Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Ferron
72
Gratula minden bajnoknak!
több mint 15 éve
HZsóka
67
Úgy tűnik a sportmédia nem igazán szeret minket: http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/nucleus/index.php?itemid=2282&blog_id=1
Divízió II. osztályú bajnokság eredményei
2011.07.17.
Újpest Bulldogs vs Budapest Hurricanes
1. negyed: 6:14
2. negyed: 36:0
3. negyed: 14:0
4. negyed: 0:0
Végeredmény: 56:14
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Köszi mindenkinek, aki a Hurricanes-nek drukkolt a szezon alatt. És gratula Paczuk Lacinak és a Bulldogsnak!
A másik döntőn pedig gralálok mindkét csapatnak (mondjuk főleg az előzmények fényében nagyon drukkoltam a Raptors sikerének)!
Jöhet a jól megérdemelt pihenő 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Vége:45-7A másik döntőről valakinek valami infója esetleg?morcimaci3. negyed közepe 31-0apó
Gratula a Tigriseknek!
több mint 15 éve
Közben már 38-7
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A másik döntőről valakinek valami infója esetleg?morcimaci3. negyed közepe 31-0
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Köszi szépen!A másik döntőről valakinek valami infója esetleg?morcimacifélidőben 21-0 a TigersnekPaca79
több mint 15 éve
A másik döntőről valakinek valami infója esetleg?morcimacifélidőben 21-0 a Tigersnek
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A másik döntőről valakinek valami infója esetleg?
több mint 15 éve
Köszi szépen!A meglepő kezdés után bejött a papírforma, bár kicsit szorosabb végeredményre számítottam.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 15 éve
Gratula a Hurricanesnek, ez maradt a vége is.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Nem változott az eredmény, vagy annyira pörögnek a dolgok, hogy senki se ér rá "közvetíteni"? 😊56-14 bulldogsnal a labda
A végeredményt majd írjátok azért be légyszi. Már nem sok lehet vissza a meccsből.Natloz

http://insidehandoff.com/
több mint 15 éve
Nem változott az eredmény, vagy annyira pörögnek a dolgok, hogy senki se ér rá "közvetíteni"? 😊A végeredményt majd írjátok azért be légyszi. Már nem sok lehet vissza a meccsből.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
14:42 cannes-nek az első félidő
több mint 15 éve
Miert a donton van a leggyengebb biraskodas? 27-14 kozbenzolika26mert mit hibáztak?
......
több mint 15 éve
tudu28
152
Feri mindenre képes, mert ő egy superman 😀 és szerintem versenyezni se állj le vele 😉Tisztellekszeretlektezsvírem, de attól, mert széthúzod a pályát, még nem kell rögtön Chris Johnson a backfieldbe, hogy jó legyen a futójátékod. Attól, mert felállsz négy elkapóval, még ne hajtsd el LeGarette Blountot a pályáról. 😊ZahóÁtfogalmazom hogy értsd mondanivalómat szeretetttázsvírem:
Schwarz szentem abba a rendszerbe való melyet játszik,egy két blokkoló előtte és máris rombolhatnak, míg a spredbe olyan futó való aki képes open fielden vagy nyolc misstacklet(erős túlzásal) megcsinálni testcseleivel...Pacman
több mint 15 éve
Tisztellekszeretlektezsvírem, de attól, mert széthúzod a pályát, még nem kell rögtön Chris Johnson a backfieldbe, hogy jó legyen a futójátékod. Attól, mert felállsz négy elkapóval, még ne hajtsd el LeGarette Blountot a pályáról. 😊ZahóÁtfogalmazom hogy értsd mondanivalómat szeretetttázsvírem:
Schwarz szentem abba a rendszerbe való melyet játszik,egy két blokkoló előtte és máris rombolhatnak, míg a spredbe olyan futó való aki képes open fielden vagy nyolc misstacklet(erős túlzásal) megcsinálni testcseleivel...

See what you hit,and hit what you see
több mint 15 éve
arcsike
100
valaki aki kijut ma a döntőkre az legyen oly kedves update-elni folyamatosan 😀 aki ismerős az fb-on is tegye, mert azt telóról is tudom nézni 😛
több mint 15 éve
bpcj#97
19
ja bocs, igen, így tiszta. én voltam figyelmetlen. 😊a két blokkolos az a defre érvényes...Pacmanbiztos én nem értek a játékhoz, de hogy van az, hogy valaki egy blokkolóval isten, viszont ha két blokkolója van, akkor már "nem találja magát"? 😀bpcj#97Én a mondanivalójából aztszűröm le, hogy arra gondolt hogy mint védőjátékost 1 ember blokkolja és azon mág áttud menni, de ha már 2 jön akkor meghalt. Abból gondolom hogy a következő mondatban már az offensre vált át.
bár ezt csak Pacman tudja tisztábatenni 😀Szmájli
Falcons-addict