GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Rosenhaus táblázat 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fake kick menjen 85-re, Boise style

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 784 — Sworn to the Black
Most vettem észre hogy ez a beállítás is elmaradt eddig...
http://imageshack.us/f/31/miscgameplan.jpg/

És egyébként ha ennél a programnál maradunk, akkor meg kell csinálni pár sablont valóban, mert lehet menteni meg tölteni előre elkészített gameplaneket. És akkor a pure GM-ek is kapnának olyan beállításukat amik jpobban megfelelnek a csapatuknak anélkül hogy ők szarakodnának vele. Aztán egy sokkal hosszabb tesztelési időszak alá vetni...
több mint 14 éve
Kb 2-3 óra múlva forduló.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Igen? 😮 Hát de akkor hogy puntolt 36 yardos tácsbekkeket? Azt hittem akkor ahhoz max az EZ mérete (gondolom kb. 10 yard) jön hozzá. Na mindegy, akkor köszi 😊

Hopp ez a kép mondjuk kicsit sem haszontalan megint.. 😊fetomy
Te mióta nézel NFL-t? 😀 Nem tűnt még fel, hogy mindig ahonnan járnak, onnan +17, de inkább +18 szokott lenni az FG hossza? 😀Wyatt
Nem ezzel volt a gond, hanem hogy nem azt néztem elsősorban,hogy hol járt, hanem, hogy mekkorát puntolt. És azt gondoltam, hogy 35-el bepuntolta az EZ-ba, akkor ahhoz 10 yard EZ hossz az FG-hez. Emellett úgy gondoltam, hogy a puntot is onnan számolják ahol belerúg a punter, csak ezt néztem be, mert a puntot onnan számolják, ahol feladják a labdát 😊

btw úgysem izgat, csak azért szurkolok, hogy a Ravens minél szarabb legyen 😀fetomy
Ja hogy a punt nem volt meg, ammás 😀
Nyerjen csak nyugodtan a Ravens most egyet, de a következőben szurkolhatsz ellene gazdagon 😂

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Igen? 😮 Hát de akkor hogy puntolt 36 yardos tácsbekkeket? Azt hittem akkor ahhoz max az EZ mérete (gondolom kb. 10 yard) jön hozzá. Na mindegy, akkor köszi 😊

Te mióta nézel NFL-t? 😀 Nem tűnt még fel, hogy mindig ahonnan járnak, onnan +17, de inkább +18 szokott lenni az FG hossza? 😀Wyatt
Nem ezzel volt a gond, hanem hogy nem azt néztem elsősorban,hogy hol járt, hanem, hogy mekkorát puntolt. És azt gondoltam, hogy 35-el bepuntolta az EZ-ba, akkor ahhoz 10 yard EZ hossz az FG-hez. Emellett úgy gondoltam, hogy a puntot is onnan számolják ahol belerúg a punter, csak ezt néztem be, mert a puntot onnan számolják, ahol feladják a labdát 😊

btw úgysem izgat, csak azért szurkolok, hogy a Ravens minél szarabb legyen 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 751 — Whoops, looks like something went wrong.
Imádnivaló szemle, mint mindig 😀

több mint 14 éve
Wyatt: sztem egyáltalán nem valószínűsíthető az SB-részvételem, legfeljebb a PO - ahogy mindig is mondani szoktam. Ha megvan a Div Round elégedett leszek, onnan bármi lehet, mert egy meccsen bármi történhet, továbbá az enyémen kívül van még bőven jó csapat az AFC-ben. Továbbá én egy szóval nem mondtam, hogy enyém a legjobb csapat, csak azt, hogy az enyém áll jelenleg a legjobb mérleggel az AFC-ben. Azért remélem, nem baj, hogy ennek örültem, és hangot adtam? 😊Soldados
Valszeg akkor nekem jött át kicsit máshogy, ahogy gondoltad, sorry

több mint 14 éve

Te mióta nézel NFL-t? 😀 Nem tűnt még fel, hogy mindig ahonnan járnak, onnan +17, de inkább +18 szokott lenni az FG hossza? 😀

több mint 14 éve

Plusz a long snap ami 7 yard. 😉
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Wyatt: sztem egyáltalán nem valószínűsíthető az SB-részvételem, legfeljebb a PO - ahogy mindig is mondani szoktam. Ha megvan a Div Round elégedett leszek, onnan bármi lehet, mert egy meccsen bármi történhet, továbbá az enyémen kívül van még bőven jó csapat az AFC-ben. Továbbá én egy szóval nem mondtam, hogy enyém a legjobb csapat, csak azt, hogy az enyém áll jelenleg a legjobb mérleggel az AFC-ben. Azért remélem, nem baj, hogy ennek örültem, és hangot adtam? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve

Hopp ez a kép mondjuk kicsit sem haszontalan megint.. 😊
több mint 14 éve
ma is 9 körül lesz forduló?kristof
Ma reggel 7-től fogva edzéseken voltam, most értem haza. LEefekszek aludni, aztán valamikor fel fogok kelni, utána belövöm a dolgokat, hajnalban számítsatok fordulóra. 😊

Illetve ezt a beállítást elfelejtettem feltölteni, itt lehet belőni az FG távot, meg amit láttok rajta:
http://imageshack.us/f/827/miscoffensivesettings.jpg

Amúgy azok az FG-k amikről fetomy beszéltél, 57 ill. 56 yardosak lettek volna, nálad pl. 54 a max.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 032 — Nega Scott
Ryan Williams penetrált. De kit érdekel, így is nyertünk. Wallace egyébként eddig nagyon halvány, beindulhatna.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 557 — je suis poloska
Hát még pont nem negatív 😂
Am Soldi: 4–11 az ellenfeleidnek a mérlege, az azért elég komolyan nyom a latban, nekem például 9–7, de ez sem épp túl magas 😛 Nálad csak a Seattle-nek és a Jacksonville-nek volt könnyebb schedule-je eddig 😀Wyatt
Azt tudom megverni, aki szembejön. 😉Soldados
Azt hiszem ezzel senki sem tud vitatkozni 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ettől mondjuk még bőven valószínű az SB-részvételed, csak nem az eddigi 4–0-d miatt 😊Wyatt
😂
soldi olyan mint a san jose. mindig kurvajo mindig arat az alapszakaszban csak epp mindig a pora fogy el a lendulet 😀
jo most tavaly makja volt de ennyi erovel bria is nyerhetne sbt 😀
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 172 — Browns GM
ma is 9 körül lesz forduló?

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Am Soldi: 4–11 az ellenfeleidnek a mérlege, az azért elég komolyan nyom a latban, nekem például 9–7, de ez sem épp túl magas 😛 Nálad csak a Seattle-nek és a Jacksonville-nek volt könnyebb schedule-je eddig 😀Wyatt
Azt tudom megverni, aki szembejön. 😉Soldados
Ez igaz, csak ettől ugye még nem feltétlen a legjobb a csapatod, amiért a többieknek „normális” sorsolása van 😀 Ettől mondjuk még bőven valószínű az SB-részvételed, csak nem az eddigi 4–0-d miatt 😊

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azt tudom megverni, aki szembejön. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
212 futtott yard Williamstol es utolso negyedben szopok 17 pontot ... ViccToca
inkább örülj, ha leesik egy 1/1, egy fél csapatot kapsz érteStez
Ezért kéne küzdened neked is 😀Wyatt
azért, hogy neked hozzak egy 1/1-et?
lófaszt kapsz te, legyen csak valami fos pick, azt húzzál ordas bustot 😀

több mint 14 éve
inkább örülj, ha leesik egy 1/1, egy fél csapatot kapsz érteStez
Ezért kéne küzdened neked is 😀

több mint 14 éve
inkább örülj, ha leesik egy 1/1, egy fél csapatot kapsz érte

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 838 — Vikings fan
212 futtott yard Williamstol es utolso negyedben szopok 17 pontot ... Vicc
több mint 14 éve
na ma átbaszom kicsit a gameplant és hosszabbakat is dobatok Vickkel, eddig csak a shortra és a tuti 1st downra mentem, kíváncsi leszek, hogy így belenyúlás után mennyire változik a statja, mondjuk az első héten dobott 270 yardot, de ki is nyaltam 😀
ma sima zakó a tanker Höritől 😀

több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Gratula Fake. Megvan az első vereségem. Rengeteg futott yard volt a meccsen, de az irányítók közti különbség döntött. Nálad egy TD nálam egy INT.

több mint 14 éve
Jó, ez ígysem úgysem 100%-os szezon a randomizált értékek miatt, úgyhogy nem számít.

Egyébként ahogy nézem futás ellen (legalábbis avg-t nézve) kicsit gyengébbek is itt a védelmek mint IRL, viszont passz ellen valamivel valóban jobbak. Szerintem ez fakadhat abból, hogy kevés a hosszabb passz, így alig haladnak a csapatok, illetve abból, hogy a túl sok randomizált érték így hozta ki.

Elsősorban azt lenne jó megoldani, hogy nagyobb %-ban legyenek hosszú passzok, legalább egy pár csapatnál, akinek alkalmas rá a keret, az máris nagyon sok mindent elárulna. Merthát a másik részét, a nem random értékeket csak akkor tudjuk próbára tenni, ha már kész lesz.

A jövő megkönnyítése érdekében esetleg azt is meg lehetne oldani, hogy elkészíteni pár sablon gameplant, mint pl. Run heavy, YAC heavy, balanced, pass heavy és akkor -mivel ezek szerint 15-20 GM-et ilyen szinten már nem érdekli- lehetne csak ezt megadni, gondolom ennyit el tudna dönteni még Szaba is, és akkor Dömének "csak" az adott sablont kellene bepötyögnie.