NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
18:30-tól, ARENA4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezesetben a bevonulózene:fő az optimizmus 😊 Szerintem elegen rárepültek már az ügyre, hogy megvalósulhasson Sanyó, és most már sokaknak az álma 😀shawnkaLegyen már tél!!!!!! 😊 😊 😊 jobban várom mint a karácsonyt! 😊JUNIOR#46nem hiszem hogy ebből tényleg lesz valami. 😊 😊 de én is örülnék ha valaki elkezdene szervezkedni ez ügyben.szampi#33
http://www.youtube.com/watch?v=u4NQPeSfEoI
több mint 13 éve
fő az optimizmus 😊 Szerintem elegen rárepültek már az ügyre, hogy megvalósulhasson Sanyó, és most már sokaknak az álma 😀Legyen már tél!!!!!! 😊 😊 😊 jobban várom mint a karácsonyt! 😊JUNIOR#46nem hiszem hogy ebből tényleg lesz valami. 😊 😊 de én is örülnék ha valaki elkezdene szervezkedni ez ügyben.szampi#33
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
Legyen már tél!!!!!! 😊 😊 😊 jobban várom mint a karácsonyt! 😊JUNIOR#46nem hiszem hogy ebből tényleg lesz valami. 😊 😊 de én is örülnék ha valaki elkezdene szervezkedni ez ügyben.
több mint 13 éve
Legyen már tél!!!!!! 😊 😊 😊 jobban várom mint a karácsonyt! 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Én meg ha nem jön közbe semmi akkor a hazai csapatot erősíteném 😀 mivel oda nyúlnak a gyökereim, de ha tényleg ekkora az érdeklődés tudok talán intézni valamit a rendezőknél. :cool:Szerintem ezzel a válogatottal be kellene nevezni a szekszárdi tornára kezdésként, aztán jöhet a jótékonysági meccs télen. Meghívunk valami közeli országbeli csapatot, szervezek rá tévét, rádiót és hajrá) 😀KaloDöme és Pacman szerintem a Bats színeiben indul, Racsy a Tigersben, stb. bár nem lenne rossz ötlet. 😀jvic
De ahogy racsy is mondta veletek szívesen játszanék ha úgy alakul.
több mint 13 éve
racsy
45
Én biztos nem játszom ezen a tornán a Tigers színeiben arra ott lesznek a kölykök.Szerintem ezzel a válogatottal be kellene nevezni a szekszárdi tornára kezdésként, aztán jöhet a jótékonysági meccs télen. Meghívunk valami közeli országbeli csapatot, szervezek rá tévét, rádiót és hajrá) 😀KaloDöme és Pacman szerintem a Bats színeiben indul, Racsy a Tigersben, stb. bár nem lenne rossz ötlet. 😀jvic
Veletek viszont szivesen játszok es a poszt is mindegy, mar megszoktam bár falemberkent nem muzsikáltam jol.
Tetszik az ötlet, támogatom.
több mint 13 éve
jvic
115
Szerintem ezzel a válogatottal be kellene nevezni a szekszárdi tornára kezdésként, aztán jöhet a jótékonysági meccs télen. Meghívunk valami közeli országbeli csapatot, szervezek rá tévét, rádiót és hajrá) 😀KaloDöme és Pacman szerintem a Bats színeiben indul, Racsy a Tigersben, stb. bár nem lenne rossz ötlet. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszönet JSanyo-nak a beválogatásért, bár nem érzem magam bármilyen-válogatott szintű játékosnak. Viszont szívesen benne lennék egy ilyen buliban. És jó lenne már Pacman oldalán játszani, mert végre nem halászná le a labdáimat... 😀 😛
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
sima tescoban v decathlonba fehér póló, ujjait levágni dízányosra, számot ráfesteni és tőlem mehet! 😂Kopasz98festékboltban dolgozom a nyáron ,én szerzek festékspray-t 😀
több mint 13 éve
Kalo
137
Egyébként ha már szervezés: tévés szerkesztő barátaim keresnek amerikaifocis, minimum 22-23 éves, jó kiállású srácokat különböző műsorokba. Ha valakit érdekel jelezze nekem, összekötöm a szervezőkkel (ne pm-ben, mert azt sosem veszem észre, inkább emailben)A műsorok, ahova keresnek: Való világ, a TV2 új társkeresős reality showja, játékos-vetélkedős műsorok.
Kalo
több mint 13 éve
Kalo
137
Szerintem ezzel a válogatottal be kellene nevezni a szekszárdi tornára kezdésként, aztán jöhet a jótékonysági meccs télen. Meghívunk valami közeli országbeli csapatot, szervezek rá tévét, rádiót és hajrá) 😀
több mint 13 éve
racsy
45
Tőlem is mehet ha nincs korhatár, én FB vagyok alapból!Jó lenne 37-nek blokkolni!😊)
több mint 13 éve
Kopasz98
93
sima tescoban v decathlonba fehér póló, ujjait levágni dízányosra, számot ráfesteni és tőlem mehet! 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ejjj, Sanyóóó 😛 😕 😉 😀Lehetett volna "BOWL.HU fantasy team" néven egy fórum válogatottat indítani, amiből Pacman, Zordd, JSanyo, Bruce, Cápa, JUNIOR#46 és még sok más nagy név sem hiányozhatna 😀 (Ja bocs Pacman más csapattal ver rommá mindenkit, úgyhogy ő kiesett... 😕 )TredBowl.hu Flame Warriors ARENA TEAM
QB: Lecso4, maximilien, Shevi
RB: Harminch37, kisember, PaTyOmKiN
WR: Kalo, pc_x, Szobi22, Tred
OL: e52m62, 69, kisdani, Natloz, racsy
DL: Boti63, Bruce, JSanyo, vadibandi
LB: JUNIOR#46, kutya23c, Ricsi56(?)
DB: Döme, Farky, Joci, Pacman, szampi#33
Zorddd: Zorddd
Coaching staff:
OC: jvic, illetve istvankovacs is, ha jól tudom
DCs, mert defense wins championships, és addig meg sem állunk: deacon75, Francesco
Lineman: cápa77
Special team, mert nekünk olyanunk is lesz: Höri
TE-t direkt nem írtam, de ha kéne, akkor Kopasz98 és Kori.
LB-t még írjatok, mert most hirtelen több fórumarc nem jut az eszembe.
MEGJEGYZÉS: Mint ahogy az ebben a topikban megjelenő listák nagy része, ez is teljesen fikcionális és szubjektív, kivéve, ha jövőre mégis elindulunk ezzel a kerettel 😊 A fő válogatási szempont a fórum aktivitás és stílus, illetve aki az eszembe jutott. Akit kihagytam, ne vegye sértésnek, mert vagy kifelejtettem, vagy pedig simán halvány fingom sincs arról, hogy kit takar a nickje és milyen poszton játszik 😊 Aki esetleg lemondaná a szereplést, ne tegye, mert a csapatkép ultimate hsz lenne a 'Vállald a fejed!' topikban 😊
A coaching staffot utólag tettem tettem hozzá, kösz Farky 😊JSanyo
több mint 13 éve
Mindent bele srácok ne hagyjuk elveszni az ötletet!!! Meznek meg jó lesz egy fehér póló és ráírunk valamit 😊 😊 😊 fórumnév minimum 😊JUNIOR#46vagy mindenki rendel BOWL.hu-s pólót 😛
több mint 13 éve
xtaki
3 443
van, majd felrakom az ftp-reegál 😀KaloHa harc, hát legyen harc!!!
De hogy legyen értelme is a hozzászólásomnak, kérdezném, hogy van-e valakinek olyan meccsfelvétele az idei idényből, amit megosztana velem (mind edzői, mind játékvezetői szemmel szeretnék minél több meccset megnézni az idei idényből).jvic
több mint 13 éve
Mindent bele srácok ne hagyjuk elveszni az ötletet!!! Meznek meg jó lesz egy fehér póló és ráírunk valamit 😊 😊 😊 fórumnév minimum 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Csatlakozom és persze nagyon szívesen játszanék is, ha összejön.Ennek lehet értelme...legyen December, legyen egy jótékony cél karácsonyra, egy MAFSZ-BOWL.hu meccs, egy Zebrák-Edzők meccs egy külföldi-hazai válogatott és egy Kelet-Nyugat gála a végére magas jegyárakkal, amit fel lehet ajánlani, így talán szponzort is lehetne találni a teremhez s talán a média is tapadhatna rá karácsony környékén...és idővel flag foci tornává válhatna, ha a támogatott iskolákat is évről-évre be lehetne vonni...szép ötlet srácok...hatalmas +1 😊JSanyo
beszépálomSpy
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én is szívesen játszanék a csapatban, ha bevesztek. 😀Alapból CB/S vagyok de szívesen játszom DE poszton is meg persze specialbe is! 😛
több mint 13 éve
jvic
115
Ennek lehet értelme...legyen December, legyen egy jótékony cél karácsonyra, egy MAFSZ-BOWL.hu meccs, egy Zebrák-Edzők meccs egy külföldi-hazai válogatott és egy Kelet-Nyugat gála a végére magas jegyárakkal, amit fel lehet ajánlani, így talán szponzort is lehetne találni a teremhez s talán a média is tapadhatna rá karácsony környékén...és idővel flag foci tornává válhatna, ha a támogatott iskolákat is évről-évre be lehetne vonni...szép ötlet srácok...Ausztriában minden évben megrendezik a Zebra Bowl-t, amikor is a játékvezetők és barátaik (veterán játékosok, juniorok) játszanak egy csapattal, és a bevételt felajánlják jótékony célra.
beszépálomSpy
Ezen volt szerencsénk párunknak résztvenni Magyarországról: http://www.flickr.com/photos/football-austria/sets/72157621788538745/
Ergo a példa él, a lehetőség adott. Már csak egy ember kellene, aki felvállalja az egész megszervezését.
több mint 13 éve
Ennek lehet értelme...legyen December, legyen egy jótékony cél karácsonyra, egy MAFSZ-BOWL.hu meccs, egy Zebrák-Edzők meccs egy külföldi-hazai válogatott és egy Kelet-Nyugat gála a végére magas jegyárakkal, amit fel lehet ajánlani, így talán szponzort is lehetne találni a teremhez s talán a média is tapadhatna rá karácsony környékén...és idővel flag foci tornává válhatna, ha a támogatott iskolákat is évről-évre be lehetne vonni...szép ötlet srácok...hatalmas +1 😊
beszépálomSpy
több mint 13 éve
arcsike
100
viccelsz? írsz egy hsz-t és kiszorítod kalót! 😀bpcj#97én is úgy látom 😉 😛
több mint 13 éve
Spy
2 337
Ennek lehet értelme...legyen December, legyen egy jótékony cél karácsonyra, egy MAFSZ-BOWL.hu meccs, egy Zebrák-Edzők meccs egy külföldi-hazai válogatott és egy Kelet-Nyugat gála a végére magas jegyárakkal, amit fel lehet ajánlani, így talán szponzort is lehetne találni a teremhez s talán a média is tapadhatna rá karácsony környékén...és idővel flag foci tornává válhatna, ha a támogatott iskolákat is évről-évre be lehetne vonni...szép ötlet srácok...beszépálom
több mint 13 éve
hm..addig még lesz időm edzésre is járni 😛viccelsz? írsz egy hsz-t és kiszorítod kalót! 😀bpcj#97micsoda position battle-k várhatóak januárig 😀JSanyo
több mint 13 éve
szerinted nekem miért van saját posztom? 😉te könnyen beszélsz 😀 1 592 hszszampi#33viccelsz? írsz egy hsz-t és kiszorítod kalót! 😀bpcj#97micsoda position battle-k várhatóak januárig 😀JSanyo