NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Fórum foci
23 feliratkozó
több mint 11 éve
na akkor fácsebukon én is benyomom határozottan az igen gombot 😊 nincs jobb, mint karácsony előtt hózáporban összetörni magam 😀23-24 asszem
Legutóbb hányan voltatok?farkaspeti
több mint 11 éve
farkaspeti
763
na akkor fácsebukon én is benyomom határozottan az igen gombot 😊 nincs jobb, mint karácsony előtt hózáporban összetörni magam 😀 Legutóbb hányan voltatok?
több mint 11 éve
megkaptam a beosztást és dolgoznom kell 22-énígy sajnos ki kell hagyjam a játékot! pedig
létszám gyarapítónak kiváló lettem volna... 😊
Jó Zúzást Nektek!!!
több mint 11 éve
Esetleg a Big Bang Flash Mob. 😊Csak a dolphins cheerleaderes verzó az elfogadható (meg a Hurricanes-es :lol )Fucude még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybewww.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic.brk
www.facebook.com/events/235066309957697/?ref=ts&fref=tsFarky
több mint 11 éve
.brk
1 890
Csak a dolphins cheerleaderes verzó az elfogadható (meg a Hurricanes-es :lol )Fucugondoltam rá, de túl olcsó poén lett volna 😀
több mint 11 éve
Csak a dolphins cheerleaderes verzó az elfogadható (meg a Hurricanes-es :lol )de még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybe.brk
több mint 11 éve
.brk
1 890
a jelenlegi - ugyan gyér megbízhatóságú - előrejelzés szeriint 22-én hózápor várható 😊 ha ez nem motiváló akkor semmi
több mint 11 éve
.brk
1 890
de még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybe
több mint 11 éve
de még mindig csak 8-an vagyunk Igen-re 😀 és van egy rakat Maybewww.facebook.com/events/235066309957697/?ref=ts&fref=ts
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
egyszerű. majd bemondjuk Goal-Line szitunál hogy herremans is eligible 😀 megszerzi pályafutása 3. TDjét 😊ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.shawnkamondjuk elmondanám, hogy az elmúlt fórumfocin nem volt td passz 😀 nem úgy drop ugye dextekhm.....brkirányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?catattack
most leszögezem hogy más is fog OL-t játszani mert a f.szom kivan hogy a legsznúkerebb embernek kellett a legdurvább DL-manusok ellen játszania szinte végig, mert más nem volt hajlandó!
ui.: Herremans futónak is kiváló csak legyen fal!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Oké, köszi a lehetőséget- ezt az általam történő szíverősítő hozatalt mondjuk szerintem gondoljuk át még egyszer 😀 Amúgy még mi előtt itt nagy parasztnak tünnék, az "irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni" mondat alatt azt értem, hogy az általam felsorolt három poszt közül 😊úgyis játszanod kell minden poszton 😀
Akkor valószínűleg összefutunk 22.-én 😊farkaspeti
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Oké, köszi a lehetőséget- ezt az általam történő szíverősítő hozatalt mondjuk szerintem gondoljuk át még egyszer 😀 Amúgy még mi előtt itt nagy parasztnak tünnék, az "irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni" mondat alatt azt értem, hogy az általam felsorolt három poszt közül 😊Akkor valószínűleg összefutunk 22.-én 😊
több mint 11 éve
És akkor eaglesnickfoles mit játsszon? Futót? 😀ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.shawnkaEgyszerű! Dextert be kell tenni a falba. 😛catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.shawnkaEgyszerű! Dextert be kell tenni a falba. 😛
több mint 11 éve
ezen változtatni kell, mert azóta nem tudok aludni.mondjuk elmondanám, hogy az elmúlt fórumfocin nem volt td passz 😀 nem úgy drop ugye dextekhm.....brkirányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?catattack
több mint 11 éve
.brk
1 890
mondjuk elmondanám, hogy az elmúlt fórumfocin nem volt td passz 😀 nem úgy drop ugye dextekhm....irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
gyere nyugodtan, csak ne ijedj majd meg faketől 😀.brkŐ lesz aki alsógatyában rohangál! 😂
több mint 11 éve
catattack
3 520
irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspetiA Rex Ryan defense ellen?
több mint 11 éve
.brk
1 890
Sziasztokgyere nyugodtan, csak ne ijedj majd meg faketől 😀
Alsó korhatár van? Jó fizikum, de csak 15 életév- belefér? 😊 Ja, és az egyik Bp.-i csapat (amit most nem neveznék meg) Junior irányítója vagyok 😊
Tudok még játszani puntert és wide receivert, de irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspeti
több mint 11 éve
Sziasztok15 évesen neked kell hoznod a szíverősítőt mindenkinek 😀
Alsó korhatár van? Jó fizikum, de csak 15 életév- belefér? 😊 Ja, és az egyik Bp.-i csapat (amit most nem neveznék meg) Junior irányítója vagyok 😊
Tudok még játszani puntert és wide receivert, de irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni farkaspeti
több mint 11 éve
farkaspeti
763
SziasztokAlsó korhatár van? Jó fizikum, de csak 15 életév- belefér? 😊 Ja, és az egyik Bp.-i csapat (amit most nem neveznék meg) Junior irányítója vagyok 😊
Tudok még játszani puntert és wide receivert, de irányítóként tudnék a legjobban teljesíteni
több mint 11 éve
bazz 😀
több mint 11 éve
na ezen most felrohogtem 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve