NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
170
29
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
IRL Incognito tavaly is waiveren ment el, pedig első körös fizetése van.február 7: megkezdődik a játékA waiver elvileg arról szól, hogy felszedheti más, nem arról, hogy jár-e capbünti vagy sem... Okostóni...
március 10: Soldi ismerkedik a waiver szabályokkalHöri
Soldados
Ezt is a valóság alapján vettük át.
több mint 13 éve
február 7: megkezdődik a játékA waiver elvileg arról szól, hogy felszedheti más, nem arról, hogy jár-e capbünti vagy sem... Okostóni...
március 10: Soldi ismerkedik a waiver szabályokkalHöri
Mellesleg lehet beszólni, de legalább nem vagyok akkora paraszt, hogy egyetlen szabályt változtatok meg idény közben, a többit pedig lesöpröd azzal, hogy idény közben nem változtatunk szabályt. Az a baj, hogy commish-ként egy dolog megy jól, a jópofizás, abban tényleg császár vagy.
A cinikus megjegyzésedre annyit, hogy szabálykönyv egy kalap szart ér, tehát az sem számítana, ha kívülről tudnám minden betűjét. Úgyhogy tartsd meg magadnak a humoros megjegyzéseidet... És inkább commish-ként érezz magadban némi felelősséget a kuka szabálykönyvért, és hogy képtelen vagy következetes marad szabályalkotásban.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
nincs itt semmi gáz.a szabálykönyvet Somos kezeli, én abba sohasem írtam bele egy betűt sem.HöriNincs szándékomban az egészért őt felelőssé tenni, főleg mert sok módosításban nem is született egyértelmű megegyezés, de akkor vagy kezelje olyan, aki többet itt van, vagy nem tudom, de valamit akkor is változtatni kell, mert jelen esetben volt eddig 1) cutolás, 2) waiver, 3) hosszabbítás, 4) RFA, 5) FA szakasz. Ezeknél probléma / veszekedés volt eddig cutolásnál, waivernél, hosszabbításnál, RFA-nál, és most, kevesebb mint fél órával az FA elkezdése esetén is. Ami azt hiszem olyan nagyon nem jó mérleg.fetomy
mivel semmi sem írja, hogy ne lehetne 5 évig veteményt adni, így nyugodtan adhatsz 😊
több mint 13 éve
a szabálykönyvet Somos kezeli, én abba sohasem írtam bele egy betűt sem.HöriNincs szándékomban az egészért őt felelőssé tenni, főleg mert sok módosításban nem is született egyértelmű megegyezés, de akkor vagy kezelje olyan, aki többet itt van, vagy nem tudom, de valamit akkor is változtatni kell, mert jelen esetben volt eddig 1) cutolás, 2) waiver, 3) hosszabbítás, 4) RFA, 5) FA szakasz. Ezeknél probléma / veszekedés volt eddig cutolásnál, waivernél, hosszabbításnál, RFA-nál, és most, kevesebb mint fél órával az FA elkezdése esetén is. Ami azt hiszem olyan nagyon nem jó mérleg.
több mint 13 éve
február 7: megkezdődik a játék március 10: Soldi ismerkedik a waiver szabályokkal
több mint 13 éve
a szabálykönyvet Somos kezeli, én abba sohasem írtam bele egy betűt sem.
több mint 13 éve
Tavaly tuti ez is benne volt...Hát se a szabályzatban se a Licites topic 1. hszében nincs ilyen kitétel. De rémlik, hogy volt róla szó. Nem tudom mi lett a vége, de ahogyan a múltkor is hiába írtam le 67szer, azóta se lett átírva az RFA-kért adott pickre vonatkozó kitétel, ez is lehet, hogy csak nem került bele...fetomyvolt róla szó. hogy miért nem került be azt nem tudom. de visszakerestem
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=108376#p108376haromt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Egyébként a szabálykönyvnek van olyan pontja ami a valós szabályt mutatja?Nem az idény közbeni változtatás a probléma itt bazmeg, hanem az, hogy a szabálykönyv annyit ér, mint a szaros wcpapír, amit az előbb húztam le...
Egyébként jelen esetbben leszarom mennyit adok neki, csak akkor szóljon Höri most, hogy mi legyen, aztán ezentúl gondolkodjunk azon, hogy mi módon lehetne megoldani azt, hogy a szabályok bekerüljenek a szabálykönyvbe, mert úgy néz ki, hogy ennek a játéknak egyetlen egy részét sem tudjuk zökkenőmentesen lebonyolítani, miközben kb. a 4. szezont csináljuk éppen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát se a szabályzatban se a Licites topic 1. hszében nincs ilyen kitétel. De rémlik, hogy volt róla szó. Nem tudom mi lett a vége, de ahogyan a múltkor is hiába írtam le 67szer, azóta se lett átírva az RFA-kért adott pickre vonatkozó kitétel, ez is lehet, hogy csak nem került bele...fetomyvolt róla szó. hogy miért nem került be azt nem tudom. de visszakerestem
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=108376#p108376
több mint 13 éve
Okka, bocs!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hunt-nak először 3 éves szerződést írtam, de pár percre rá átírtam 5-re. Ha ez már szabálytalan így visszaírom 😊Rataccessez még elviselhető, de amúgy senki se szerkesztgessen
több mint 13 éve
Hunt-nak először 3 éves szerződést írtam, de pár percre rá átírtam 5-re. Ha ez már szabálytalan így visszaírom 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát se a szabályzatban se a Licites topic 1. hszében nincs ilyen kitétel. De rémlik, hogy volt róla szó. Nem tudom mi lett a vége, de ahogyan a múltkor is hiába írtam le 67szer, azóta se lett átírva az RFA-kért adott pickre vonatkozó kitétel, ez is lehet, hogy csak nem került bele...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként nem azt beszéltük hogy vet mint nem lehet ajánlani 3 évnél tovább?
több mint 13 éve
Erről itt senkit nem győzöl meg, mindenki ellenség 😊ez volt az utolsó, ugyanis idén már több embert nem vágok ki. 😀bocs Höri javítottam 😀eaglesmcnabbmég egy simlizés és bevágok 5 millió caphitet.
amúgymeg a cut után az aktuális caphitet kell beírni, a teljes összeget majd vezetem én.Höri
balfasz voltam, de mentségemre szóljon, hogy semmi rossz szándék nem volt bennem.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
ez volt az utolsó, ugyanis idén már több embert nem vágok ki. 😀bocs Höri javítottam 😀eaglesmcnabbmég egy simlizés és bevágok 5 millió caphitet.
amúgymeg a cut után az aktuális caphitet kell beírni, a teljes összeget majd vezetem én.Höri
balfasz voltam, de mentségemre szóljon, hogy semmi rossz szándék nem volt bennem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
bocs Höri javítottam 😀eaglesmcnabbmég egy simlizés és bevágok 5 millió caphitet.
amúgymeg a cut után az aktuális caphitet kell beírni, a teljes összeget majd vezetem én.
több mint 13 éve
bocs Höri javítottam 😀egyébként a "megint" szót kikérem magamnak, tegnap a ti javatokra néztem el 100k-val 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Köszi, akkor azért jól tippeltem volna.
több mint 13 éve
Ez nem teljesen tiszta most így nekem:mindig csak 51 számít. (vagy kevesebb ha nincs annyi - pl most)
Tehát neki áll az adott GM játékosokat hozni, egészen felmegy a rosterre majd valamikorra 61 játékosig (ugye 53+8 fő), de ekkor még nincs esetleg PS megadás, akkor az ő fizetésük sem lehet több az adott capnél (jelenleg 89.4 milla) vagy ekkor is csak a legjobban kereső 51 játékos fizuját számítjuk, és tud még adott GM csereberélni, FA-ről hozni, ilyesmik?deny79
több mint 13 éve
Ez nem teljesen tiszta most így nekem:szvsz mindig a top51 számít
Tehát neki áll az adott GM játékosokat hozni, egészen felmegy a rosterre majd valamikorra 61 játékosig (ugye 53+8 fő), de ekkor még nincs esetleg PS megadás, akkor az ő fizetésük sem lehet több az adott capnél (jelenleg 89.4 milla) vagy ekkor is csak a legjobban kereső 51 játékos fizuját számítjuk, és tud még adott GM csereberélni, FA-ről hozni, ilyesmik?deny79
több mint 13 éve
Ez nem teljesen tiszta most így nekem:Tehát neki áll az adott GM játékosokat hozni, egészen felmegy a rosterre majd valamikorra 61 játékosig (ugye 53+8 fő), de ekkor még nincs esetleg PS megadás, akkor az ő fizetésük sem lehet több az adott capnél (jelenleg 89.4 milla) vagy ekkor is csak a legjobban kereső 51 játékos fizuját számítjuk, és tud még adott GM csereberélni, FA-ről hozni, ilyesmik?
több mint 13 éve
GiantsHöriKössz a gyors választ!
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A szabadügynöklista topic szerint Jason Babin FA, és a Titans rosterében sem látom, viszont most az FA licites topicban nem szerepel... Vele mi a szitu?RataccessGiants
több mint 13 éve
A szabadügynöklista topic szerint Jason Babin FA, és a Titans rosterében sem látom, viszont most az FA licites topicban nem szerepel... Vele mi a szitu?
Ex-Rataxes