GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Most is rezeg a léc, de talán sikerült valamit javítani tavalyhoz képest (abból az OL-ből egy ember maradt kezdőben)a legrosszab TyR-é volt, de vissza lehet nézni a Roto topikban, hogy kinek hány kezdő meccsen OLineman-je volt.Hörinem is volt valami jó kereted tavaly José ValdezHöriJa hát bazdmeg a tavalyi OLem kb. a legrosszabb volt a ligában. Rosteren volt kb. 3 undrafted ember, aki néha még játszott is 😀
Idén viszont meg vagyok elégedve a csapattal.tenorx
több mint 14 éve
Hát Winterért mérges is voltam.1. scotty McKnight IRL draft, 2, Winterswyk az egyik kedvenc játékosom volt, 3.Darren Evans meg college sztár 😛haromtÉn olyanokat húztam akiket sokat láttam játszani és tetszettek. Evansban bízom hogy jó lesz. A Ryan Williamses párosuk meg már bizonyított 😊1. körben irl draft, 2. körben személyes kedvenc, utána pedig college sztárok, ez a sikeres udfa-zés receptjeJJ
Szétfutják majd a Raiderst is mint a Duke-otharomt
IRL is majdnem vittem 7. körben.
több mint 14 éve
a legrosszab TyR-é volt, de vissza lehet nézni a Roto topikban, hogy kinek hány kezdő meccsen OLineman-je volt.Ja hát bazdmeg a tavalyi OLem kb. a legrosszabb volt a ligában. Rosteren volt kb. 3 undrafted ember, aki néha még játszott is 😀Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.tenorxnem is volt valami jó kereted tavaly José ValdezHöri
Idén viszont meg vagyok elégedve a csapattal.tenorx
több mint 14 éve
Nekem asszem egyre sincs 😀 Viszont behúzok néhányat, hátha a végső keret idején okosabbak leszünk az udfákat tekintve 😊
több mint 14 éve
Ja hát bazdmeg a tavalyi OLem kb. a legrosszabb volt a ligában. Rosteren volt kb. 3 undrafted ember, aki néha még játszott is 😀Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.tenorxnem is volt valami jó kereted tavaly José ValdezHöri
Idén viszont meg vagyok elégedve a csapattal.
több mint 14 éve
Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.tenorxnem is volt valami jó kereted tavaly José Valdez
több mint 14 éve
Akkor elkúrtam, nekem még mindig van 5 helyem a PSben.
több mint 14 éve
aki már évek óta normálisan ügyködik (és a draft 3. napján sem a baromságokra ment rá), annak nincs hely a keretében udfákra.
több mint 14 éve
Kész, adjuk oda Tibinek a Super Bowlt 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. scotty McKnight IRL draft, 2, Winterswyk az egyik kedvenc játékosom volt, 3.Darren Evans meg college sztár 😛Én olyanokat húztam akiket sokat láttam játszani és tetszettek. Evansban bízom hogy jó lesz. A Ryan Williamses párosuk meg már bizonyított 😊1. körben irl draft, 2. körben személyes kedvenc, utána pedig college sztárok, ez a sikeres udfa-zés receptjeJJ
több mint 14 éve
Én olyanokat húztam akiket sokat láttam játszani és tetszettek. Evansban bízom hogy jó lesz. A Ryan Williamses párosuk meg már bizonyított 😊1. körben irl draft, 2. körben személyes kedvenc, utána pedig college sztárok, ez a sikeres udfa-zés receptje

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
ja, bezzeg irl remek idénye volt Derrick Wardnaktudjuk Tibi, te 3 éve mindig csak sleepereket húzol, aztán csak nem sikerül a playoff soha 😛Höriutál a madden. nem tehetek róla. nem érti meg a zsenimet.haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tudjuk Tibi, te 3 éve mindig csak sleepereket húzol, aztán csak nem sikerül a playoff soha 😛Höriutál a madden. nem tehetek róla. nem érti meg a zsenimet.
több mint 14 éve
tudjuk Tibi, te 3 éve mindig csak sleepereket húzol, aztán csak nem sikerül a playoff soha 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én olyanokat húztam akiket sokat láttam játszani és tetszettek. Evansban bízom hogy jó lesz. A Ryan Williamses párosuk meg már bizonyított 😊Szétfutják majd a Raiderst is mint a Duke-ot
több mint 14 éve
eddig csak FCS rangadókat és rájátszást néztem, másod-, harmad- és negyedosztályú hírekkel csupán pár hónapja foglalkozokKivéve JJt.tenorxAzt se tudom jelenleg kit húztam, nagyon szar így embereket keresni, hogy nem tudni a csapatok kiket hívtak be trainingezni. Tavaly direkt olyan embereket kerestem, akik need pozícióban voltak az aktuális csapatnál, idén ez kiesik 😀Nem ismeri jobban.
JJ meg mégiscsak jobban ismeri ezeket az UDFA prospecteket 😀tenorx
FCS az FCS, senki se nézi.Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Kivéve JJt.Nem ismeri jobban.udfa elemzés, megalolAzt se tudom jelenleg kit húztam, nagyon szar így embereket keresni, hogy nem tudni a csapatok kiket hívtak be trainingezni. Tavaly direkt olyan embereket kerestem, akik need pozícióban voltak az aktuális csapatnál, idén ez kiesik 😀
Lions AHöri
FCS az FCS, senki se nézi.Höri
több mint 14 éve
Nem ismeri jobban.udfa elemzés, megalolAzt se tudom jelenleg kit húztam, nagyon szar így embereket keresni, hogy nem tudni a csapatok kiket hívtak be trainingezni. Tavaly direkt olyan embereket kerestem, akik need pozícióban voltak az aktuális csapatnál, idén ez kiesik 😀
Lions AHöri
FCS az FCS, senki se nézi.
több mint 14 éve
udfa elemzés, megalolAzt se tudom jelenleg kit húztam, nagyon szar így embereket keresni, hogy nem tudni a csapatok kiket hívtak be trainingezni. Tavaly direkt olyan embereket kerestem, akik need pozícióban voltak az aktuális csapatnál, idén ez kiesik 😀
Lions AHöri
JJ meg mégiscsak jobban ismeri ezeket az UDFA prospecteket 😀
több mint 14 éve
majd a supplemental draftonszívesen.na megnézzük milyen szarokat hagytatok nekem UDFA-raharomtezúton is köszönöm mindenkinek, hogy a harmadik körig bent hagytátok nekem a következő UDFA Kent State sztárt... 😊 (Gates, Harrison és Cribbs utódát, sőt talán még Elamot is ide vehetem)JJ
(mekkora harc lesz majd Gonoszért...)Höri
JJ, értékelj már UDFAt a lapszemlében, úgy se történik semmi itt az utóbbi hetekben.akkor ha vége, az enyém eddig A+, vita nélkül
Illetve emberek, kezdjétek már el nézegetni a maddent felváltó programokat.tenorx
most azon vacilálok, hogy kivágjak-e PS-ről pár embert vagy inkább átadjam az aranyat érő tippjeimet másoknak...

---
több mint 14 éve
JJ, értékelj már UDFAt a lapszemlében, úgy se történik semmi itt az utóbbi hetekben.Illetve emberek, kezdjétek már el nézegetni a maddent felváltó programokat.
több mint 14 éve
szívesen.na megnézzük milyen szarokat hagytatok nekem UDFA-raharomtezúton is köszönöm mindenkinek, hogy a harmadik körig bent hagytátok nekem a következő UDFA Kent State sztárt... 😊 (Gates, Harrison és Cribbs utódát, sőt talán még Elamot is ide vehetem)JJ
(mekkora harc lesz majd Gonoszért...)
több mint 14 éve
na megnézzük milyen szarokat hagytatok nekem UDFA-raharomtezúton is köszönöm mindenkinek, hogy a harmadik körig bent hagytátok nekem a következő UDFA Kent State sztárt... 😊 (Gates, Harrison és Cribbs utódát, sőt talán még Elamot is ide vehetem)

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na megnézzük milyen szarokat hagytatok nekem UDFA-ra