GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
tény, de jó eséllyel 4ből 3ra azért jön újabb ajánlat, és így nem bukom be mindet 😊de látod, van akinek csak vet mint ad meg valaki, ha előtted beírják, bukod 😛Wyattde ha 10-nek adsz minimumot abból nem kell mindHöri
Tibi, nekem mindegy
grossman nekem nem létszükség, de a 3 év 816k és a 3 év 850 között szerintem nincs elég emelés 😊
de mondom, nekem nem kell, szal viheted
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
100 ezerrel többet fizetek 😛Te buktad mert nem emeltél eleget 😛eaglesmcnabbígy van, ezért 750 😊akkor meg jobb az ajánlatom tehát buktad 😛 cserébe én meg penningtontharomt
7–9 $750,000Wyatt
több mint 13 éve
nagyeszű Steznek rohadtul kell Anderson még Clausen helyett #2 QB-nak
több mint 13 éve
Te buktad mert nem emeltél eleget 😛akkor meg jobb az ajánlatom tehát buktad 😛 cserébe én meg penningtontharomta grossman licited nem jó mert a 9. éve jön tehát 850 😛haromtígy van, ezért 750 😊
7–9 $750,000Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
de látod, van akinek csak vet mint ad meg valaki, ha előtted beírják, bukod 😛Wyattde ha 10-nek adsz minimumot abból nem kell mind
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor meg jobb az ajánlatom tehát buktad 😛 cserébe én meg penningtontígy van, ezért 750 😊höhö 😛Wyatta grossman licited nem jó mert a 9. éve jön tehát 850 😛haromt
7–9 $750,000Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
így van, ezért 750 😊höhö 😛Wyatta grossman licited nem jó mert a 9. éve jön tehát 850 😛haromt
7–9 $750,000
több mint 13 éve
fyi: sb veterán qb még mindig elérhető! és alig eszik.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
höhö 😛Wyatta grossman licited nem jó mert a 9. éve jön tehát 850 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
de látod, van akinek csak vet mint ad meg valaki, ha előtted beírják, bukod 😛
több mint 13 éve
tipp: ha várnátok 10 percet, nem kéne beírni 5 nevet, elég lenne 3
több mint 13 éve
Ja, kell még egy pár buta nigger QB, nem szoptam eddig velük eleget. 😀perilloux raidersharomtmivel tapasztalt backup QB--t akarok arra tökéletes ez az FA mezőny 😀haromtna és Perilú?Höri
több mint 13 éve
Mindjárt éjfél Jujj de izgatott vagyok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
perilloux raidersmivel tapasztalt backup QB--t akarok arra tökéletes ez az FA mezőny 😀haromtna és Perilú?Höri
nálam nem lesz soha néger QB. Én vagyok Bear Bryant.
több mint 13 éve
Na azért, azt hittem már hogy akkora underground arcot találtál hogy még a gugliban sincs benne. 😛Mégis ki az apám fasza az a Chris Greisman?DömeDallas-ban volt backup mikor 1 QB-juk maradt, ja nem, az Greisen 😀Höri
több mint 13 éve
mivel tapasztalt backup QB--t akarok arra tökéletes ez az FA mezőny 😀haromtna és Perilú?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mivel tapasztalt backup QB--t akarok arra tökéletes ez az FA mezőny 😀
több mint 13 éve
Mégis ki az apám fasza az a Chris Greisman?DömeDallas-ban volt backup mikor 1 QB-juk maradt, ja nem, az Greisen 😀
több mint 13 éve
a google első találatnak az FA-s topicot dobta ki, szóval nagy név lehet 😊 gondolom Höri próbálkozott, hogy valaki kiszúrja-e
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem szól be. 😛Mégis ki az apám fasza az a Chris Greisman?Dömehúzd be, lesz franchise QB-dStez
több mint 13 éve
Mégis ki az apám fasza az a Chris Greisman?Dömehúzd be, lesz franchise QB-d
több mint 13 éve
Mégis ki az apám fasza az a Chris Greisman?