GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 556
hol a Volek fanság rajna? 😛haromtJaja, illene ráajánlani. Én most épp fiatalítok, szóval egyedül Rajnában bízom. 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hol a Volek fanság rajna? 😛
több mint 13 éve
Így már 20% a caphit, abban bíztam ez "elijeszt" Bulgertől 😊 Na mind1, nézhetek új préda után... 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nyilván engem sem csap majd földhöz 😊Boller megvan, Raiders backup QB zsír, akkor marad 😊
több mint 13 éve
Kitnán én is gondolkodtam egyébként, de az a 38 év már tényleg ijesztő. 3 évet meg azért ajánlottam neki (meg korábban Hassinak is), hogy ne lehessen túllicitálni csak 300k emeléssel - az talán már elgondolkodtató a másik fél részéről 😊 Max. jövőre kivágom, az a 100k caphit nem vág földhöz...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kell egy tapasztaltabb backup kb. Sancho mögé, ennyi... Nem akarok 2 irányítót draftolni. Szerintem azért 1 milka nem olyan nagy lóvé egy Hasselbecknek pl.Rataxesa 3 év a sok
Boller IRL rosteren van egyébként?
több mint 13 éve
Én Kitnára meg Bulgerre gondoltam 😛
több mint 13 éve
Kell egy tapasztaltabb backup kb. Sancho mögé, ennyi... Nem akarok 2 irányítót draftolni. Szerintem azért 1 milka nem olyan nagy lóvé egy Hasselbecknek pl.
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ja nem, már onnan is kizártak, mert mindenkinek túl fair szerződést ajánlottam :/Lemaradtam valamiről, ki tud szarabb, öregebb QBt hozni drágábban játék van?tenorxEzt közvetlenül a fizessünk túl mindenkit mert kulákok vagyunk verseny után hirdették meg, nem láttad?Rajna
több mint 13 éve
Lemaradtam valamiről, ki tud szarabb, öregebb QBt hozni drágábban játék van?tenorxEzt közvetlenül a fizessünk túl mindenkit mert kulákok vagyunk verseny után hirdették meg, nem láttad?
több mint 13 éve
Jaja az megy. A múlt szezonban legalább volt bár félbéna, nade ezek....
több mint 13 éve
Lemaradtam valamiről, ki tud szarabb, öregebb QBt hozni drágábban játék van?
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na faszán néz ki a draftidőpont, még öt embernek kéne nyilatkozni23 21 23 22 21 23
több mint 13 éve
szaba
10 556
Azért attól Vernon nagyon távol van...sztem az egyik legjobban blokkoló TE a ligábanbraxa88mer szted Davis rossz blokkoló TE?braxa88"It is tough to argue he is not a top five tight end," Matt Williamson of Scouts Inc. said. "He is a tenacious blocker -- not a great blocker, but he can be a good one at times.
max átlagos blokkoló szvsz,de inkább átlag alatti (mondjuk én idén 5-6 49ers meccset láttam,szóval te biztos jobban tudod 😛)Newman
több mint 13 éve
braxa88
12 534
sztem az egyik legjobban blokkoló TE a ligában"It is tough to argue he is not a top five tight end," Matt Williamson of Scouts Inc. said. "He is a tenacious blocker -- not a great blocker, but he can be a good one at times.még szerencse,hogy a blokkolási képességeit nem jellemezték 😛Newmanmer szted Davis rossz blokkoló TE?braxa88
max átlagos blokkoló szvsz,de inkább átlag alatti (mondjuk én idén 5-6 49ers meccset láttam,szóval te biztos jobban tudod 😛)Newman
több mint 13 éve
"It is tough to argue he is not a top five tight end," Matt Williamson of Scouts Inc. said. "He is a tenacious blocker -- not a great blocker, but he can be a good one at times.még szerencse,hogy a blokkolási képességeit nem jellemezték 😛Newmanmer szted Davis rossz blokkoló TE?braxa88
max átlagos blokkoló szvsz,de inkább átlag alatti (mondjuk én idén 5-6 49ers meccset láttam,szóval te biztos jobban tudod 😛)
több mint 13 éve
braxa88
12 534
még szerencse,hogy a blokkolási képességeit nem jellemezték 😛Newmanmer szted Davis rossz blokkoló TE?
több mint 13 éve
még szerencse,hogy a blokkolási képességeit nem jellemezték 😛
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/38913/why-i-voted-vernon-davis-third-best-teÉs akkor most, hogy látjuk mennyit kapott Antonio Cromartie meg Dunta Robinson, sok volt a 6 milla a liga egyik fiatal, elit TEjének? 😀
több mint 13 éve
Éljen a jól átgondolt a licit 😀tenorxEgyik legfőbb erényem 😛
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Licitálhatok saját magamra? Mert akkor:Éljen a jól átgondolt a licit 😀
Matt Hasselbeck / QB / 3 év / 1.000.000 pénzRataxes