NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
TE: Hellokitty és én ott szeretnénk lenni 😉Kopasz98QB: Lecso4, maximilien, Shevi
RB: Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
WR: Kalo, pc_x, Szobi22, Tred
OL: e52m62, fokhagyma, 69, kisdani, Natloz, racsy
TE: Kopasz98
DL: Boti63, JSanyo, vadibandi
LB: Bruce, JUNIOR#46, kutya23c, Ricsi56
DB: barbárJW, Döme, Farky, Joci, Pacman, szampi#33
Zorddd: Zorddd
junoir miatt kétséges / nem jelzett: max, pc_x, Szobi
Szekszárdra biztos nem jönne: Tred, racsy
több mint 13 éve
Kopasz98
93
TE: Hellokitty és én ott szeretnénk lenni 😉Ha szükség van egy csere OL-ra, akkor én is csatlakoznék, (ha már valaki úgy is említette a Debrecent! 😊 )fokhagymaremek, ha jól látom Gladiátor nem is volt a keretben 😊
Jelenlegi keret, mondjuk az is nagy kérdés, hogy ki tudja / akarja vállalni akár a 3szoros részvételt (Szekszárdi aréna jó lenne + karácsonyi gála, ha összejön + Arena Bowl mindenképp), mondjuk ahogy látom a lelkesedéssel nincs gond, csak azért kellene rövidre fogni a keretet, hogy mindenki kapjon elég játékidőt 😊
QB: Lecso4, maximilien, Shevi
DB: barbárJW, Döme, Farky, Joci, Pacman, szampi#33
Aki mindenképpen akarja csinálni, írjon PMet aztán kiemelem a nevét, hogy ne vesszen el az infóJSanyo
több mint 13 éve
Mohi24
99
http://www.youtube.com/watch?v=H_jIy-1-Kq4Elkészült a CEI szezon videónk.
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Lassan megvan a 70 fő a csoportban, ez nagyszerű 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nem baj jól tetted én megyek csak csináljuk srácok!!!köszi hogy azonnal kiemelted a nevem 😊JUNIOR#46mivel kb 5 hsz-t írtál, hogy mennyire várod gondoltam elébe megyek a dolgoknak 😀
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:JSanyo
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Kori
1 169
Nyugi, meccsnapokon 50 liternél több nem szokott fogyni! 😀 😀Még viccnek is rossz 😀 , de ezt ki nem hagynám 😊
Amúgy tényleg jó lenne, ha összejönne a dolog!
Talán még KoriTE-t is lehet be kéne venni! 😀 😛 hehebarbárJW
több mint 13 éve
látod 37.. médiasztár vagy! 😊bázz, ezt én akartam beírni!! 😊VTén lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a Viva TV-n is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
Crushers #12
több mint 13 éve
VT
123
bázz, ezt én akartam beírni!! 😊én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a Viva TV-n is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Múltkor együtt voltak valami Tv műsorban és rohadtul meglepődtem, hogy ez két külön ember... Teljesen egyformák.😊 Őket midnig keverem, pedig vágom ám a szakmát 😊Ricsi56ejjj 😀, bocsi 😊Ricsi56Zsidró, de végülis mind1, biztos rámentem az öregre...😀Harminch37
több mint 13 éve
😊 Őket midnig keverem, pedig vágom ám a szakmát 😊Zsidró, de végülis mind1, biztos rámentem az öregre...😀Harminch37ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀Traktorejjj 😀, bocsi 😊Ricsi56
Crushers #12
több mint 13 éve
Harminch37
103
Zsidró, de végülis mind1, biztos rámentem az öregre...😀ejjj 😀, bocsi 😊Ricsi56Én még a viván is láttalak a Hajas mögött 😊ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀Traktor
vagy ? 😛Ricsi56
több mint 13 éve
ejjj 😀, bocsi 😊ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀Traktorén lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a viván is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a viván is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
több mint 13 éve
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a Viva TV-n is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛
Crushers #12
több mint 13 éve
meg 45 follower twitteren 😀saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:JSanyoplusz óriási rajongótáborod valamint egyedileg rólad (is) készített sigkristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:JSanyoplusz óriási rajongótáborod valamint egyedileg rólad (is) készített sig
több mint 13 éve
köszi hogy azonnal kiemelted a nevem 😊JUNIOR#46mivel kb 5 hsz-t írtál, hogy mennyire várod gondoltam elébe megyek a dolgoknak 😀
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:
több mint 13 éve
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37neked futni kell nem celebkedni 😊 😊 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Harminch37
103
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az hülyeség lenne. ha megegyeztek x kertévével majd elhívnátok z meg y celebjeit az nem venné ki jól magát.
több mint 13 éve
Akkor most mindenki keres a környékén celebet vagy ezt a részét hogy oldjuk meg?
több mint 13 éve
Kalo
137
Na szép jó reggelt! Beszéltem pár ismerőssel tévéktől, illetve néhány celeb baráttal, kollégával. Mindenki harap az ötletre, és eljönnek szívesen résztvenni, promózni, ha nekikezdünk. Persze függ az időponttól, de az alap ötlet tetszést aratott.Kicsit le kell tisztítani az ötletet, és a rengeteg felajánlásból, ami a fb-on is jött kiszűrni, hogy ki mit csinál, mert igazán elrontani úgy lehet, ha mindenki belekap valamibe és egy-egy embert/médiát többen is felhívunk.
Beszéltem az Attilával is, szívesen segít nekünk, amennyire ideje engedi, az ötlet neki is tetszik.
Szóval alakulunk, Francescohoz hasonlóan nemigen ment az alvás, ezen pörög azóta, hogy tegnap véresen komolyra fordult az ötlet 😊
Mivel korábban a médiában dolgoztam, és csináltam már jó néhány koncertet/rendezvényt/jótékonysági eseményt, ezért tényleg nagyon fontos, hogy mielőbb szülessen meg egy alap terv, és aztán azzal menjünk egységesen mimndenkihez, akit meg akarunk keresni, hogy ne forgácsoljuk szét az erőinket és ne járassuk le az alapötletet.
több mint 13 éve
Szekszárdon szerintem ott leszek a jótékonysági bulit semmi pénzért nem hagynám ki egyedül a pesti aréna ami kérdéses...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az egész napos munka után/mellett du 2-től fél 12-ig még a gépet bámultam, vérben úsznak a szemeim, de baromira örülök, hogy a kezdeményezés ilyen méretű szervezésbe csapott át. A Facebookon a szervezőcsoport létszáma elérte az 50-et, és több, mint 400 (addig számoltam össze) bejegyzés, komment és lájk érkezett egy fél nap alatt.Így kell összefogni egy célért.
több mint 13 éve
köszi hogy azonnal kiemelted a nevem 😊Ha szükség van egy csere OL-ra, akkor én is csatlakoznék, (ha már valaki úgy is említette a Debrecent! 😊 )fokhagymaremek, ha jól látom Gladiátor nem is volt a keretben 😊
Jelenlegi keret, mondjuk az is nagy kérdés, hogy ki tudja / akarja vállalni akár a 3szoros részvételt (Szekszárdi aréna jó lenne + karácsonyi gála, ha összejön + Arena Bowl mindenképp), mondjuk ahogy látom a lelkesedéssel nincs gond, csak azért kellene rövidre fogni a keretet, hogy mindenki kapjon elég játékidőt 😊
QB: Lecso4, maximilien, Shevi
DB: Döme, Farky, Joci, Pacman, szampi#33
Aki mindenképpen akarja csinálni, írjon PMet aztán kiemelem a nevét, hogy ne vesszen el az infóJSanyo