Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
Kalo 137
Kösz Cápa a facebookot, elkezdek én is ötletelni komolyabban, és beszélek pár emberrel a médiából/celebek közül.
Szerintem a Szövetség nem lesz kihagyható, de szabályozhatjuk, hogy mibe szól bele -és egyúttal megnézhetjuk azt is, hogy a lobbi-erő valóban létezik-e.
A junior all star ötlet baromi jó, az utánpótlás amúgy is fontos az államnak is, és azért sportélményként is elég jó meccs lenne szerintem.
A nagy kérdés (és most nem megbántani akarom magunkat a Fórumválogatottban) hogy miért lesz ez érdekes egy átlag nézőnek? Szép dolog a jótékonyság, és az sokakat megmozgat, de ezzel olyanokat is kellene céloznunk, akik alapvetően nem foci-rajongók (vagy igen, de nem a magyar focié).
Szerintem meg kellene nézni mennyire tudunk "nagyot álmodni" -mert akkor irány az Aréna, két meccs, jótékonyság, este pedig koncertek.
Erre szerintem tudok tévét szervezni.
több mint 14 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
azt ne felejtsétek, vagy TV2 vagy RTL
ne nagyon szeretik egymás "rendezvényeit", celebjeit

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Kaló elintézed a Benkőt ? 😀 a motoros kesztyűjével tuti ő lenne a celeb válogatott QB 😀 😀szampi#33
Vagy LB és megint menne blitzre 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 705 — Tyrone Creek
Kaló elintézed a Benkőt ? 😀 a motoros kesztyűjével tuti ő lenne a celeb válogatott QB 😀 😀szampi#33
Alekosz kéne QB-nek, hiszen ő precíz, kimért, pontos és alekosz. Másodállásban terminátor is, így baja nem eshet. Amúgy is elmegy mindenhová, ahová hívják 😀
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Azért milyen érdekes, h ha van értelme akkor össze tud fogni a sokszor egymást "szidó" társaság, és ez jó 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Kaló elintézed a Benkőt ? 😀 a motoros kesztyűjével tuti ő lenne a celeb válogatott QB 😀 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocsi de a celebek mellé neves válogatott sportolokat kéne meghivni, esetleg ők is flegfociznának egy kicsit, és a közönséget vonzaná a személyükcsovika75
Erre én is gondoltam (mármint a celeb flagfocira)...
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ó srácok már csorog a nyálam 😀 😀 😀 Nem bírom ki decemberig 😊

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bocsi de a celebek mellé neves válogatott sportolokat kéne meghivni, esetleg ők is flegfociznának egy kicsit, és a közönséget vonzaná a személyük
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/groups/197799510274931
itt egy facebook csoport, akit érdekel komolyan a dolog csak az jelöljöncápa77
itt hangsúly a KOMOLYon van 😉
előmeccsnek egy Kelet-Nyugat junior All Star?Francesco
én is úgy gondolom, hogy ha belevágunk akkor, KOMOLYan kell csinálnunk 😀
ez nagy ötlet (junior)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
itt egy facebook csoport, akit érdekel komolyan a dolog csak az jelöljöncápa77
itt hangsúly a KOMOLYon van 😉
előmeccsnek egy Kelet-Nyugat junior All Star?
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nekem az fáj, hogy még mindig nem gondoltál rám 😕 😀Bluemountain
kösz, hogy írtál, te lettél volna a titkos fegyver, de most leleplezted magad 😕 😀JSanyo
Az előbb még valami D-line volt, tudtam én, hogy ezt nem gondoltad át 😀
Hm... Titkos fegyver? Vedd úgy, hogy itt sem voltam 😉 😛Bluemountain
igen, közben rájöttem, hogy arénán csak két DL van fenn 😊 meg amúgy véletlenül posztoltam 😀

több mint 14 éve
itt egy facebook csoport, akit érdekel komolyan a dolog csak az jelöljön

több mint 14 éve
Mint azt már számos rendezvény igazolta, az Aréna küzdőtere a lelátón található mobil székek betolásával, 8 000 m2-es területté növelhető.
Itt ráadásul van műfű a teremfocik miatt.
Lehet egy kicsit túl gondolom, de ha már jótékonysági akkor szóljon nagyot.

több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Egy dopeman-ganxstazoli lb duó, és SP-Fluor halálosztó safetypáros 😀Zorddd
szerintem egy dopeman-ganxta LB páros és egy SP-Fluor RB tandem viccesebb lenne 😀Francesco
Hát. Mi nevetnénk 😀 Úristn, elkezdett a fejemben pörögni a celebkatalógus 😀 Pákó a wr, kiszel tünde és donatella a cheercsapat 😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
nem szabad túl hosszúnak és drágának lennie, mert egész nap csak a fanatikusok maradnak kint
2 meccsnél több nem lehet (szerintem)cápa77
Este átküldök egy koncepciót és megvitatjuk 😉
Annak meg utánajárok, hogy mennyire lehet a szövetséget kihagyni a dologból, szerintem nem nagyon, főleg, ha addig szakszövetség lesz... De azt gondolom, ha mindent ügyesen mi leszervezünk, akkor nem lesz gond 😉
Kéne nyitni ennek egy új topicot 😊Francesco
vagy mindenki vegyen fel facebookon, nyitunk egy csoportot 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nem szabad túl hosszúnak és drágának lennie, mert egész nap csak a fanatikusok maradnak kint
kivéve ha meccsek között izgalmas családi programok lennénekkristof
Kéne egy celebválogatott, és az esemény előtt valamelyik kertévé egy hónapig heti egyszer egy órában mutatná a csapatok felkészülését 😀 Egy dopeman-ganxstazoli lb duó, és SP-Fluor halálosztó safetypáros 😀Zorddd
a QB Tabáni Pista lenne, RB meg Pákó... 😀

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy dopeman-ganxstazoli lb duó, és SP-Fluor halálosztó safetypáros 😀Zorddd
szerintem egy dopeman-ganxta LB párossal szemben egy SP-Fluor RB tandem viccesebb lenne 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kösz, hogy írtál, te lettél volna a titkos fegyver, de most leleplezted magad 😕 😀JSanyo
Az előbb még valami D-line volt, tudtam én, hogy ezt nem gondoltad át 😀
Hm... Titkos fegyver? Vedd úgy, hogy itt sem voltam 😉 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Este átküldök egy koncepciót és megvitatjuk 😉
Annak meg utánajárok, hogy mennyire lehet a szövetséget kihagyni a dologból, szerintem nem nagyon, főleg, ha addig szakszövetség lesz... De azt gondolom, ha mindent ügyesen mi leszervezünk, akkor nem lesz gond 😉
Kéne nyitni ennek egy új topicot 😊
több mint 14 éve
kivéve ha meccsek között izgalmas családi programok lennénekkristof
Kéne egy celebválogatott, és az esemény előtt valamelyik kertévé egy hónapig heti egyszer egy órában mutatná a csapatok felkészülését 😀 Egy dopeman-ganxstazoli lb duó, és SP-Fluor halálosztó safetypáros 😀

Zoon Politikon
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 172 — Browns GM
kivéve ha meccsek között izgalmas családi programok lennének

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
kösz, hogy írtál, te lettél volna a titkos fegyver, de most leleplezted magad 😕 😀

több mint 14 éve
2 meccsnél több nem lehet (szerintem)

több mint 14 éve
Azért Jsanyó nem gondolta volna hogy ide vezet ez a vicces hsz-e 😀😀Zorddd
Hát jah...amúgy meg ilyen tipusú mez kéne...csak nehogy háloing méretbenXD
Pacman
Nem személyeskedésből, de nagy szerencse, hogy vannak itt a fórumon olyanok, akik a tiédnél kifinomultabb ízléssel rendelkeznek 😊

Zoon Politikon