Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
15 napja
Hahh, szerb kutyák, szevasztok!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
25 napja
Szombaton kezdődik az EB, Ausztria-Magyarország (tudom, és kivel játszunk?)! 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Holnap jön valaki az Enthroners ELF nyitómeccsére?
6 hónapja
Amadeus the Young
32 818
Ez a Bulldogs - Csepel derby mint a kád széle.
criminal lawyer or criminal lawyer?
9 hónapja
Visszavonult a magyar Tom Brady 😕
9 hónapja
több mint 1 éve
Toto21
5 904
30-0. Kell egy rugo. Meg tul sok a Packers mezes szurkolo. De egyebkent nagyon jo volt. 😀
több mint 1 éve
Off: Egyik EBn sem lattam anemet valogatotat. Miert nem jatszanak?
több mint 1 éve
Toto21
5 904
Eddig eleg jo a magyar csapat. Felido 13-0
több mint 1 éve
Közben a nemzeti ünnepen jött egy ilyen hír is, a mai NCAA közvetítésben be is lett mondvaRecently, @Varga_picur became the 2nd Hungarian member of our Gridiron Imports Family (maybe the 2nd Hungarian ever?!) to receive a D1 football scholarship offer. @UMassFootball extended an offer to this big and talented Freshman Offensive Tackle at @taboracademy @ShowdownVisuals pic.twitter.com/isd9DRl60x
— Gridiron Imports Foundation (@GridironImports) October 23, 2023
több mint 1 éve
Toto21
5 904
Tudja valaki, lehet bevinni italt a meccsre? 😀Gyors kerdes jegyeket a magyar-cseh meccsre csak helyszinen lehet venni majd?www.eventim.hu/hu/jegyek/magyarorszag-csehorszag-budapest-rugby-center-kincsem-park-618880/event.html
Toto21
Löfli
Vinnénk valami szívmelengetöt, nehogy megfázzunk.
több mint 1 éve
Gyors kerdes jegyeket a magyar-cseh meccsre csak helyszinen lehet venni majd?www.eventim.hu/hu/jegyek/magyarorszag-csehorszag-budapest-rugby-center-kincsem-park-618880/event.html
Toto21
több mint 1 éve
Toto21
5 904
Gyors kerdes jegyeket a magyar-cseh meccsre csak helyszinen lehet venni majd?
több mint 1 éve
Azért említsük meg itt is, hogy Faragó Ricsi HoF-er lettplusz ma HFL Bowl
zacknorb
több mint 1 éve
Azért említsük meg itt is, hogy Faragó Ricsi HoF-er lett
több mint 2 éve
"Szopó Bowl", élő közvetítés a divízió I-es döntőről.mi tédével nyert a Titans, mákfaktor az egekben 😊
www.youtube.com/watch?v=_fgycPmjAT0
xrace77
több mint 2 éve
xrace77
4 513
"Szopó Bowl", élő közvetítés a divízió I-es döntőről. www.youtube.com/watch?v=_fgycPmjAT0
több mint 2 éve
lehet tudni mi történt a második félidő előtt? Sanyiék nem mondhatták el a stream-en.
több mint 2 éve
cserébe egész jó meccs volt
több mint 2 éve
Nincsenek valami sokan.
több mint 3 éve
Pár éve voltam vlm döntőn, ahhoz képest elég komoly a fejlődés, de azért évi több alkalmat nehezen bírnék ki még mindig. 😉Én három döntőn voltam kint, először 2010-ben. Még korábban a Margitszigeten láttam egy meccset. Na, ahhoz képest tényleg komoly fejlődés van.
ozibozi
Amúgy a mostani döntőt nagy ötlet volt kánikulában rendezni.
több mint 3 éve
ozibozi
16 952
Pár éve voltam vlm döntőn, ahhoz képest elég komoly a fejlődés, de azért évi több alkalmat nehezen bírnék ki még mindig. 😉
több mint 3 éve
„Nem arra figyelt, hogy megölje az irányítót… Bocsánat. Hogy elpusztítsa az irányítót...”
több mint 3 éve
Nagyon sok a hiba...