Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 13 éve
na akkor fácsebukon én is benyomom határozottan az igen gombot 😊 nincs jobb, mint karácsony előtt hózáporban összetörni magam 😀23-24 asszem
Legutóbb hányan voltatok?farkaspeti
több mint 13 éve
na akkor fácsebukon én is benyomom határozottan az igen gombot 😊 nincs jobb, mint karácsony előtt hózáporban összetörni magam 😀 Legutóbb hányan voltatok?

több mint 13 éve
megkaptam a beosztást és dolgoznom kell 22-énígy sajnos ki kell hagyjam a játékot! pedig
létszám gyarapítónak kiváló lettem volna... 😊
Jó Zúzást Nektek!!!
több mint 13 éve
Esetleg a Big Bang Flash Mob. 😊Csak a dolphins cheerleaderes verzó az elfogadható (meg a Hurricanes-es :lol )Fucude még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybewww.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic.brk
www.facebook.com/events/235066309957697/?ref=ts&fref=tsFarky
több mint 13 éve
Csak a dolphins cheerleaderes verzó az elfogadható (meg a Hurricanes-es :lol )Fucugondoltam rá, de túl olcsó poén lett volna 😀
több mint 13 éve
Csak a dolphins cheerleaderes verzó az elfogadható (meg a Hurricanes-es :lol )de még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybe.brk
több mint 13 éve
a jelenlegi - ugyan gyér megbízhatóságú - előrejelzés szeriint 22-én hózápor várható 😊 ha ez nem motiváló akkor semmi
több mint 13 éve
de még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybe
több mint 13 éve
de még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybewww.facebook.com/events/235066309957697/?ref=ts&fref=ts
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
egyszerű. majd bemondjuk Goal-Line szitunál hogy herremans is eligible 😀 megszerzi pályafutása 3. TDjét 😊ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.shawnkamondjuk elmondanám, hogy az elmúlt fórumfocin nem volt td passz 😀 nem úgy drop ugye dextekhm.....brkirányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?catattack
most leszögezem hogy más is fog OL-t játszani mert a f.szom kivan hogy a legsznúkerebb embernek kellett a legdurvább DL-manusok ellen játszania szinte végig, mert más nem volt hajlandó!
ui.: Herremans futónak is kiváló csak legyen fal!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Oké, köszi a lehetőséget- ezt az általam történő szíverősítő hozatalt mondjuk szerintem gondoljuk át még egyszer 😀 Amúgy még mi előtt itt nagy parasztnak tünnék, az "irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni" mondat alatt azt értem, hogy az általam felsorolt három poszt közül 😊úgyis játszanod kell minden poszton 😀
Akkor valószínűleg összefutunk 22.-én 😊farkaspeti
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Oké, köszi a lehetőséget- ezt az általam történő szíverősítő hozatalt mondjuk szerintem gondoljuk át még egyszer 😀 Amúgy még mi előtt itt nagy parasztnak tünnék, az "irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni" mondat alatt azt értem, hogy az általam felsorolt három poszt közül 😊Akkor valószínűleg összefutunk 22.-én 😊

több mint 13 éve
És akkor eaglesnickfoles mit játsszon? Futót? 😀ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.shawnkaEgyszerű! Dextert be kell tenni a falba. 😛catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.shawnkaEgyszerű! Dextert be kell tenni a falba. 😛
több mint 13 éve
ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.mondjuk elmondanám, hogy az elmúlt fórumfocin nem volt td passz 😀 nem úgy drop ugye dextekhm.....brkirányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?catattack
több mint 13 éve
mondjuk elmondanám, hogy az elmúlt fórumfocin nem volt td passz 😀 nem úgy drop ugye dextekhm....irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
gyere nyugodtan, csak ne ijedj majd meg faketől 😀.brkŐ lesz aki alsógatyában rohangál! 😂
több mint 13 éve
catattack
3 520
irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?
több mint 13 éve
Sziasztokgyere nyugodtan, csak ne ijedj majd meg faketől 😀
Alsó korhatár van? Jó fizikum, de csak 15 életév- belefér? 😊 Ja, és az egyik Bp.-i csapat (amit most nem neveznék meg) Junior irányítója vagyok 😊
Tudok még játszani puntert és wide receivert, de irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspeti
több mint 13 éve
Sziasztok15 évesen neked kell hoznod a szíverősítőt mindenkinek 😀
Alsó korhatár van? Jó fizikum, de csak 15 életév- belefér? 😊 Ja, és az egyik Bp.-i csapat (amit most nem neveznék meg) Junior irányítója vagyok 😊
Tudok még játszani puntert és wide receivert, de irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspeti
több mint 13 éve
SziasztokAlsó korhatár van? Jó fizikum, de csak 15 életév- belefér? 😊 Ja, és az egyik Bp.-i csapat (amit most nem neveznék meg) Junior irányítója vagyok 😊
Tudok még játszani puntert és wide receivert, de irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni

több mint 13 éve
bazz 😀
több mint 13 éve
na ezen most felrohogtem 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!