Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
Kopasz98
93
karácsonyi tutira befigyel 😀 Kutya lesz a sofőr.. 😀
több mint 14 éve
kutya23c
223
Ide is írom Sanyo a szekszárd nem jó, a karácsonyi tuti-de abból ki ne hagyj 😀 !Babár és én tuti megyünk a karácsonyirakisdaniQB: Lecso4, maximilien, Shevikérdéses mert még Boti63, Natloztól is függ h mi van, meg 100%ra még nem tudom mondani. legyen a nevem kisbetűsen leírva 😕 😀 😀Kopasz98
RB: Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
WR: Kalo, pc_x, Szobi22, Tred
OL: e52m62, fokhagyma, 69, kisdani, Natloz, racsy
TE: Kopasz98
DL: Boti63, JSanyo, vadibandi
LB: Bruce, JUNIOR#46, kutya23c, Ricsi56
DB: barbárJW, Döme, Farky, Joci, Pacman, szampi#33
Zorddd: Zorddd
junoir miatt kétséges / nem jelzett: max, pc_x, Szobi
Szekszárdra biztos nem jönne: Tred, racsyJSanyo
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
Babár és én tuti megyünk a karácsonyirakérdéses mert még Boti63, Natloztól is függ h mi van, meg 100%ra még nem tudom mondani. legyen a nevem kisbetűsen leírva 😕 😀 😀Kopasz98TE: Hellokitty és én ott szeretnénk lenni 😉Kopasz98QB: Lecso4, maximilien, Shevi
több mint 14 éve
Kopasz98
93
kérdéses mert még Boti63, Natloztól is függ h mi van, meg 100%ra még nem tudom mondani. legyen a nevem kisbetűsen leírva 😕 😀 😀TE: Hellokitty és én ott szeretnénk lenni 😉Kopasz98QB: Lecso4, maximilien, Shevi
több mint 14 éve
TE: Hellokitty és én ott szeretnénk lenni 😉Kopasz98QB: Lecso4, maximilien, Shevi
Szekszárdra biztos nem jönne: Tred, racsy
több mint 14 éve
Kopasz98
93
TE: Hellokitty és én ott szeretnénk lenni 😉Ha szükség van egy csere OL-ra, akkor én is csatlakoznék, (ha már valaki úgy is említette a Debrecent! 😊 )fokhagymaremek, ha jól látom Gladiátor nem is volt a keretben 😊
Jelenlegi keret, mondjuk az is nagy kérdés, hogy ki tudja / akarja vállalni akár a 3szoros részvételt (Szekszárdi aréna jó lenne + karácsonyi gála, ha összejön + Arena Bowl mindenképp), mondjuk ahogy látom a lelkesedéssel nincs gond, csak azért kellene rövidre fogni a keretet, hogy mindenki kapjon elég játékidőt 😊
QB: Lecso4, maximilien, Shevi
Aki mindenképpen akarja csinálni, írjon PMet aztán kiemelem a nevét, hogy ne vesszen el az infóJSanyo
több mint 14 éve
Mohi24
99
http://www.youtube.com/watch?v=H_jIy-1-Kq4Elkészült a CEI szezon videónk.
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 14 éve
Lassan megvan a 70 fő a csoportban, ez nagyszerű 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Nem baj jól tetted én megyek csak csináljuk srácok!!!köszi hogy azonnal kiemelted a nevem 😊JUNIOR#46mivel kb 5 hsz-t írtál, hogy mennyire várod gondoltam elébe megyek a dolgoknak 😀
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:JSanyo
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Nyugi, meccsnapokon 50 liternél több nem szokott fogyni! 😀 😀Még viccnek is rossz 😀 , de ezt ki nem hagynám 😊
Amúgy tényleg jó lenne, ha összejönne a dolog!
Talán még KoriTE-t is lehet be kéne venni! 😀 😛 hehebarbárJW

több mint 14 éve
látod 37.. médiasztár vagy! 😊bázz, ezt én akartam beírni!! 😊VTén lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a Viva TV-n is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
Crushers #12
több mint 14 éve
VT
123
bázz, ezt én akartam beírni!! 😊én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a Viva TV-n is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Múltkor együtt voltak valami Tv műsorban és rohadtul meglepődtem, hogy ez két külön ember... Teljesen egyformák.😊 Őket midnig keverem, pedig vágom ám a szakmát 😊Ricsi56ejjj 😀, bocsi 😊Ricsi56Zsidró, de végülis mind1, biztos rámentem az öregre...😀Harminch37
több mint 14 éve
😊 Őket midnig keverem, pedig vágom ám a szakmát 😊Zsidró, de végülis mind1, biztos rámentem az öregre...😀Harminch37ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀Traktorejjj 😀, bocsi 😊Ricsi56
Crushers #12
több mint 14 éve
Zsidró, de végülis mind1, biztos rámentem az öregre...😀ejjj 😀, bocsi 😊Ricsi56Én még a viván is láttalak a Hajas mögött 😊ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀Traktor
vagy ? 😛Ricsi56

több mint 14 éve
ejjj 😀, bocsi 😊ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀Traktorén lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a viván is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
Crushers #12
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ALIG félre értelmezhető Ricsi 😀 😀 😀én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a viván is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛Ricsi56
több mint 14 éve
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37Én még a Viva TV-n is láttalak a Hajas mögött 😊
vagy ? 😛
Crushers #12
több mint 14 éve
meg 45 follower twitteren 😀saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:JSanyoplusz óriási rajongótáborod valamint egyedileg rólad (is) készített sigkristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:JSanyoplusz óriási rajongótáborod valamint egyedileg rólad (is) készített sig
több mint 14 éve
köszi hogy azonnal kiemelted a nevem 😊JUNIOR#46mivel kb 5 hsz-t írtál, hogy mennyire várod gondoltam elébe megyek a dolgoknak 😀
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37saját videóm van youtube-on, plusz még 1 soccer tribute videóm is 😀 :cool:
több mint 14 éve
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀Harminch37neked futni kell nem celebkedni 😊 😊 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
én lehetek akár celeb is, egyszer voltam a 'régi' Touchdown magazinban...😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az hülyeség lenne. ha megegyeztek x kertévével majd elhívnátok z meg y celebjeit az nem venné ki jól magát.
több mint 14 éve
Akkor most mindenki keres a környékén celebet vagy ezt a részét hogy oldjuk meg?