírók mindig kellenek 😛
JJ úgyse lesz elérhető.shawnka
több mint 11 éve
de ide a honlapra is csinálj egy rövid hírt, akár ugyanezzel a szöveggel, mint a fb event, hátha lesz aki innen kap rá.brkkész, remélem a holnapi meccsdömping alatt rárepülnek páran 😀
több mint 11 éve
.brk
1 890
de ide a honlapra is csinálj egy rövid hírt, akár ugyanezzel a szöveggel, mint a fb event, hátha lesz aki innen kap rá
több mint 11 éve
Nagy bátran be maybe-ztem az eventet, de ha megyek is csak szurkolni. a térdem tropa és egyébként is fake ellen nem tudok elszakadni. Soldi nem jön? 😂Fucunemgáz, bírók mindig kellenek 😛
JJ úgyse lesz elérhető.
több mint 11 éve
Nyomtam én is egy talánt. Fucuval majd egyeztetünk a hogyanról.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Ki kellene majd tenni a főoldalra, mint múltkor. Az okos dolog volt!ha meg az azelottibol akkor 4en. MMMSlegalább egy 10-15 embert jó lenne összehozniFarkya a múltkoriból indulunk ki kurvasokan leszünk megint eaglesmcnabb
több mint 11 éve
ha meg az azelottibol akkor 4en.legalább egy 10-15 embert jó lenne összehozniFarkya a múltkoriból indulunk ki kurvasokan leszünk megint eaglesmcnabb
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
legalább egy 10-15 embert jó lenne összehozniFarkya a múltkoriból indulunk ki kurvasokan leszünk megint
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nagy bátran be maybe-ztem az eventet, de ha megyek is csak szurkolni. a térdem tropa és egyébként is fake ellen nem tudok elszakadni. Soldi nem jön? 😂
több mint 11 éve
legalább egy 10-15 embert jó lenne összehozni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
catattack
3 520
Az is lehet, hogy rákapsz az ízére... 😛Farky mester lesz a qb, ottvan az idezetben. Remelem nem lesz tul nagy ho.MMMS1 playig muszáj vállalnom a többi majd kiderül 😀Farky
több mint 11 éve
1 playig muszáj vállalnom a többi majd kiderül 😀Farky mester lesz a qb, ottvan az idezetben. Remelem nem lesz tul nagy ho.MMMSmeglenne a Center-QB páros. főleg hogy Fake alsógatyában tolja majd 😀eaglesmcnabblehetsz bíró, adok zászlót is.shawnkaVagy azonos csapatban... 😀catattack
több mint 11 éve
Farky mester lesz a qb, ottvan az idezetben. Remelem nem lesz tul nagy ho.meglenne a Center-QB páros. főleg hogy Fake alsógatyában tolja majd 😀eaglesmcnabblehetsz bíró, adok zászlót is.shawnkaVagy azonos csapatban... 😀catattack
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Túl kockázatos az én koromban, testemmel, habitusommal, túl nagy a kontraszt a mitakarok, a mittudok és a mitszabad között, de köszi a meghívást mindenképpen.Sobri JóskaNyuszivagyMekkoj?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Túl kockázatos az én koromban, testemmel, habitusommal, túl nagy a kontraszt a mitakarok, a mittudok és a mitszabad között, de köszi a meghívást mindenképpen.
több mint 11 éve
meglenne a Center-QB páros. főleg hogy Fake alsógatyában tolja majd 😀lehetsz bíró, adok zászlót is.shawnkaVagy azonos csapatban... 😀catattack
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
lehetsz bíró, adok zászlót is.faszomat bazdmeg, latom h jozsef irt ide, mar eppFocizok én veled szívesen ha megígéred, hogy nem tapizol.
lefosnam a bokamat a gyonyortol, h egyutt futballozhatok
a vi. keruleti jonathan ogdennel 😮 erre mar megint csak
haszontalan szajkoptatast olvashattam. a bus gecibe 😕MMMS
Semmi contact, és akkor már ott is vagyok.
Sobri Jóska
több mint 11 éve
faszomat bazdmeg, latom h jozsef irt ide, mar eppFocizok én veled szívesen ha megígéred, hogy nem tapizol.
lefosnam a bokamat a gyonyortol, h egyutt futballozhatok
haszontalan szajkoptatast olvashattam. a bus gecibe 😕MMMS
Semmi contact, és akkor már ott is vagyok.
több mint 11 éve
faszomat bazdmeg, latom h jozsef irt ide, mar epplefosnam a bokamat a gyonyortol, h egyutt futballozhatok
haszontalan szajkoptatast olvashattam. a bus gecibe 😕
több mint 11 éve
látom 3. Cecilt is sikerült elhívni, már csak Sobrinak kéne szólni hogy Xavier Rambonak írjon agy levelet 😀eaglesmcnabbPont a napokban írtam neki, hogy mi van vele, mivel foglalkozik, merre vitte az útja, de nem válaszolt.
Kicsit rosszul is esett...
több mint 11 éve
meghívni ér bárkit, akit kihagytam.
több mint 11 éve
látom 3. Cecilt is sikerült elhívni, már csak Sobrinak kéne szólni hogy Xavier Rambonak írjon agy levelet 😀