Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Hát tök jó volt ez a döntő!!!Köszi 😊
A rendezés tetszett bár a büfébe hamar elfogyott a kaja-mi lett volna telt háznál?- ez picit rossz volt. Sok jó csaj volt, meg cheerleader szóval nagy like!!!
Első meccs izgalmas kezdés után a 2. negyed közepétől papírforma, de ennek ellenére is élvezetes látványos játék. Gratula a Hurricanesnek nálam az #54-es volt a meccs MVP-je nagyon jól vezette a Def-et és egy kiváló képességű LB-külön gratuláltam neki a meccs után! A Bencsics úr meg az Újfalusi úr fényévekkel gyorsabb a liga játékosainál ez megint látszott-big respect-!
A Bulldogok egy rendkívül szimpatikus gárda és jól küzdöttek kár, hogy időelőtt elfogytak,de nekik is gratula.
kutya23c

több mint 15 éve
itt azért kellene bevezetni, mert az ellenfélnek nem tetszik nagyon 😊
Crushers #12
több mint 15 éve
gsn
3 548
Ha valamiféle ilyen szabályozás bevezetésre kerülne egyszer, szerintem azt nem ilyen indokokkal kellene alátámasztani, hogy túl jók, vagy ez egy magyar bajnokság, ezek meglehetősen gyenge érvek a mai világban. Akkor érdemes ilyen intézkedést bevezetni, ha a külföldi játékosok jelenléte érzékelhetően károsan hat a magyar tehetségek fejlődésére, miattuk nem kapnak elég játéklehetőséget. Más sportokban általában ez az oka a hasonló limitek bevezetésének.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
import = usa, canada stb... ami nem EU? ugyi?Ricsi56http://afboe.at/uploads/media/2011-02-01-AFBOE-Wettspielordnung.pdf
dajcsul van, ha minden igaz, a 19. § szabályozza (15. oldaltól)
több mint 15 éve
import = usa, canada stb... ami nem EU? ugyi?Bár ausztriában inkább azért maximalizálták, mert egyik csapatnak arra is van pénze h 8 import legyen a pályán mig a másik annak örül h nem exportálodnak a játékosaik máshova 😛.Ricsi56A Div2-ben ha jól emlékszem egy import volt a maximum.
Div1-ben talán három. És még AFL-ben is maximált.
Ezekben azért nem vagyok 100%-osan biztos. A Lexikonunk éppen Belgium felé robog, úgyhogy nem tudom most megkérdezni tőle biztosra 😊
De azt ugye tudjuk, hogy az import kifejezés nem egyenlő a külföldi játékossal? (legalábbis az osztrák terminológia szerint)Francesco
Crushers #12
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Bár ausztriában inkább azért maximalizálták, mert egyik csapatnak arra is van pénze h 8 import legyen a pályán mig a másik annak örül h nem exportálodnak a játékosaik máshova 😛.Ricsi56A Div2-ben ha jól emlékszem egy import volt a maximum.
Div1-ben talán három. És még AFL-ben is maximált.
Ezekben azért nem vagyok 100%-osan biztos. A Lexikonunk éppen Belgium felé robog, úgyhogy nem tudom most megkérdezni tőle biztosra 😊
De azt ugye tudjuk, hogy az import kifejezés nem egyenlő a külföldi játékossal? (legalábbis az osztrák terminológia szerint)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Doppingvizsgálat volt a döntökön?Ricsi56nálunk tuti nem
több mint 15 éve
Bár ausztriában inkább azért maximalizálták, mert egyik csapatnak arra is van pénze h 8 import legyen a pályán mig a másik annak örül h nem exportálodnak a játékosaik máshova 😛.Ausztriában is megoldják, persze gondolom itthon csak azért sem az a követendő példa 😊Szerintem akár hány idegen légiós lehet bármelyik csapatban, csak azt kellene szabályozni, hogy egyszerre 2-3 idegenlégiós léphet pályára. Én legalábbis ezt támogatnámSzentiRebel_#18Ezt nagyon nehéz lenne azért ellenőrizni... Minden play előtt végignézni az összes mezszámot és böngészni a rostert...
Zászló: nem hinném, hogy probléma lenne azzal, hogy valaki a nemzetiségét hírdeti.Francesco
nem tudom nálatok a div II-ben hogyan voltak leszabályozva az importok, de általában úgy szokták kikötni, hogy 4 a rosteren, 2 egy időben a pályán, vagy 3 a rosteren, 1 a pályán, stb. Ráragasztanak a sisakjukra egy nagy 'A' betüt (A-klasse spieler) és mindenki látja.
Régebben itthon is volt ilyen, akkor "E" betű volt a nem magyar állampolgárságú játékosok sisakján, nem tudom, hogy azóta van-e még ilyen.
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy nem azonos szintről érkező idegenlégiósokról van szó.VT
Crushers #12
több mint 15 éve
VT
123
Ausztriában is megoldják, persze gondolom itthon csak azért sem az a követendő példa 😊Ezt nagyon nehéz lenne azért ellenőrizni... Minden play előtt végignézni az összes mezszámot és böngészni a rostert...Gratulálok a Tigersnek!A zászlóval semmi gondom nincs!És ezért majd lehet,hogy kapom majd az osztást(nem azért írom mert kikaptunk-megérdemelték) de szerintem itt is be kéne vezetni mint a fociban kosárban stb. a külföldi játékosok számát egy csapatban!Értem hogy vannak rokoni kötödések de a magyar bajnokság az legyen magyar!szerintem 5 idegenlégiosnál több ne nagyon legyen!kola64Szerintem akár hány idegen légiós lehet bármelyik csapatban, csak azt kellene szabályozni, hogy egyszerre 2-3 idegenlégiós léphet pályára. Én legalábbis ezt támogatnámSzentiRebel_#18
Zászló: nem hinném, hogy probléma lenne azzal, hogy valaki a nemzetiségét hírdeti.Francesco
nem tudom nálatok a div II-ben hogyan voltak leszabályozva az importok, de általában úgy szokták kikötni, hogy 4 a rosteren, 2 egy időben a pályán, vagy 3 a rosteren, 1 a pályán, stb. Ráragasztanak a sisakjukra egy nagy 'A' betüt (A-klasse spieler) és mindenki látja.
Régebben itthon is volt ilyen, akkor "E" betű volt a nem magyar állampolgárságú játékosok sisakján, nem tudom, hogy azóta van-e még ilyen.
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy nem azonos szintről érkező idegenlégiósokról van szó.
több mint 15 éve
Nem értek én a lovakhoz... 😊A zászlóval nekem sincs gondom, sőt, a Raptorsban a #8as srác, ha jól tévedek, akkor ő szerb, szintén saját zászlóval vonult be.ZordddLepinjica montenegrói zászlóval vonult be, nem szerbbel. 😉Döme
több mint 15 éve
Kopasz98
93
döntőszervezés nagyon teccetős volt. az ukránok játéka félelmetes volt. néha csak szörnyülködtem és örültem, hogy nem én vagyok a BCS centere.. szegény qb-tok meg egy late hit miatt sérült le, olyan régen eldobta már....
grat minden csapatnak a döntőkben.
ja és pacman kiintegetett nekünk <3 nekem az volt az egyik olyan pillanat amiért érdemes volt lemenni xD
több mint 15 éve
A zászlóval nekem sincs gondom, sőt, a Raptorsban a #8as srác, ha jól tévedek, akkor ő szerb, szintén saját zászlóval vonult be.ZordddLepinjica montenegrói zászlóval vonult be, nem szerbbel. 😉
több mint 15 éve
A zászlóval nekem sincs gondom, sőt, a Raptorsban a #8as srác, ha jól tévedek, akkor ő szerb, szintén saját zászlóval vonult be. A rendezés tényleg nagyon jó volt, nem nagyon találni negatívumot benne. A második meccs egészen a sérülésig abszolút élvezhető volt, utána viszont folyamatosan megállították a játékot a bírók valamiért, és nagyon-nagyon elhúzódott a vége. A szivarozó Raptorsos úriembert pedig én simán kiállítottam volna, szerintem ez a bunkóság netovábbja volt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ezt nagyon nehéz lenne azért ellenőrizni... Minden play előtt végignézni az összes mezszámot és böngészni a rostert...Gratulálok a Tigersnek!A zászlóval semmi gondom nincs!És ezért majd lehet,hogy kapom majd az osztást(nem azért írom mert kikaptunk-megérdemelték) de szerintem itt is be kéne vezetni mint a fociban kosárban stb. a külföldi játékosok számát egy csapatban!Értem hogy vannak rokoni kötödések de a magyar bajnokság az legyen magyar!szerintem 5 idegenlégiosnál több ne nagyon legyen!kola64Szerintem akár hány idegen légiós lehet bármelyik csapatban, csak azt kellene szabályozni, hogy egyszerre 2-3 idegenlégiós léphet pályára. Én legalábbis ezt támogatnámSzentiRebel_#18
Zászló: nem hinném, hogy probléma lenne azzal, hogy valaki a nemzetiségét hírdeti.
több mint 15 éve
Gratulálok a Tigersnek!A zászlóval semmi gondom nincs!És ezért majd lehet,hogy kapom majd az osztást(nem azért írom mert kikaptunk-megérdemelték) de szerintem itt is be kéne vezetni mint a fociban kosárban stb. a külföldi játékosok számát egy csapatban!Értem hogy vannak rokoni kötödések de a magyar bajnokság az legyen magyar!szerintem 5 idegenlégiosnál több ne nagyon legyen!kola64Szerintem akár hány idegen légiós lehet bármelyik csapatban, csak azt kellene szabályozni, hogy egyszerre 2-3 idegenlégiós léphet pályára. Én legalábbis ezt támogatnám
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Azért az ukrán témához még egy figyelembe vehető adalék:Egy nyíregyházi csapatról van szól. Márpedig ott ukrán rengeteg állampolgár található folyamatosan munka és családi okok miatt! (ja és biznic miatt is, de ez most mindegy 😀 ) Fél óra a határ onnan.
Ez pont olyan, mint Ausztria magyar határától 50km-s sávban hány magyar van folyamatosan.... Van aki mindennap dolgozni megy oda, van aki egész héten ott, van aki csak pár hét után megy haza .
több mint 15 éve
kola64
26
Gratulálok a Tigersnek!A zászlóval semmi gondom nincs!És ezért majd lehet,hogy kapom majd az osztást(nem azért írom mert kikaptunk-megérdemelték) de szerintem itt is be kéne vezetni mint a fociban kosárban stb. a külföldi játékosok számát egy csapatban!Értem hogy vannak rokoni kötödések de a magyar bajnokság az legyen magyar!szerintem 5 idegenlégiosnál több ne nagyon legyen!
több mint 15 éve
bpcj#97
19
jó volt a döntő, nagyszerű hangulatot csináltak a szurkerek. a hurrikánoknak legalább ugyanilyen sikeres szezont jövőre! 😊 pártatlan drukkerként eléggé sajnálom, hogy a div1 döntő első félidei eredménye nem tükrözte a játék képet, mert az igazán színvonalas, kiélezett küzdelmet hozott, le a kalappal mindkét csapat előtt. de mennyivel jobb lett volna a második félidő, ha 14-14-el fordulnak, így sajnos nagyon felborult a pálya.gratula minden résztvevőnek, ma is jó meleg volt...
egy dolog ami engem felháborított kicsit hogy hogy kerül egy Ukrán zászló a magyar döntőbe? hmm, én megértem, hogy ők Ukránok meg minden de attól még ez magyarország ! Nem tudom, lehet hogy csak nekem tűnt ez fel "nyugatiként" de nekem nagyon hmmsemmi furcsa, megdöbbentő, és felháborító nincsen ebben szvsz. ez klubbajnokság, ha a taktaharkányi fakopácsok leszerződtetnék az albán válogatottat, és a döntőben mind albán zászlóval vonulnának be, akkor sem lehetne egy szavunk sem. szerintem ez pont ugyanaz a kategória, mint mondjuk a spanyol bajnokság megnyerése után roberto carlos és beckham
Falcons-addict
több mint 15 éve
Döginek megint súlyos sérülése van? 😮Sajnos a műtött térde szállt el, de olyan durván, hogy ott helyben infúziót kellett neki adni a pályán...
Azért tud időzíteni. Múltkor a nyitómeccs előtti edzésen ment IR-re, most meg a döntőben.
Szóljatok neki, hogy gyógyuljon meg 😊Höri
Iszonyatos szopás ez.
több mint 15 éve
Döginek megint súlyos sérülése van? 😮Azért tud időzíteni. Múltkor a nyitómeccs előtti edzésen ment IR-re, most meg a döntőben.
Szóljatok neki, hogy gyógyuljon meg 😊
több mint 15 éve
Boti#63
69
Nekem is nagyon bejött az egész , majdnem 😊 Szervezés tényleg jóó volt 😛 egy dolog ami engem felháborított kicsit hogy hogy kerül egy Ukrán zászló a magyar döntőbe? hmm, én megértem, hogy ők Ukránok meg minden de attól még ez magyarország ! Nem tudom, lehet hogy csak nekem tűnt ez fel "nyugatiként" de nekem nagyon :/ a másik pedig a békéscsapai "edző" aki miután kapott 15 yard büntetést mivel szivarozott a pályán utána még be is dobta a parázsló szivart a pályára....Nem minősítem. Jobbulást a Békéscsabai Qb-nak és a Békéscsabai szőke pom-pom lánynak aki rosszul lett és még beszélni se tudott szegény :S (tudom mert odamentem hozzá) Jaaaaaaa és 3kor elfogyott a kaja 😀
több mint 15 éve
Mint a rendező város lakója, nagyon örülök, hogy ennyien ellátogattak a rendezvényre. Remélem minden vendég jól érezte magát. A kaja valóban hamar elfogyott és a vendéglátós úriember is meglepődött a vendégsereg étvágyán. Kicsit alulbecsülte a étel mennyiségét. A lányok tényleg szépek voltak. Remélem Dunaújváros nem most rendezett utoljára döntőt.Popyelehet tudni nagyjából hány néző volt?
......
több mint 15 éve
Mint a rendező város lakója, nagyon örülök, hogy ennyien ellátogattak a rendezvényre. Remélem minden vendég jól érezte magát. A kaja valóban hamar elfogyott és a vendéglátós úriember is meglepődött a vendégsereg étvágyán. Kicsit alulbecsülte a étel mennyiségét. A lányok tényleg szépek voltak. Remélem Dunaújváros nem most rendezett utoljára döntőt.
több mint 15 éve
kutya23c
223
Hát tök jó volt ez a döntő!!!A rendezés tetszett bár a büfébe hamar elfogyott a kaja-mi lett volna telt háznál?- ez picit rossz volt. Sok jó csaj volt, meg cheerleader szóval nagy like!!!
Első meccs izgalmas kezdés után a 2. negyed közepétől papírforma, de ennek ellenére is élvezetes látványos játék. Gratula a Hurricanesnek nálam az #54-es volt a meccs MVP-je nagyon jól vezette a Def-et és egy kiváló képességű LB-külön gratuláltam neki a meccs után! A Bencsics úr meg az Újfalusi úr fényévekkel gyorsabb a liga játékosainál ez megint látszott-big respect-!
A Bulldogok egy rendkívül szimpatikus gárda és jól küzdöttek kár, hogy időelőtt elfogytak,de nekik is gratula.
A nagy döntő számomra csalódás volt. Gratula a Tigersnek nagyon jó csaapat főleg a támadócsapategység. A védelemben a 2-es számú LB-félelemetes játékot nyújtott-nem is volt ellenszere, kár hogy a sérülés amit okozott ennyire megviselte mentálisan vagy nem tudom mert utánna eltűnt😕
A Raptors fiúknál sok volt a hullám völgy és mentálisan teljesen szétesett a Def a 2. TD után, legalábbis kívülről úgy tűnt.Sajnáltam Őket ott már látszott, hogy nehéz lesz fordítaniuk.
Ami nem tetszett a fölösleges keménykedések a Tigers oldalon, fölösleges latehitek-4TD-s vezetésnél???-
Azért jó kis nap volt jó bulizást a csapatoknak.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."