Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mikor van pontosan a szexárdi aréna?
több mint 13 éve
Az nálunk volt régen... Az eredményt tudjátok 😊 😐áhhá... ugy emlékeztem h csak 2-2 embert pisikéztettek megRicsi563:0??? nem csak 2 volt? 😮Ricsi56Igen. Összesen 6 fő a két csapatnál!kisdani
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
áhhá... ugy emlékeztem h csak 2-2 embert pisikéztettek megIgen. Összesen 6 fő a két csapatnál!kisdaniIdén legalább ezt az akadályt sikerrel vettük 3:0 -ra 😀 Natural Wolverines Power! :okisdani3:0??? nem csak 2 volt? 😮Ricsi56
Crushers #12
több mint 13 éve
Igen. Összesen 6 fő a két csapatnál!3:0??? nem csak 2 volt? 😮Ricsi56Azóta sem ittam annyi teát és vizet mint akkor 😀parker39Idén legalább ezt az akadályt sikerrel vettük 3:0 -ra 😀 Natural Wolverines Power! :okisdani
több mint 13 éve
3:0??? nem csak 2 volt? 😮Idén legalább ezt az akadályt sikerrel vettük 3:0 -ra 😀 Natural Wolverines Power! :okisdanihééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63Azóta sem ittam annyi teát és vizet mint akkor 😀parker39
Crushers #12
több mint 13 éve
Uraim! Az előbb sikerült beszélnem telefonon a szekszárdi események főszervezőjével. Mivel szerény számításaim szerint beugró csapat szerepre simán jók lennénk, amennyiben sikerül annyi embert összeboronálni, megkérnék mindenkit, hogy legjobb tudásának megfelelően töltse ki az alábbi excel-táblát 😊https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai3HPGXzCs3JdFkxQklUZ0FpUzNBOFlqZUlucXI3S3c&hl=en_US#gid=0
Aki még nincs benne, de mindenképp jönne, az legyen szíves írja be magát.
Továbbá szépen kéretik a mezszám mezőt egy kívánt mezszámmal (jelenleg mindenkinél az aktuális mezszáma van feltüntetve, ha el nem b*sztam), illetve részvételi lehetőségeknek megfelelően az eseményeknél 0, illetve 1es megadásával kitölteni. FONTOS: mindenki beszélje meg a csapatával/vezetőséggel/elnökkel, hogy eljön(ne), ebből ne legyen felesleges fennakadás.
ÉS IGEN, jól látjátok, sajnos én sem tudok Szekszárdon megjelenni, de szerencsére még időben eszembe jutott 😊
több mint 13 éve
Idén legalább ezt az akadályt sikerrel vettük 3:0 -ra 😀 Natural Wolverines Power! :ohééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63Azóta sem ittam annyi teát és vizet mint akkor 😀parker39
több mint 13 éve
parker39
34
hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63Azóta sem ittam annyi teát és vizet mint akkor 😀
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 13 éve
így igaz 😊 ez már rajtunk marad mint másnak a kerítés ugrálás... De ez van jövőre biztos történik valami újabb érdekesség 😊 😊 😊így meg is nyertétek iagz-e? 😂 😊 / bocsi, nem lehetett kihagyni/Ricsi56hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63valószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...JUNIOR#46
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
így meg is nyertétek iagz-e? 😂 😊 / bocsi, nem lehetett kihagyni/hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63valószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...JUNIOR#46
Crushers #12
több mint 13 éve
vagy Bear ingyen 😊 http://9gag.com/gag/156798/Befizetni bármikor belehet, szerintem szívesen megcsinálják 15-20000 Forintért. 😀 😀barbárJWvalószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...JUNIOR#46mondjuk arra én befizettem volna...😊Pacman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Befizetni bármikor belehet, szerintem szívesen megcsinálják 15-20000 Forintért. 😀 😀mondjuk arra én befizettem volna...😊Pacmanhééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63valószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...JUNIOR#46
több mint 13 éve
mondjuk arra én befizettem volna...😊hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63valószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...JUNIOR#46
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63valószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...
több mint 13 éve
jvic
115
Voltak, ha funból csináljuk, akkor szívesen megyek akár egyedül is, de ha egy picit is komolyabban gondoljuk, akkor várnám a nálam tapasztaltabb fórumhuszár edzők segítségét is.a 3 QB majd összeül elkészíteni az offense playbúkot majd kemény 10 play-yel v amennyit gondolnak, meg kéne csinálni (én nem vágom hogyan, azért csak az ujjam jár a klavin) egy levlistát a csapattal és ott terjeszteni az igét. a DEF ugyanígy. bár ott azért ecerűbb a szitu.Mintha lettek volna leendő Coaching Staff jelöltek is nem? 😊Shevi
puxaKopasz98
több mint 13 éve
Kalo
137
Fent van a mai adás, a kezdetekről volt szó, meg a jelenlegi bajnokságokról.http://www.radio17.hu/media.php?csoport=16
Kalo
több mint 13 éve
Boti#63
69
hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀
több mint 13 éve
azt nehogy megint fejetlen alsogatyásokat nézzunk westend korul...támogatom...😀Harminch37valami edzésfélét összehozunk a fellépéseink előtt, vagy túl jók vagyunk amúgy is? 😀shawnkaszentem elötte nap felmegy mindeki pestre azt egy ilyen lemozgos edzést tarthatnánkPacman
több mint 13 éve
Harminch37
103
támogatom...😀valami edzésfélét összehozunk a fellépéseink előtt, vagy túl jók vagyunk amúgy is? 😀shawnkaszentem elötte nap felmegy mindeki pestre azt egy ilyen lemozgos edzést tarthatnánkPacman
több mint 13 éve
valami edzésfélét összehozunk a fellépéseink előtt, vagy túl jók vagyunk amúgy is? 😀shawnkaszentem elötte nap felmegy mindeki pestre azt egy ilyen lemozgos edzést tarthatnánk
több mint 13 éve
valami edzésfélét összehozunk a fellépéseink előtt, vagy túl jók vagyunk amúgy is? 😀
több mint 13 éve
Még mindig nincs semmi hír a PFM-ról??? Vagy már csak netes formában lesz elérhető?JUNIOR#46hát ha jól tudom,akkor az újságnak annyi,de az internetes oldal az megmarad.amúgy meg úgyis nagyjából azok voltak az újságban amik a netes portálon,bár mondjuk deacon75 grafjai elég kemények...
több mint 13 éve
Még mindig nincs semmi hír a PFM-ról??? Vagy már csak netes formában lesz elérhető?
több mint 13 éve
még nem volt időm visszaolvasni, de mindenképpen érdekel 😊Szobi22QB: Lecso4, maximilien, Shevi
RB: arcsike, Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
WR: Kalo, pc_x, Szobi22, Tred
OL: e52m62, fokhagyma, 69, kisdani, Natloz, racsy
TE: Kopasz98, Kori
DL: Boti63, JSanyo, vadibandi
LB: Bruce, JUNIOR#46, kutya23c, Ricsi56
DB: barbárJW, Döme, Farky, Joci, Pacman, shawnka, szampi#33
Zorddd: Zorddd
Ha karácsonyhoz közeli időpontban lesz a torna/meccs akkor rám is számíthattok 😊
több mint 13 éve
a 3 QB majd összeül elkészíteni az offense playbúkot majd kemény 10 play-yel v amennyit gondolnak, meg kéne csinálni (én nem vágom hogyan, azért csak az ujjam jár a klavin) egy levlistát a csapattal és ott terjeszteni az igét. a DEF ugyanígy. bár ott azért ecerűbb a szitu.Mintha lettek volna leendő Coaching Staff jelöltek is nem? 😊
puxaKopasz98
Mustangs #17
2006-