Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hali!itt nézd meg:
Fogalmam sincs melyik topicba illik ezért ide írom.
Sisakot próbáltam ma vásárolni és hát nem jött össze xD L-es DNA-t szerettem volna, de mintha kicsi lenne. XL- meg állítólag nagy, fújni nem próbáltuk..., Kérdésem az lenne hogy mi az ideális, ha kicsit szorosabban van , vagy ha lazábban? a fejemen felül körben éreztem hogy mintha kicsit jobban szorítana mint kéne. Kicsit én kicsinek éreztem, akinek esetleg van ilyen sisakja és tapasztalata vele, tudna írni pls hogy tágulnak e ezek vagy nem igazán, vagy valami tippet?
Köszi!Knuck255
http://www.footballamerica.com/assets/all/assets/product_files/DNA_Helmet_Fitting_Guide.pdf
több mint 12 éve
Crazy23
30
😊ezért most tuti kapok majd 1 false startot! :/ 😊Ricsi5610 yardosat, mert nagyon nagy hiba volt.... 😂 😂 😂 😉VIZILÓ
több mint 12 éve
Hali!Szerintem először mindenki kicsinek érzi a sisakot (mert szokatlan)... én pl. lazábban hordom, de nem hinném hogy ez a jó 😀
Fogalmam sincs melyik topicba illik ezért ide írom.
Sisakot próbáltam ma vásárolni és hát nem jött össze xD L-es DNA-t szerettem volna, de mintha kicsi lenne. XL- meg állítólag nagy, fújni nem próbáltuk..., Kérdésem az lenne hogy mi az ideális, ha kicsit szorosabban van , vagy ha lazábban? a fejemen felül körben éreztem hogy mintha kicsit jobban szorítana mint kéne. Kicsit én kicsinek éreztem, akinek esetleg van ilyen sisakja és tapasztalata vele, tudna írni pls hogy tágulnak e ezek vagy nem igazán, vagy valami tippet?
Köszi!Knuck255
Nem tudom mekkora fejed van, de ha az XL nagy akkor inkább L, aztán majd hozzászoksz 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hali!Fogalmam sincs melyik topicba illik ezért ide írom.
Köszi!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lassan már Tebowzni kell egy versenynaptárért is...
több mint 12 éve
kutya23c
223
Cellectről lesz stream?
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
ezért most tuti kapok majd 1 false startot! :/ 😊Ricsi5610 yardosat, mert nagyon nagy hiba volt.... 😂 😂 😂 😉
több mint 12 éve
ezért most tuti kapok majd 1 false startot! :/ 😊
Crushers #12
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
Ezzel kapcsolatban teljesen nyugodt vagyok, csak nem árt tisztázni, mert így születnek a városi legendák 😀RELAX!! 😀 csak kérdeztem 😀 nem vádoltam meg senkit 😊gondolom ilyenkor a játékvezető kapacitáson megy a matek?Ricsi56NEEEEEM!!!!!
A JB 3-4 hónapja elmondta, hogy mennyi meccset tud elvállalni!
És ehhez képest most nem biztos, hogy annyi meccset akarnak/tudnak vállalni a csapatok!!!!
Nem mindig mi vagyunk a rosszak!!! 😀 😀 😀
Valószínűleg ott akadt el a folyamat, hogy kiment valahová-valakinek egy körkérdés, amire nem minden megszólított tud válaszolni a hetekkel ezelőtti határidőre....VIZILÓ
de kösziRicsi56
Tudom én, hogy mindennek mi vagyunk az okai, de azért van minek mégsem... 😂 😂 😂
több mint 12 éve
RELAX!! 😀 csak kérdeztem 😀 nem vádoltam meg senkit 😊NEEEEEM!!!!!Elvileg, de nem rajtam múlik.Korigondolom ilyenkor a játékvezető kapacitáson megy a matek?Ricsi56
És ehhez képest most nem biztos, hogy annyi meccset akarnak/tudnak vállalni a csapatok!!!!
Valószínűleg ott akadt el a folyamat, hogy kiment valahová-valakinek egy körkérdés, amire nem minden megszólított tud válaszolni a hetekkel ezelőtti határidőre....VIZILÓ
de köszi
Crushers #12
több mint 12 éve
Ezt is megértük, hogy a játékvezetők több meccset bírnak vállalni mint a csapatok 😊 Gratulálok a fejlődésükhöz!
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
NEEEEEM!!!!!gondolom ilyenkor a játékvezető kapacitáson megy a matek?Ricsi56köszi,Elvileg, de nem rajtam múlik.Kori
és akk kb mikorra várható ? ezen 7 vége?Ricsi56
Valószínűleg ott akadt el a folyamat, hogy kiment valahová-valakinek egy körkérdés, amire nem minden megszólított tud válaszolni a hetekkel ezelőtti határidőre....
több mint 12 éve
gondolom ilyenkor a játékvezető kapacitáson megy a matek?Elvileg, de nem rajtam múlik.KoriSajnos még mindig nincs fejlemény, így marad a várakozás 😛Koriköszi,
Crushers #12
több mint 12 éve
Kori
1 169
Elvileg, de nem rajtam múlik.köszi,Kori,Sajnos még mindig nincs fejlemény, így marad a várakozás 😛Kori
versenynaptárról lehet valamit hallani? 😊Ricsi56
több mint 12 éve
köszi,Kori,Sajnos még mindig nincs fejlemény, így marad a várakozás 😛Kori
és akk kb mikorra várható ? ezen 7 vége?
Crushers #12
több mint 12 éve
Kori
1 169
Kori,Sajnos még mindig nincs fejlemény, így marad a várakozás 😛
több mint 12 éve
Kori, versenynaptárról lehet valamit hallani? 😊
Crushers #12
több mint 12 éve
ajándék cserébe? 😊Köszi! 😊racsyhttp://www.sunshinefm.hu/?action=szavazas2tőlem is kaptatok 1 pontot 😊Ricsi56
Ha van két percetek segítsetek légyszi hogy mi legyünk Szabolcs megye legjobb felnőtt csapata!
Köszönöm szépen!racsy
Crushers #12
több mint 12 éve
racsy
45
Köszi! 😊http://www.sunshinefm.hu/?action=szavazas2tőlem is kaptatok 1 pontot 😊Ricsi56
Ha van két percetek segítsetek légyszi hogy mi legyünk Szabolcs megye legjobb felnőtt csapata!
Köszönöm szépen!racsy
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=pI1O8l4NW7s&feature=relatednagyon sok marhaságot mondanak ebben a vidiben
A videóban az elején nyilatkozó szervező azt mondja, hogy tavasszal már elvileg bajnokság lesz főiskolák és egyetemek között. Ez tényleg szerveződik? Ha igen, hol és kik a résztvevők?Zahó
más egyetemi csapatról pl nem is tudok...de elvileg tényleg egy ilyen bajnokság (volt)a terv
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=pI1O8l4NW7s&feature=relatedA videóban az elején nyilatkozó szervező azt mondja, hogy tavasszal már elvileg bajnokság lesz főiskolák és egyetemek között. Ez tényleg szerveződik? Ha igen, hol és kik a résztvevők?
több mint 12 éve
http://www.sunshinefm.hu/?action=szavazas2tőlem is kaptatok 1 pontot 😊
Köszönöm szépen!racsy
Crushers #12
több mint 12 éve
racsy
45
Köszi Busy! 😊 http://www.sunshinefm.hu/?action=szavazas2mentBusy
Köszönöm szépen!racsy
több mint 12 éve
Zorddd!Nem indulunk, külön nyomjuk idén. Próbálunk minél több scrimmage-t és barátságos meccset játszani, meg minél több embert összeszedni. "csak a szokásos.."
Ti most indultok a Péccsel,vagy mi lesz veletek?zsolti_23