Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
😊am KR/PR-nek ajánlom öcsémet,nem forumarc.de de ha kezébe pattan visszaviszi..XDsőt még DB/WR kombora is...xDPacmannem rossz, csak pont az az alapötlet, hogy fórumcsapat, lehetőleg minél régebbi 😊JSanyo

több mint 14 éve
Úgy is van, ő majd a válogatottba kerül be Pacman 😀am KR/PR-nek ajánlom öcsémet,nem forumarc.de de ha kezébe pattan visszaviszi..XDsőt még DB/WR kombora is...xDPacmannem rossz, csak pont az az alapötlet, hogy fórumcsapat, lehetőleg minél régebbi 😊JSanyo
több mint 14 éve
am KR/PR-nek ajánlom öcsémet,nem forumarc.de de ha kezébe pattan visszaviszi..XDsőt még DB/WR kombora is...xDPacmannem rossz, csak pont az az alapötlet, hogy fórumcsapat, lehetőleg minél régebbi 😊
több mint 14 éve
am KR/PR-nek ajánlom öcsémet,nem forumarc.de de ha kezébe pattan visszaviszi..XDsőt még DB/WR kombora is...xDOtt van Pacman, tehát úgysem kapunk TD-t, ráadásul visszahordja ami felé megy 😀FarkyQB: Lecso4, maximilien, SheviEddig elég futásorientált csapatnak tűnik irányító és elkapók nélkül 😀zolika26
RB: arcsike, Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
WR: Kalo, pc_x, Szobi22, Tred
OL: e52m62, fokhagyma, 69, kisdani, Natloz, racsy
TE: Kopasz98, Kori
DL: Boti63, JSanyo, vadibandi
LB: Bruce, JUNIOR#46, kutya23c, Ricsi56
DB: barbárJW, Döme, Farky, Joci, Pacman, shawnka, szampi#33
Zorddd: ZordddBruce

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
nézd meg még döme is regelt face-re,pedig őt még a CIA is uldozoés mi lesz azzal a szerencsétlennel aki oylan elmaradott h nicns frászbukja? 😛JSanyoazt akár erőszak árán is regisztráltatjuk 😊Ricsi56

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
+ ott van Zorddd, aki minden poszton bevethető 😀Eddig elég futásorientált csapatnak tűnik irányító és elkapók nélkül 😀zolika26Ott van Pacman, tehát úgysem kapunk TD-t, ráadásul visszahordja ami felé megy 😀Farky
több mint 14 éve
ha kell elkezdek szidni bárkit hogy bekerülhessek ( 😀) de ha enélkül is lehet akkor én szívesen részt vennék játékosként 😊
Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 14 éve
Ott van Pacman, tehát úgysem kapunk TD-t, ráadásul visszahordja ami felé megy 😀QB: Lecso4, maximilien, SheviEddig elég futásorientált csapatnak tűnik irányító és elkapók nélkül 😀zolika26
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
kutya23c
223
QB: Lecso4, maximilien, SheviRB: arcsike, Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
LB: Bruce, JUNIOR#46x, kutya23c, Ricsi56
Zorddd: Zorddd
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
QB: Lecso4, maximilien, SheviEddig elég futásorientált csapatnak tűnik irányító és elkapók nélkül 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Karácsonyira én mennék játékosként ha még lehet. 😊
több mint 14 éve
😊 hmm.. elgondolkodtató!azt akár erőszak árán is regisztráltatjuk 😊JSanyoA sok-sok facebookos ötlet alapján (KÖSZI!) a szervezőbrigád (Cápa, Kaló és szerénységem) elkezdtük összerakni a koncepciótervet. Ez alapján lesznek feladatkörök, amiket majd ott (FB csoport) ki is hírdetünk (persze a teljes koncepcióval együtt) és akkor lehet jelentkezni a feladatokra. Egyelőre ha lehet, egyéni akcióba még ne kezdjen senki, ha valakinek van celeb ismerőse vagy potenciális szponzor kapcsolata, akkor az ötletelős doksiba tolja bele. Köszi!Francescoés mi lesz azzal a szerencsétlennel aki oylan elmaradott h nicns frászbukja? 😛Ricsi56
Crushers #12
több mint 14 éve
azt akár erőszak árán is regisztráltatjuk 😊A sok-sok facebookos ötlet alapján (KÖSZI!) a szervezőbrigád (Cápa, Kaló és szerénységem) elkezdtük összerakni a koncepciótervet. Ez alapján lesznek feladatkörök, amiket majd ott (FB csoport) ki is hírdetünk (persze a teljes koncepcióval együtt) és akkor lehet jelentkezni a feladatokra. Egyelőre ha lehet, egyéni akcióba még ne kezdjen senki, ha valakinek van celeb ismerőse vagy potenciális szponzor kapcsolata, akkor az ötletelős doksiba tolja bele. Köszi!Francescoés mi lesz azzal a szerencsétlennel aki oylan elmaradott h nicns frászbukja? 😛Ricsi56
több mint 14 éve
A sok-sok facebookos ötlet alapján (KÖSZI!) a szervezőbrigád (Cápa, Kaló és szerénységem) elkezdtük összerakni a koncepciótervet. Ez alapján lesznek feladatkörök, amiket majd ott (FB csoport) ki is hírdetünk (persze a teljes koncepcióval együtt) és akkor lehet jelentkezni a feladatokra. Egyelőre ha lehet, egyéni akcióba még ne kezdjen senki, ha valakinek van celeb ismerőse vagy potenciális szponzor kapcsolata, akkor az ötletelős doksiba tolja bele. Köszi!Francescoés mi lesz azzal a szerencsétlennel aki oylan elmaradott h nicns frászbukja? 😛
Crushers #12
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A sok-sok facebookos ötlet alapján (KÖSZI!) a szervezőbrigád (Cápa, Kaló és szerénységem) elkezdtük összerakni a koncepciótervet. Ez alapján lesznek feladatkörök, amiket majd ott (FB csoport) ki is hírdetünk (persze a teljes koncepcióval együtt) és akkor lehet jelentkezni a feladatokra. Egyelőre ha lehet, egyéni akcióba még ne kezdjen senki, ha valakinek van celeb ismerőse vagy potenciális szponzor kapcsolata, akkor az ötletelős doksiba tolja bele. Köszi!
több mint 14 éve

több mint 14 éve
TSD81
33
Sziasztok!Nem tudom mennyire érdekel valakit, ha semennyire, akkor sorry....lassan jön az ősz...sajnos...de legalább akkor lesz foci 😉
már beszéltem a csajjal, aki árulja:
http://www.vatera.hu/adidas_original_melegito_kabat_1469136054.html
érdekel e még valakit?
mert én vállalom a leszervezését, és ha többen rendelünk, kapunk kedvezményt!Én szeretnék ilyet mindenképpen...remélem nem vagyok vele egyedül...
üdv
több mint 14 éve
a rosterhez megteszi, de a kezdőhöz még édeskevés 😀Azt hiszed h ez így megy, sehol egy anyázás v feszültség keltés. Előbb mutass fel valamit 😀Farkyelmész te a búslakodó lónak a hímivarszervére! 😀 jó lesz? 😉arcsike
QB: Lecso4, maximilien, Shevi
több mint 14 éve
Jajj már, nem is ittam, itenazatyám hogy nem! 😀A karácsonyira én is mindenképpen szeretnék menni! A szekszárdi túra nekem még most korai a sérülésem miatt.BruceMivan, részegen leestél a lelátóról? 😂 😂pc_x
Ez még régi keletű sérülés és nem akarom elhamarkodni a terhelését, mivel már öregszem és nem regenerálódok úgy mint Te 😛
több mint 14 éve
A karácsonyira én is mindenképpen szeretnék menni! A szekszárdi túra nekem még most korai a sérülésem miatt.BruceMivan, részegen leestél a lelátóról? 😂 😂

több mint 14 éve
arcsike
100
elmész te a búslakodó lónak a hímivarszervére! 😀 jó lesz? 😉Azt hiszed h ez így megy, sehol egy anyázás v feszültség keltés. Előbb mutass fel valamit 😀FarkyQB: Lecso4, maximilien, Sheviengem is beírhatsz (FB/TE)arcsike
RB: Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
TE: Kopasz98
DB: barbárJW, Döme, Farky, Joci, Pacman, szampi#33
junoir miatt kétséges / nem jelzett: max, pc_x, Szobi
Szekszárdra biztos nem jönne: Tred, racsyJSanyo
több mint 14 éve
A karácsonyira én is mindenképpen szeretnék menni! A szekszárdi túra nekem még most korai a sérülésem miatt.