NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Pár hónapja amikor ráálltam a tesztelésre, minden fasza volt, csak az nem hogy 3-4-ben az OLb-k nem sackeltek. Több Steelers szezont lenyomtam, Woodley és Harrison legtöbbször ketten nem hoztak össze 5 sacket...hát ha csak a 4-3as csapatoknak lenne védelme, 3-4es olb-k meg szart sem érnének, akkor nem támogatomWyattTényleg, új programmal mi van?ez mondjuk engem is érdekelne 😊kristof
fetomy
Akkor kértem hogy nézegesse más is, én is próbáltam utánanézni ennek a dolognak, sok mindenre nem jutottam... De most akkor beírok a fórumukba, hogy ez miez.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
hát ha csak a 4-3as csapatoknak lenne védelme, 3-4es olb-k meg szart sem érnének, akkor nem támogatomTényleg, új programmal mi van?ez mondjuk engem is érdekelne 😊kristof
fetomy
több mint 13 éve
comp pick kérdésnegatív
ugye jött Maui'a, Ali és Bulger, de nem találtam hogy tavaly lett volna csapatuk, legalább is nem voltak szabad ügynökök. Így be kell írnom az érkezettekhez őket vagy nem?Fucu
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
comp pick kérdésugye jött Maui'a, Ali és Bulger, de nem találtam hogy tavaly lett volna csapatuk, legalább is nem voltak szabad ügynökök. Így be kell írnom az érkezettekhez őket vagy nem?
több mint 13 éve
hát letesztelem én, csak mondjátok meg mi a neve, és honnan szerzem be 😀
több mint 13 éve
Mindenkit érdekel és senki nem teszteli.Tényleg, új programmal mi van?ez mondjuk engem is érdekelne 😊kristof
fetomy
több mint 13 éve
Észrevettem valamit ma mikor a comp pickes táblát végignéztem. Mark Clayton szerepel Szabánál, mint aki tőlem ment, de őt én tavaly hoztam 5 évre, szóval tuti nem volt FA.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tényleg, új programmal mi van?ez mondjuk engem is érdekelne 😊
fetomy
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
max annyiban, hogy miatta nem próbáltam mást, de semmibe nem fájt, szóval nincs para
több mint 13 éve
Hát Pennington jól lehúzta a Pecct. 😛
több mint 13 éve
akkor leszűkült a kör Coloradorabebaszna ha délelőtt lennének a meccsek a nyugati partonHöriha lockout lesz akkor szeptemberben indul a SIM, minden vasárnap este 7-kor, illetve egy meccset hagyok hétfőre 😛Höriakkor mindenki Pac-12-es meccset néz majd éppenJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sexy Rexy on the board... Ooh yeah :p
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Penningtont ne hasonlítsuk képességeiben a többiekhez 😛+ amilyen mákja van a Patsnek a simmel, minden évben kellett helyettesíteni Bradyt, akkor meg inkább olyan, aki nem teljesen fogalmatlan
több mint 13 éve
bebaszna ha délelőtt lennének a meccsek a nyugati partonha lockout lesz akkor szeptemberben indul a SIM, minden vasárnap este 7-kor, illetve egy meccset hagyok hétfőre 😛Höriakkor mindenki Pac-12-es meccset néz majd éppenJJ
több mint 13 éve
Jó, de akkor jöhetne valami playbyplay is 😀 Tényleg, új programmal mi van?Wyatt: De most ilyen alapon nem kurvamindegy? Ott van Redman pl. De húzhatnád Jordan Palmert is, 100%-os a passzaránya, ráadásul több kísérlete volt, mint Pennynek, plusz olcsóbb is 😛
több mint 13 éve
ha lockout lesz akkor szeptemberben indul a SIM, minden vasárnap este 7-kor, illetve egy meccset hagyok hétfőre 😛Höriakkor mindenki Pac-12-es meccset néz majd éppen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha lockout lesz akkor szeptemberben indul a SIM, minden vasárnap este 7-kor, illetve egy meccset hagyok hétfőre 😛HöriVégén meg jönnek TNF-ek, nem? 😀
több mint 13 éve
ha lockout lesz akkor szeptemberben indul a SIM, minden vasárnap este 7-kor, illetve egy meccset hagyok hétfőre 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
volt két passzkísérlete, szal azért nem egy 😀de az mekkora lúzer már, akinek meccs se kell hozzá... most mire elkezdődött volna a simelés simán kihúzhatta volna otthon a seggén, aztán már szarom le, hányfelé töri magát 😛
több mint 13 éve
egy két-három hónapig azért kibírhatta volna...Wyatta tavalyi szezonban egyszer ment fel a pályára.
1 play után megsérült.