NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
12 jobb lenne
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
patriksteelers
560
bezony jó ötlet. de 22-én 12-kor vagy 13-kor lesz ??facebookon nyomjatok egy event-et szerintem az a leghatásosabb!eaglesmcnabbaz sem hülyeségFarky
több mint 11 éve
facebookon nyomjatok egy event-et szerintem az a leghatásosabb!eaglesmcnabbaz sem hülyeség
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
facebookon nyomjatok egy event-et szerintem az a leghatásosabb!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ne felejtsük el azt sem amikor egy hosszabb huddle után kiderült hogy nem is mi támadunk... 😊...MMMSlegjob az volt, amikor fél óráig huddleban egyeztetünk, majd catattack direct snapet oszt neked amiből te futsz egy 4 yardot 😀.brk
több mint 11 éve
catattack
3 520
ér kirakni ugyanazt a szöveget? 😀 😀shawnkaHatásos volt, szóval igen! Csak a dátumot írd át!
több mint 11 éve
na akkor shawnka hirdesd meg az oldalon ilyen rövid hírben, meg tedd be naptárba és gyűljünkér kirakni ugyanazt a szöveget? 😀 😀
.brk
több mint 11 éve
.brk
1 890
na akkor shawnka hirdesd meg az oldalon ilyen rövid hírben, meg tedd be naptárba és gyűljünkbrk
több mint 11 éve
Én ezt most valószínűleg passzolom, egyelőre D vagyok.. úgy tűnik a legtöbb embernek ez jó lesz, de igazából ez sem egy ideális időpont szerintem.. sok vidéki már pénteken hazamenne karácsonyozni.én is vidéki vagyok hivatalosan, de 23-án vonulok haza. előbb minek? 😀
Aztán persze elég jó létszám lesz ígyis, úgyhogy hajrá Paper Dogs! 😊Igor
több mint 11 éve
Én ezt most valószínűleg passzolom, egyelőre D vagyok.. úgy tűnik a legtöbb embernek ez jó lesz, de igazából ez sem egy ideális időpont szerintem.. sok vidéki már pénteken hazamenne karácsonyozni.Aztán persze elég jó létszám lesz ígyis, úgyhogy hajrá Paper Dogs! 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
12.00viszont valami korábbi kezdéssel kéneFarky12:59?shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mondjuk éjszakából mennék, de nekem jó a 22.
több mint 11 éve
viszont valami korábbi kezdéssel kéne
több mint 11 éve
22-e nekem is jó szerintem, világvége után egy nappal tökéletes, remélem esni is fog a hó 😊
több mint 11 éve
nekem csak dec 20-21 a jó idén. max 22.brk22 az szombat. Szerintem az baráti lenne.
több mint 11 éve
.brk
1 890
nekem csak dec 20-21 a jó idén. max 22
több mint 11 éve
szóval mikor játszunk? 😀Farkysomosnak volt egy December 30. felvetése, mert asszem azon a napon volt az első legendás FF is megrendezve. ez gondolom nem volna sokaknak megfelelő időpont. én vagy Karácsony elé tenném pár nappal, vagy a két ünnep közé.
több mint 11 éve
szóval mikor játszunk? 😀
több mint 11 éve
a legjobb az volt amikor csel gyanánt én futottam. nyilván akkor omlott össze az addig teljesen jól működő OL 😀
több mint 11 éve
catattack
3 520
Vót ilyen? 😂...MMMSlegjob az volt, amikor fél óráig huddleban egyeztetünk, majd catattack direct snapet oszt neked amiből te futsz egy 4 yardot 😀.brk
több mint 11 éve
.brk
1 890
...MMMSlegjob az volt, amikor fél óráig huddleban egyeztetünk, majd catattack direct snapet oszt neked amiből te futsz egy 4 yardot 😀