NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
226
33
18:30-tól, ARENA4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
a QB Tabáni Pista lenne, RB meg Pákó... 😀Kéne egy celebválogatott, és az esemény előtt valamelyik kertévé egy hónapig heti egyszer egy órában mutatná a csapatok felkészülését 😀 Egy dopeman-ganxstazoli lb duó, és SP-Fluor halálosztó safetypáros 😀Zordddnem szabad túl hosszúnak és drágának lennie, mert egész nap csak a fanatikusok maradnak kintkivéve ha meccsek között izgalmas családi programok lennénekkristof
2 meccsnél több nem lehet (szerintem)cápa77
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy dopeman-ganxstazoli lb duó, és SP-Fluor halálosztó safetypáros 😀Zordddszerintem egy dopeman-ganxta LB párossal szemben egy SP-Fluor RB tandem viccesebb lenne 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az előbb még valami D-line volt, tudtam én, hogy ezt nem gondoltad át 😀Nekem az fáj, hogy még mindig nem gondoltál rám 😕 😀Bluemountainkösz, hogy írtál, te lettél volna a titkos fegyver, de most leleplezted magad 😕 😀JSanyo
Hm... Titkos fegyver? Vedd úgy, hogy itt sem voltam 😉 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem szabad túl hosszúnak és drágának lennie, mert egész nap csak a fanatikusok maradnak kintEste átküldök egy koncepciót és megvitatjuk 😉
Annak meg utánajárok, hogy mennyire lehet a szövetséget kihagyni a dologból, szerintem nem nagyon, főleg, ha addig szakszövetség lesz... De azt gondolom, ha mindent ügyesen mi leszervezünk, akkor nem lesz gond 😉
Kéne nyitni ennek egy új topicot 😊
több mint 13 éve
Kéne egy celebválogatott, és az esemény előtt valamelyik kertévé egy hónapig heti egyszer egy órában mutatná a csapatok felkészülését 😀 Egy dopeman-ganxstazoli lb duó, és SP-Fluor halálosztó safetypáros 😀nem szabad túl hosszúnak és drágának lennie, mert egész nap csak a fanatikusok maradnak kintkivéve ha meccsek között izgalmas családi programok lennénekkristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem szabad túl hosszúnak és drágának lennie, mert egész nap csak a fanatikusok maradnak kintkivéve ha meccsek között izgalmas családi programok lennének
több mint 13 éve
Nekem az fáj, hogy még mindig nem gondoltál rám 😕 😀Bluemountainkösz, hogy írtál, te lettél volna a titkos fegyver, de most leleplezted magad 😕 😀
több mint 13 éve
nem szabad túl hosszúnak és drágának lennie, mert egész nap csak a fanatikusok maradnak kint2 meccsnél több nem lehet (szerintem)
több mint 13 éve
Nem személyeskedésből, de nagy szerencse, hogy vannak itt a fórumon olyanok, akik a tiédnél kifinomultabb ízléssel rendelkeznek 😊Azért Jsanyó nem gondolta volna hogy ide vezet ez a vicces hsz-e 😀😀ZordddHát jah...amúgy meg ilyen tipusú mez kéne...csak nehogy háloing méretbenXD
Pacman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem az fáj, hogy még mindig nem gondoltál rám 😕 😀Remélem a MIZU lesz a bevonuló zenénk!kisdanifenét 😀 http://www.youtube.com/watch?v=2OxWD85Ngz4
hogy már a meccs előtt is fájjunk mindenkinek 😀JSanyo
Tessék egy-két logo ötlet,hogy szárnyaljon a képzelet😊Az elsőről a Demons jut eszembe 😛
és a trófea:kutya23c
több mint 13 éve
természetesen én is segítek amiben tudokellenfelet meg úgy kell választani, hogy ne legyen átfedés a két csapat között
és ha december akkor terem kell nem kicsi
sportarénába mi már terveztünk celebes arénát a Tihivel http://www.acg.hu/index_hun.html(van aki ismeri)
szerintem ő is segítene
lehetne celebeknek, dobó, rugó meg ilyesmi versenyeket
közben a meccs, tombola, nézői játékok csapatmezért, labdáért
A fő kérdés: Hogy fogjuk kihagyni ebből a szövetséget? Amit eddig ők szerveztek az nézettségben nem volt túl kimagasló.
Szerintem a Laci nem fogja hagyni, hogy nélküle szervezzük, lesz hiszti.
több mint 13 éve
Azért Jsanyó nem gondolta volna hogy ide vezet ez a vicces hsz-e 😀😀ZordddHát jah...amúgy meg ilyen tipusú mez kéne...csak nehogy háloing méretbenXD
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért Jsanyó nem gondolta volna hogy ide vezet ez a vicces hsz-e 😀😀Zordddna az is biztos 😊
több mint 13 éve
Azért Jsanyó nem gondolta volna hogy ide vezet ez a vicces hsz-e 😀😀
több mint 13 éve
Mit Ausztria??? Most már van NFL 😀 😀 😀 Nekünk is kell edzeni valaki ellen 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Francesco, ha Te vállalod a meccs szervezésének a részleteit, akkor én vállalom a médiát, kicsődítünk rá akit csak lehet.de akkor már tényleg ne ilyen poloba veressük hanem valami mezben legalább...
Kérdés persze a helyszín (illetve annak fizetése) valamint a vidéki játékosok elhelyezése arra hétvégére (meccs, sajtótájékoztató, buli utána 😊 )
Én két éve szerveztem egy jótékonysági gyűjtést egy gyermekotthon részére, van némi tapasztalatom benne, szerintem simán meg lehet csinálni úgy, hogy legyen rá érdeklődés (néző, média)
Szóval csináljuk, maximálisan benne vagyok.
Kérdés persze, hogy ki lenne az ellenfél, de ezt megoldjuk.
Kaloez a karácsonyi jótékonysági dolog jó ötlet, plusz még valami tv-nek is szóéni kéne és meglenne a sportnak a reklám is 😊Boti#63Azt majd Kaló megugorja 😉Francesco
több mint 13 éve
Kalo
137
Francesco, ha Te vállalod a meccs szervezésének a részleteit, akkor én vállalom a médiát, kicsődítünk rá akit csak lehet.Kérdés persze a helyszín (illetve annak fizetése) valamint a vidéki játékosok elhelyezése arra hétvégére (meccs, sajtótájékoztató, buli utána 😊 )
Én két éve szerveztem egy jótékonysági gyűjtést egy gyermekotthon részére, van némi tapasztalatom benne, szerintem simán meg lehet csinálni úgy, hogy legyen rá érdeklődés (néző, média)
Szóval csináljuk, maximálisan benne vagyok.
Kérdés persze, hogy ki lenne az ellenfél, de ezt megoldjuk.
ez a karácsonyi jótékonysági dolog jó ötlet, plusz még valami tv-nek is szóéni kéne és meglenne a sportnak a reklám is 😊Boti#63Azt majd Kaló megugorja 😉Francesco
több mint 13 éve
a faszt szigoruan HFL-bol..XD
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és már csak ellenfelet kell találni, de ki merne kiállni? 😀Farkymondjuk egy meghívásos válogatott? összeírjuk, hogy kiket látnánk szívesen ellenfélül 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a karácsonyi jótékonysági dolog jó ötlet, plusz még valami tv-nek is szóéni kéne és meglenne a sportnak a reklám is 😊Boti#63Azt majd Kaló megugorja 😉
több mint 13 éve
és már csak ellenfelet kell találni, de ki merne kiállni? 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Boti#63
69
ez a karácsonyi jótékonysági dolog jó ötlet, plusz még valami tv-nek is szóéni kéne és meglenne a sportnak a reklám is 😊
több mint 13 éve
Megvan a tuti...elküldünk valakit a 8.kerbe hogy vegyen olyan kétszáz forintos fekete ingeket,amiknek az alja lángol az lesz a mez.XDazt még nehogy tovább menjek mindenkinek a sisakján egyikoldalt a saját logoja másikon a flame warriorsos..xD
több mint 13 éve
Már akkor a mez terv is megvan 😀 Szerintem is maradjuk annál ,amit Francesco írt, miszerint karácsony előtti jótékonysági meccs, játék belépő stb egyszeri megismételhetetlen 😀 , én szívesen segítek neki amibe tudok, innen messziségből 😉